Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupujący chce odesłać mi towar

Polecane posty

Gość gość
Napisz jej, że właśnie zgłosiłaś ją na policję za groźby i nękanie, masz dowody w postaci maili. Powinna się odpieprzyć:-P

Gość gość
Ale ty autorko głupio zrobiłaś , oddałaś jej kasę i pozwoliłaś zatrzymać kombinezon ? Jak kasę oddaje się to zwrot towaru się należy . A ta baba sprzeda potem ten kombinezon . Napisz żeby Ci go oddała , jak nie to zgłaszasz na policję za kradzież . To nie jest handel podróbkami , gdyby tak było to musiałabyś mieć jakąś małą produkcję itd . Nikt Ci nic nie zrobi , a skoro kupiła i widziała logo to wiedziała że bierze podróbkę . Nie pasuje mi ta baba , ona po prostu chce kombinezon za free , widziała co kupuje i za to absolutnie nie powinno być zwrotu . Napisz jej że ma Ci oddać kombinezon jak nie to pójdziesz na policję i zgłosisz kradzież oraz wyłudzenie kasy . Myślę ,że to nie pierwszy przekręt tej baby , być może wiedziała co kupuje i zrobiła to specjalnie żebyś pózniej kasę jej oddała .

Gość gość
Powiedziala,ze odesle tak szybko,jak zobaczy kase,poprosila o adres...kasa wyslana wczoraj,tak jak pisalam,a teraz zobaczymy. Powiedzialam jej,zeby zglosila mnie wobec tego na policje,ze handluje próbkami z fabryki,nie ma żadnego problemu,niech mnie przeszukują. Zrobi z siebie jeszcze idiotke.

Gość gość
W dodatku straszy mnie,ze zglosi rasizm,bo ta wiadomosc do meza,trafila do niej ( moje roztargnienie ehh...)... Ja powiedzialam,ze rowniez bardzo prosze. Nie pamietam,co bylo tam dokladnie,pisalam wczoraj,ale cos w stylu " ta pieprznieta kobieta z azji(azjatka),wyslala mi w ciagu 2 minut 7 wiadomosci...rozumiesz k***a?! 7! zobacz....chyba naprawde pracowala w fabryce w wietnamie,bo kto normalny oglada z taka dokladnoscia rzecz za 15 euro i robi takie halo o tak male pieniadze" czy widzicie tu gdzies rasizm?

Gość gość
Ale rozmiar 86 to jest 18-24mc bo na 24 masz już 92. Poza tym Simple to są jak najbardziej oryginalne rzeczy ale takie właśnie jakby próbki które firma wysyła do dystrybutorów na dużo wcześniej przed ich wejściem na rynek. Zdarza się nawet ze takie ciuchy Simple z braku zainteresowania wcale nie będą produkowane do sprzedaży.

Gość gość
Miało być sample słownik mi przerpbil.

Gość gość
To nie wiem, wszedzie tutaj, jak kik, h@m, c@a, primark ,s oliver 74 6-9 80-9-12 86-12-18 92 18-24 tak mam na wszystkich ubraniach, zaraz wysle przykladowa tabele z netu

Gość gość
Ja nie widze w tym nic rasistowskiego, baba zachowuje sie jak opętana, o tak bzdurną rzecz. Widac,ze wyszla z jakiejs biedy, wiec tutaj celnie trafilas i chyba to ją boli. Nie wyzywalas jej po rasistowsku, azjatka to nie wyzwisko, a stwierdzenie,ze moze rpacowala w fabryce takze nie jest rasistowskie...ani obrazliwe. Gdybys napisala,ze pracowala w burdelu...albo uzyla jakis mocnoejszych epitetow,to moze wtedy. Swoja droga, posmialam sie z tej pomylki

Gość gość
a ona sie powtarza jak zacieta plyta,ze to karalne! Niech mi ktos odpowie,karlane czy nie? dosc mam tej pierdolniętej baby! masakra. Wierzcie mi, wczoraj jak pisalam ta wiadomosc mezowi, 2 x edytowalam, bo byly w niej epitety,ale nie rasistowskie. Ja p******** gdybym wiedziala,ze to probka,bym jej nie wyslala,albo odciela ta metke,jakbym chciala oszukiwac. Wkoncu sama ja postrasze policja jak sie nie odp******i. Przepraszam za jezyk,ale od wczoraj mi babsko d**e truje

Gość gość
15 bo przeciez musialam wyslac ,a to kosztuje. Teraz czekam na odeslanie towaru

Gość gość
moim zdaniem,po odeslaniu kasy, zwyczajnie olej,nie reaguj. Napisz,ze czekasz na zwrot, w przeciwnym razie zglaszasz fakt na policje,i jesli nie odesle,to faktycznie tak zrób. Nie bój sie,ze mialas probke. Nie wynosisz ich nielegalnie z fabryki, a kupilas w second handzie,legalnie. Ona chce wyciagnac wiecej kasy chyba,albo zatrzymac tez kombinezon i Cie zastrasza. Nie masz sie czego bac. Swoja droga, jakas materialistka. Widzialam wczoraj zdjecia tego kombinezonu i moim zdaniem na 1 rzut oka widac,ze wyglada inaczej,wiec taka jak piszesz " inzynierka tekstylna", by nie zauwazyla tego na 1 miejscu? Wiedziala co kupuje. Moze w taki sposob ,jak juz ktos napisal, wyludza.

Gość gość
Ja bym zatrzymała ten kombinezon. Prawdopodobnie przyda się. Dzieci potem wolniej rosną. Moje dziecko już bardzo długo nosi 92, czasami kupuje coś 98. Naprawdę 92 dzieci długo noszą. Może przyda Ci się pod koniec zimy i na początek następnej. My własnie tak mamy... Pozdrawiam

Gość gość
Masz racje,zrobie tak jak Ty mowisz...moze sie tez przyda na chlodniejsze przedwiośnie.

Gość gość
Masz nauczke,zeby sprawdzic na przyszlosc zrodlo

Gość gość
oddaj jej kase, nie kloc sie jak glupia, kazdy towar mozna oddac bez powodu! to nie Polska tylko Niemcy, po co ci klopoty? te 20 euro to nie majatek a wiesz jacy sa niemcy.

Gość gość
DZiś 13 , za free ma dać z przesyłką . Autorka to też kupiła , mnie nikt nic za free nie daje . Na 100 % ona chce kasy od ciebie i jeszcze próbuje zastraszyć . Niech ci ten kombinezon odda a jak nie to zgłoś na policje . Napisz jej że nic nie masz do ukrycia , albo kombinezon albo zgłaszasz oszustwo i wyłudzanie kasy , może to ona oszukuje ludzi , normalny człowiek miałby to w d***e a ta ma kombinezon , kase i jeszcze mało .

Gość gość
autorka pisze przeciez,ze kase wczoraj przelala

Gość gość
Słuchajcie jakie jaja....napisalam jej,ze ma mi odeslac kombinezon po zaksiegowaniu wplaty...a to szmacisko mnie 2 min pozniej zablokowalo!!!! Masakra. I co? Mam isc na policje o te 15 euro? Nosz k*******. pewnie ma taki sposob na "prezenty"

Gość gość
autorko, Twoj maż jest idiotą:) Najpierw kategorycznie stwierdza, że kasy nie odda, a potem przelewa nie czekajac na kombinezon. Głąby z Was.

Gość gość
zrobilam tak jak pisalyscie,oddalam kase i czekam na kombinezon. Ona mowila,ze odesle,prosila o adres...jak kasa wplynela,to mnie zablokowala...juz nigdy wiecej nic nie sprzedam z wysylka,tylko odbior osobisty

Gość gość
juz nigdy nic nie sprzedam z wysylka,moglam sobie zostawic ten kombinezon

Gość nie mialas wysylac kasy
PRZECIEZ PISALAM TOBIE ,ZE nie przelewaj kasy zanim kombinezon nie zostanie dostarczony na twój adres!!! czeo to zrobilas? pisałam tyle razy ,z eozstaniesz oszukana, kase wyślesz a o kombinezonie będziesz mogla zapomnieć. Pisalam ze nie raz nadzielam się na takie oszustwa, ostrzegałam cie w tym temacie kilkulkrotnie abys kasy wcześniej nie przelewala jeśli ubrania brak . Po co tobie cokolwiek pisać jak robisz po swojemu a teraz wyjesz? jesteś taka mądra to radz se sama, postyepujesz najgorzej jak tylko możesz , nie słuchasz rad to teraz zdaj się na swoją "inteligencje" która doprowadza do takich sytuacji

Gość gość
autorko zrobilas katastrofalny bląd. Jelsi nie ma wzotu kombinezonu to do tegi czasu na slepo nie wysyla się wzrotu pieniędzy. No czys ty oszalala? Sama tobie radziłam, abyście nie wysyłali pieniędzy jeśli przesylki nie macie . Przeciez to jest najbardziej popularna praktyka oszustkow w necie wymuszjaac wzrot pieniędzy ale nie oddając towaru. Ile ty masz lat ze dalas się tak nabrać?

Gość gość
Mam 25 lat:(...niestety,nigdy mnie nitk nie oszukał, poza tym zaczelam sie bac,bo sie glupia nie znalam,ze to nielegalne co sprzedalam i uznalam,ze no ok. Trudno, mam nauczke na przyszlosc i niestety,nie bede sie bronic.Jestem glupia. Juz tego bledu nie popelnie.

Gość gość
oszusci bardzo czesto tak postepuja, ja tez tak mialam...babka napisala mi,ze jej sie ubranka nie podobaja po moim dziecku (bez plam,dziur), wic powiedzialam,ze odeslij mi je a ja zwroce kase. Tez darla mi ryj do telefonu,ze najpierw kasa...Stanelam przy swoim. I co? i nie wyslala ubranek,oszustka. Jej konto szybko zniknelo zreszta.

Gość gość
niby dorosla,a naiwna jak dziecko

Gość gość
Mnie tez tak oszukal,ale sprzedajacy.....ubranka brzydkie, brudne ,a jak chcialam oddac to mnie zwyzywal