Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję osłabienie w mięśniach

Polecane posty

Gość gość

czułem je nawet latem,kiedy trudno mówić o zmiennej pogodzie,która mnie wykańczała.

Gość gość sisi
Ja też tak mam..tłumaczę to sobie przepracowaniem (sobotnim)ale ciężko stwierdzić.Dłonie ..palce mam normalnie spuchnięte..bolą mnie nogi i ramiona.A może to jakieś sezonowe przesilenie..

Gość gość
Gość Sisi..Dzień dobry :)

Gość gość
wal się gość sisi :P

Gość gość sisi
Dzień dobry 11.27.lepiej się już czujes??

Gość Nataalia90
Ja czułam osłabienie przez kilka tygodni bardzo nasilone. W nocy słabo spałam, rano budziłam się padnięta. Do tego pojawiły mi się po jakimś czasie skurcze łydek i śródstopia i poszłam do lekarza. Okazało się, że mam niedobór magnezu. Zaczęłam brać suplement z magnezem - chela-mag b6 i po 2 tygodniach zdecydowanie się poprawiło, a teraz po 2 miesiącach muszę napisać, że całkowicie inaczej funkcjonuję.. Zdecydowanie lepiej śpię i łatwiej mi wstać rano i czuje, że mam zdecydowanie więcej siły:)

Gość Angelika P
Natalia mi też się poprawiło po magnezie. Ja brałam z powodu drgających powiek, ale jak się okazało po kilku tygodniach brania chela-mag b6 zdecydowaną różnicę poczułam w sile mięśni i ogólnym samopoczuciu. :)

Gość Tamara88
U mnie takie objawy były związane z niedoborem magnezu. Na początku suplementy nie pomagały, ale to dlatego, że kupiłam takie, które były tanie i się nie wchłaniały - neomag forte. Ten suplement brałam najdłużej bo ponad 2 miesiące i nic.. On po prostu nie działa

Gość Paweł83
U mnie osłabienie wynikało z niedoborów magnezu. Na początku brałem na to neomag forte ale przez miesiąc nic mi nie pomógł, także nie polecam tego preparatu. Nie zawsze najtańsze znacze dobre...