Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 9 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Wynik 24% to wg ciebie "Ch.., d... i kamieni kupa " ??? Przecież mniej więcej tyle samo miał pis przez wiele lat. Czyli wtedy pis to było "Ch.., d... i kamieni kupa " ??? x wtedy ty pisales ze to juz koniec pisu ahahahahahaha szmato dzis jestes w d***e

Gość gość
Poza tym skłąd osobowy partii nie oznacza, że partia ma program lewicowy czy prawicowy.Co ty lewicowego zobaczyłaś w PROGRAMIE .Nowoczesnej ?

Gość gość
otulona_snem dziś juz c***isalam,nie moja wina ze po polsku nie rozumiesz,poza tym czlowiek ktory namawia na kredyty we frankach( stonoga dotarl do tych materialow),a jednoczesnie swoj przewalutowuje i zwiewa od niego innych wsadzajac na mine to ma byc wiarygodny? wolne zarty chlopiexxJA nie rozumiem? Czego nie zrozumiałem.A cała reszta twojego postu...Z tego nie wynika, że to partia lewicowa. I nie o wiarygodności mowa tylko o tym, że ty uważasz .Nowoczesną za partie lewicową.

Gość gość
otulona ty to z myervinem jestes? dobrze to kumam? a c***a szmatan sam?

Gość gość
A co do "rozumienia" po polsku.Zadałem jasne pytanie.Co w .Nowoczesnej jest lewicowego?Co konkretnie w jej programie jest takiego, że uznajesz ją za lewicowa partię.A ty nie potrafiłaś na to odpowiedzieć i piszesz o rzeczach które nie mają znaczenia dla tego czy partia jest lewicowa czy prawicowa..I kto tu nie rozumie po polsku?

Gość gość
gość dziś uahahaha ale ci beda tutaj jechac wszyscy ty cieciu az wykitujesz na serce i oglosimy swieto narodowe na kafe smiech.gif ty szmato czekamy na twoje zejscie z wypiekami na twarzy ty tworze kafeteryjny pst a gdzie ta p... iftar kadarka czy inne badziewie co to nigdy nie wie na kogo zaglosowac albo komu dac ma d**y jakos nagle zamilkla ?? X Wawcia, pało, za to ty jakz wykle drzesz ryja. chcesz w papę?

Gość gość
otulona_snem dziś wez sobie do reki program tego kretyna,na ktorego zaglosowales i poczytaj np jakie ma poglady w sprawie tej isowskiej hordy,typowe lewackie dyrdymalyxxCzytałem nie raz i nic tam lewicowego nie ma.Dlatego pytam, co ty tam lewicowego zobaczyłaś.Konkretnie.

Gość gość
otulona_snem dziś no i to konczy rozmowe z toba,przynajmniej na razie bo nie mam czasu na pisanie wkolo macieju tego samego do kogos,kto nie rozumie,a raczej nie chce zrozumiecxxTy jednak masz problemy ze zrozumieniem języka polskiego.Nigdzie ale to nigdzie nie napisałaś nic o lewicowych pomysłach w programie .Nowoczesnej a więc nie mozesz powtarzac tego w "koło Macieju".A ja rozumiem to co ty piszesz ale nie jestem w stanie zrozumieć tego czego nie napisałaś...O "lewicy" w .Nowoczesnej nie napisałaś ani słowa...:D

Gość gość
Główne punkty .Nowoczesnej...xNowoczesnośćChcemy żyć w nowoczesnym, dobrze zarządzanym i funkcjonującym kraju.Mamy jasną wizję, jak współtworzyć sprawnie i sprawiedliwie działające państwo, społeczeństwo i rynek.xWolnośćWolność i możliwość realizacji indywidualnych marzeń to dla nas nadrzędna wartość.Chcemy państwa respektującego wolność i różnorodność obywateli oraz przywrócenia wolności gospodarczej.xRozwójDążymy do tego, by młodzi mieli lepsze perspektywy, przedsiębiorcy – możliwość lepszego działania, a wszyscy obywatele – lepsze życie. Wierzymy, że wspólnie możemy zdziałać w Polsce znacznie więcej.xZaangażowanieAngażujemy się w zmiany społeczne, bo mamy doświadczenie, energię i entuzjazm.Chcemy, by do polskiej polityki wróciła odwaga realizacji marzeń i wiarygodność.xOdpowiedzialnośćPragniemy Polski, w której ludzie biorą odpowiedzialność za siebie, swój rozwój, swoje otoczenie, a także za swoje słowa. Chcemy, aby do życia publicznego wróciła wizja, przyzwoitość i szacunek.

Gość gość
Shatyn pracuje ok 7 lat w sektorze rolniczym. Nie jestem rolnikiem ale widzę ich problemy. I co z tego że mają dopłaty i KRUS jak mleko i mięso jest za bezcen? Grubo poniżej opłacalności. Dodatkowo doszły kary za nadprodukcje mleka co dla mnie jest kpiną bo mleczarnie mleko sprzedały. Placzą rolnicy ale i firmy z nimi związane czyli dealerzy maszyn, producenc***asz nawozów itp. Sporo gospodarstw w ostatnich miesiecy i to nie małych sie zamknęła w mojej okolicy. I tak jest dobrze? Zapraszam każdego kto ma inne zdanie na miesiąc podoic krowy. Świątek piatek i niedziela robota.

Gość gość
gość dziś Shatyn pracuje ok 7 lat w sektorze rolniczym. Nie jestem rolnikiem ale widzę ich problemy. I co z tego że mają dopłaty i KRUS jak mleko i mięso jest za bezcen? xxAle dlaczego mi zadajesz to pytanie?Wolny rynek reguluje sam ceny. U nas co prawda UE usiłuje utrzymac ceny poprzez blokowanie nadprodukcji ale jak widac nic to nie daje.

Gość gość
szmatan ale zeby ich program przeczytac to trzeab sie zalogowac i wplacic im 20 pln bidy:D

Gość gość
Poza tym...Jak przedsiębiorcy nie idzie sprzedaż produktów przez niego produkowanych to ZUS musi płacic tak samo a nie jak rolnik grosze.Nie dostaje też dopłat od UE.To dlaczego rolnik ma dostawać?Dlaczego inny przedsiębiorca ma gorsze warunki niż rolnik?

Gość gość
Wawcia, pało, za to ty jakz wykle drzesz ryja. chcesz w papę? x masz jakies wąty do mnie parówo?

Gość gość
i pozniej ktos taki ma byc wiarygodny?xxA dlaczego nie?

Gość gość
otulona_snem dziś no i to konczy rozmowe z toba,przynajmniej na razie bo nie mam czasu na pisanie wkolo macieju tego samego do kogos,kto nie rozumie,a raczej nie chce zrozumiecxxTy jednak masz problemy ze zrozumieniem języka polskiego.Nigdzie ale to nigdzie nie napisałaś nic o lewicowych pomysłach w programie .Nowoczesnej a więc nie mozesz powtarzac tego w "koło Macieju".A ja rozumiem to co ty piszesz ale nie jestem w stanie zrozumieć tego czego nie napisałaś...O "lewicy" w .Nowoczesnej nie napisałaś ani słowa...

Gość gość
petru to ten co nawolywal ludzi zeby brali kredyty we frankach a sam przewalutowal na zlotowki ?? szmatan nie osmieszaj sie ze swoja wiedza na temat gospodarki bo cie tutaj zjemy smieciu

Gość gość
otulona_snem dziś dla ciebie i tobie podobnym moze i mozexxZapytałem dlaczego miałby być Petru niewiarygodny?Nie rozumiesz po polsku?

Gość gość
Kwoty w tym roku zostały zniesione... i przez to ceny poszły drastycznie w dół. Szkoda że ceny w sklepach nie poszły... jakoś w innych krajach UE rolnicy mają inne ceny ale i nie tylko rolnicy bo wszyscy pracujący w różnych zawodach.

Gość gość
Zapytałem dlaczego miałby być Petru niewiarygodny? x odpowiedz masz wyzej frajerze

Gość gość
gość dziś Kwoty w tym roku zostały zniesione... i przez to ceny poszły drastycznie w dół. Szkoda że ceny w sklepach nie poszły... jakoś w innych krajach UE rolnicy mają inne ceny ale i nie tylko rolnicy bo wszyscy pracujący w różnych zawodach.xxBo w innych krajach UE jest wysoko rozwinięta gospodarka. Po prostu.Nowi w UE mają gorzej rozwinięte gospodarki i. Tyle.

Gość gość
otulona_snem dziś Petru to takie Wunderwaffe pana DonaldusiaxxNa jakiej podstawie tak sądzisz?

Gość gość
wszyscy maja drozej to kto w koncu ma taniej ????? dasz jakas odpiowiedz frajerze jeden z drugim?? czemu za granica im sie oplaca tyle placic a tutaj nie bo co??? zamknij wiec morde k***o jedna z druga czemu szkodzisz ciagle Polsce ?? placa ci za to k***o jedna z druga?? podaj adres to ci k***o wydrapie oczy

Gość gość
otulona_snem dziś no i to konczy rozmowe z toba,przynajmniej na razie bo nie mam czasu na pisanie wkolo macieju tego samego do kogos,kto nie rozumie,a raczej nie chce zrozumiecxxTy jednak masz problemy ze zrozumieniem języka polskiego.Nigdzie ale to nigdzie nie napisałaś nic o lewicowych pomysłach w programie .Nowoczesnej a więc nie mozesz powtarzac tego w "koło Macieju".A ja rozumiem to co ty piszesz ale nie jestem w stanie zrozumieć tego czego nie napisałaś...O "lewicy" w .Nowoczesnej nie napisałaś ani słowa...