Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 9 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Proszę państwa. 25.10.2015 skończyła się (PO)stKOMUNA. :classic_cool:

Gość gość
Shatyn to spadochron od tranzystorw :D

Gość gość
Proszę państwa. 25.10.2015 zaczyna się postKOMUNA.

Gość gość
Wypad. Jak masz honor to się tu nie pokażesz. HaHahahahaha

Gość gość
A teraz niech wszyscy Ci co obiecywali ze jak PiS wygra to wyjeżdżają z tego kraju niech spełnią obietnice. :p Wiecej powietrza do oddychania będzie. Ale niektorym gula chodzi. Kopaczka mało co się nie poplakala.

Gość gość
Podobno będą analizować wszystkie wpisy w internecie od 2007:O Shatyn masz już pełne majty? :D

Gość gość
shatyna jak panienkę w burdelu za każdym razem wydymają i biedak na kolejnych oszustow się przesiada i będzie kolejne lata się podniecal.

Gość gość
Kopaczka z córeczką go west 🖐️ Dwóch ślicznotek mniej :O :D:D:D

Gość gość
Odpalam szampana! Jest Impreza! Zdrowie Jarosława!!! Niech PIS wyczyści to bagno do końca Wtedy nastaną nowe lepsze czasy!!!!

Gość gość
Mi się bardzo podobały słowa prezydenta Dudy. PO mówiło wracajcie z zachodu bo tu w PL jest dobrze. A Duda powiedział że na razie nie macie po co tutaj wracać bo taka jest prawda i co sie oszukiwać? Zobaczymy co będzie ale liczę goraco na to że skończy się okradanie tego kraju a osoby które to spowodowały poniosą za to odpowiedzialność karną. I oby tak się stało. Trzymam kciuki za nowy rząd.

Gość gość
Jak można być takim durniem żeby głosować na po albo n.pl??

Gość gość
Nie chce mi sie wracać do tego Smoleńska ale zawsze dziwił mnie jeden fakt... było masę katastrof lotniczych i zawsze wrak wracał do kraju skąd pochodził a nasz samolot został u Rosjan i każdy był zadowolony... tylko ten lot był z głową państwa i tego nie mogę zrozumieć że tak położono na to przyslowiowa laske...

Gość gość
I chwała za to Dudzie,że powiedział prawdę. Nie tak jak te kłamczuchy wstrętne z PO.

Gość gość
Shatyn POpuścił w majty. Jest wściekły,że ukochane przez sobiepaństwo się zesrało. Kochał hasło "by żyło się lepiej-swoim" i dlatego przegrał. I słusznie przegrał.

Gość gość
chcieliście pisu? no to go macie skumbrie w tomacie, brzdęk.

Gość gość
mi tu brakuje jeszcze jednej rzeczy - wyzszej cyfry dla kukiza , co pozwolioby zmieniç konstytucje

Gość gość
Tak chcieliśmy. A ty wypierdalaj jak ci nie odpowiada. Mam nadzieje że tym razemnz wami się nie będą pierdolić tak jak to było w okresie 05-07. Powinni was rozyebać,przetworzyć i wydalić. Wtedy w kraju będzie można zaczerpnąć świeżego powietrza.

Gość gość
Z tym tematem i jego założycielem-przygłupem-won. Od jutra POsraczki na taczki.:classic_cool:

Gość PiiS miażdży PeO
olalalalalallala jak piknie jest Prawo i Sprawiedliwość wygrałoooo oooo olalallalalalla bawta się ludki bo to czas radościiiii i niech ona nam w sercach zagości olalalalallalalalala :D

Gość gość
zauwazylem , ze Shamana nie lubia na cafele :classic_cool:

Gość PiiS miażdży PeO
ollalallalalalalala pikie jest :)

Gość gość
bo to jest nowoczesny i tenczowy dziatek :classic_cool:

Gość gość
gość wczoraj Nie chce mi sie wracać do tego Smoleńska ale zawsze dziwił mnie jeden fakt... było masę katastrof lotniczych i zawsze wrak wracał do kraju skąd pochodził a nasz samolot został u Rosjan i każdy był zadowolony... tylko ten lot był z głową państwa i tego nie mogę zrozumieć że tak położono na to przyslowiowa laske... xxx masz rację gościu :) akurat w tym przypadku "Rosjanie mają do nas ogrooomny sentyment i zapewne przez współczucie dla rodzin oszczędzają im tego paskudnego widoku " i tylko PO wskie ścierwa nie potrafią tego pojąć oraz coś na wzór przypominającego to padło PO wskie - ojeee typu Shatyn :O I tak z każdą rzeczą którą trzeba tłumaczyć tym jełopom :) Czy to samolot czy budka czy dziwny zabieg czy wypadek samochodowy lub też samobójstwo :O ojeeee jeszcze wśród nas wielu idiotów , no cóż nikt ich przecież nie sieje ....sami się rodzą :)

Gość gość
pis teraz bedzie musiał posprzatac te balagan po platformie i te 3 biliony długu polska na krawędzi bankructwa a komora to powinni wsadzić do wiezienia

Gość gość
Modle się do Boga bysmy z tych wyborów cieszyli sie jeszcze przez co najmniej najblizsze 4 lata , sam fakt braku komuchow typu Miller cieszy mnie ogromnie ,odsunięcie PO od wladzy również. Wierzę w dobre intencje Pisu i mam nadzieje,ze te wybory to początek dobrych zmian. I wszystkim nam rzycze by tak sie stało. Dobranoc.

Gość gość
Życzę * :) ( o takiej porze prosze mi wybaczyc :p )

Gość gość
Fatalna sprawa, że do parlamentu weszli ludożercy "ludowi" i ludożercy "nowocześni", którzy z punktu zadeklarowali przynależność do TWARDEJ OPOZYCJI!!! Niestety zabrakło opozycji z którą w sprawach socjalnych jak np. emerytur, płacy minimalnej itd. można było chwilowo się dogadać - czyli SLD. Niestety Miller dał ciała i zamiast rozpocząć medialną rewolucję pod postulatami socjalnymi zawiązał sojusz z planktonowymi zwolennikami marihuany, zmian płci, homo-lobby, gender, itd. No i stało się to co wywróżyłem mu parę tygodni temu: gdyby poszli w pojedynkę to by się prześlizgnęli jak PSL, a tak przepieprzyli wybory. Wbrew pozorom opozycja Millerowska była by mniej szkodliwa i bardziej konstruktywna niż koalicja ludożerców z po, psl i pogrobowców balcerka. Będzie w sejmie ostro.