Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 8 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Z czego tak wnosisz otulona?Możesz zacytowac fragment z którego to wynika?

Gość gość
Shatyn dziś O to chodzi. O to toczy się bój żeby w PL rządzili ludźmi ludzie a nie hieny z UE

Gość gość
Każdy rok rządów PIS to tyle dekad potrzeba będzie aby z tego szamba episkopatowatego wypłynąć znów na powierzchnię. Ludziom na wmawiali defetyzmu, że nie ma na kogo głosować. Mający odrobinę zdrowego rozsądku na nich nie zagłosuje, ale z powodu tej odrobiny nie pójdzie w ogóle. I o to idzie właśnie gra. Pójdzie za to ich bezrozumny elektorat, ale zdyscyplinowany. Im nawet jakby żaby z nieba leciały, to nie uwierzą w to co widzą, tylko w to co prezes im wmówi, oczywiście że wskaże też winnego. I znów kolejna banda debili będzie rządzić krajem. A potem tylko narzekania, że trzeba wyjeżdżać, itd. A kto to wybiera - ci co nie głosują, ale za to najwięcej narzekają. W ten sposób nieliczna grupka przy małej manipulacji przejmuje całość. Efekt to mamy jak mamy. Polak nie potrafi szanować nawet samego siebie. Nie potrafi cieszyć się tym co ma, i że jest to baza aby pójść dalej do przodu. Dzięki małej zdyscyplinowanej grupce wszyscy się cofną. I znów trzeba będzie stawiać barykady, stawać na przeciwko ZOMO, a tak łatwo uniknąć. Nie można dopuścić aby miejsce po dawnym KC zajął episkopat. Aby dawać trzeba będzie mieć z czego. A PIS już się rakiem wycofuje rakiem z tego naobiecywał - patrz na prezydenta. I wiadomo, że nic nie da, bo skąd weźmie. A jedynie rzuci w czarną otchłań, nam znów pozostanie wymachiwanie szabelkami, kolejny zryw narodowy. Dzięki temu jesteśmy i pozostaniemy zacofanym krajem.

Gość gość
gość dziś Shatyn dziś O to chodzi. O to toczy się bój żeby w PL rządzili ludźmi ludzie a nie hieny z UExxRządzą ludzie bo rządzi rząd. I nie ma o co toczyć bojów bo tak jest i tak będzie.Nasz udział w UE się nie zmieni i będzie tak samo jak do tej pory.

Gość gość
Co nam w PL z wielkości UE jeśli w PL nie ma za co do garnka włożyć? I już wspominają, że nie będzie za co utrzymać mieszkań :(

Gość gość
otulona_snem dziś juz c***isalam,nie rozumiesz po polsku,to ja na ten problem nic nie poradzexxTrudno zrozumieć to czego nie potrafiłas zacytować, otulona. A to co tam jest w twoim omamie, niespecjalnie mnie interesuje.

Gość gość
gość dziś Co nam w PL z wielkości UE jeśli w PL nie ma za co do garnka włożyć? I już wspominają, że nie będzie za co utrzymać mieszkań xxPrzesadzasz. Jest co do garnka włozyć i z utrzymaniem mieszkań nic się nie zmieni.Zarobki są takie jak są i niespecjalnie na to można poradzić a obietnice polityków w tej materii można sobie spokojnie włozyć... Do kieszeni.xGdyby nie UE to wygladalibyśmy teraz jak Ukraina.

Gość gość
otulona_snem dziś miales isc to idz xxCzekam na odpowiedź iftar i twój cytat...

Gość gość
>> Nasz udział w UE się nie zmieni i będzie tak samo jak do tej pory. << x owszem, zmieni się i to o 100% na lepsze jeśli PiS, Korwin i Kukiz wejdą w koalicję nie wpuszczą idiotycznych praw UE typu "trzecia płeć", związków homo, genderyzowanie=seksualizowanie dzieci itp. unijnych bzdur

Gość gość
Do... gość dziś xxMoże aż tak strasznie nie będzie ale trochę racji w twoim poście jest. Niestety...

Gość gość
owszem, zmieni się i to o 100% na lepszejeśli PiS, Korwin i Kukiz wejdą w koalicję nie wpuszczą idiotycznych praw UE typu "trzecia płeć", związków homo, genderyzowanie=seksualizowanie dzieci itp. unijnych bzdurxxTo nie będzie zależeć od nich. Na to są umowy międzynarodowe.Oni tylko o tym bredza ale jak przyjdzie co do czego to wpuszczą te "bzdury".Bo to jest poszerzenie wolności obywatelskich.

Gość gość
otulona_snem dziś cytatow sobie sam w necie poszukaj,jak bedziesz szykowal nastepna porcje wklejxxCzytałem wszystkie dostępne rzeczy spisane z taśm ale tam nie ma nic takiego o czym ty piszesz.Dlatego poprosiłem o cytat.Jak rozumiem to on nie istnieje albo jest tylko w twoim omamie skoro nie potrafisz tego zacytowac...:DA poza tym to ty powinnaś wiedzieć na jakich tekstach opierasz swoje słowa...

Gość gość
otulona_snem dziś no juz pisalam,,nie moja wina ze dotknela cie zyciowa tragedia nieumiejetnosci przyswojenia tego co czytasz xxJak mogę sobie przyswajać tego czego ty nie zacytowałaś?Bardzo chętnie przeczytam ale ty nie cytujesz. To nie jest moja życiowa tragedia.Raczej twoja, że nie potrafisz uzasadnić włąsnych słow...Każdy normalny dorosły człowiek to potrafi bez problemu.

Gość gość
otulona_snem dziś ja tu nie jestem od cytowaniaxxJak nic nie napiszesz w czymś sie na coś powołujesz to nie.Ale jak się na coś powołujesz to jesteś od zacytowania tegoż...

Gość gość
Tak nie ma niczego takiego napisanego o czym ty bredzisz otulona...Naprawde nie potrafisz tego zrozumieć?

Gość gość
To jeszcze coś ma do mnie oprócz otulonej piszącej o tym, co nie istnieje w rzeczywistości ?

Gość gość
Myrevin dziś Polski język, trudny język... smiech.gif Shtayn zazwyczaj nie rozumie. xxTrudno zrozumieć coś czego nie ma i nie zostało napisane a istnieje tylko w bujnej wyobraźni otulonej czyli w omamie...

Gość gość
UE robi wszystko aby dać "prawo" do deprawowania i to na każdym polu działalności człowieka :(

Gość gość
Już tłumaczyłem ale zrobię to jeszcze raz.Nie usprawiedliwiam niczego tylko spokojnie tłumaczę to czego wy, z powodu własnego oszołomstwa, braku wiedzy czy braku intelektu, nie potraficie zrozumieć.To bardzo proste.Ale wy te tłumaczenia rozumiecie opacznie jako usprawiedliwienia.Bo na inne zrozumienie was po prostu nie stac.Dla was jest albo czarne albo białe i KONIEC.

Gość gość
Napisałem Sp... aj. nie spie..laj, idioto. cool.gif Oczywiście spadaj też niezbyt kulturalne, ale tylko na to zasługujeszxxJak widze z kompletnej, prawdopodobnie pijackiej rozpaczy, zamiast argumentów stosujesz inwektywy.To też wyraźnie wskazuje na poziom twojego intelektu i twojej kultury rodem spod budki z piwem...:O

{ zamiast argumentów stosujesz inwektywy. } Idiota to w twoim wypadku prawda nie inwektywa. :classic_cool: