Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jakie pijecie piwo? Dobre piwo, czy koncernówki?

Polecane posty

Gość gość
sama bywasz skrajnie chamska, więc nie wymagaj szacunku od innych, proste

Gość gośćNienormalnaNorma
Sluchac mnie losie.Ktos kto slucha metalu nie znaczy to ze jest niedoswiadczona w zyciu codziennym.Jak smiecie mowic o sobie"normalni"?Ktoz nadal taki termin waszemu zyciu?Kto pisze reguly gry?Myslicie ze jesli wiekszosc mysli tak samo to jest normalnosc?Pokazujecie tylko jak slabej wiary we wlasne"Ja"jestescie.Ty...Ty co czytasz to zwiesz sie normalnym,ale powiedz mi czy oby swa normalnosc niewzorujesz na nienormalnosci?Pracujcie nad soba a nie patrzcie na innych.Kto sieje wiatr-zbiera burze!

Gość gość
"Czy kiedyś pisałam tutaj "jak możesz lubić muzyke elektroniczną, ty chyba nie masz słuchu dziw/ko!"?" owszem, to właśnie piszesz, choć w mniej wulgarnej formie i ludziom, którzy nie lubią metalu czy tam black metalu zarzucasz brak osłuchania, wyrobionego gustu tudzież prosty gust etc.

Gość gość
To ja,gość z 18:49 zapomniałam o piwie Lech,też dużo ludzi go kupuje i piwa czeskie,których też jest dość duży wybór w marketach.Dla wielu osób jednak liczy się cena i kupują te najtańsze.A teraz koniec analizy rynku piwnego,idę się napić:-P

Gość gość
Normalni ludzie są po mojej stronie... X A lekcje już odrobiłaś? Mama pozwoliła korzystać z komputera?

Gość gość
Tylko i wyłącznie Becks'a.

Gość gość
Vipa z dyskontu biedronka :classic_cool:

Gość gość
Fajnie się po nim beka,ale czad:-P

Gość gość
tylko niemieckie piwo. polskie to szajs. wszystkie produkty polskie to szajs. łącznie z chemią i kosmetykami.

Gość gość
Założy temat i pójdzie w p**du,a ludzie się wydurniają jak zawsze.Ma to jakiś sens?Metal,piwo,historia i tak naokoło.

Gość gość
Większość z piw to wcale nie piwa, tylko jakiś bełt z domieszką mocnego alkoholu i to się czuje wyraźnie. Takie piwa można przełkną tylko z syropem Paola. Lepsze to niż te gotowe wynalazki.

Gość Egon

żadne koncernowe szajsy, to nie ma nic wspolnego z piwem ludzie