Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie starcza mi pieniedzy!!!

Polecane posty

Gość gość
Te mięso jest świeże.W innych sklepach jest to samo mięso tyle że przeleżałe przez wiele dni. Nie każdy lubi kurze łapki ale są bardzo pożywne i mają żelatyne. Autorko poradze ci może tyle że jak ja czasem chce dorobić to wchodze na pewną znaną strone z kamerkami i pokazuje ciało od czasu do czasu.Idzie nieźle zarobić.Nawet 100 zł w ciągu 4 godzin. W zależności od tego jak się zaprezentujesz

Gość gość
a ta strona to s..h..o..w..u..p..tv

Gość gość
chore ejst to ze sie pracuje za takie grosze, ja zarabialam wiecej , al zdecydowalismy sie wyjechac z tego kraju, takie place sa starszne

Gość gość
Nie będę sie sprzedawać! Pozatym nie mam za wiele do zaoferowania

Gość gość
Jeszcze wyjdziesz na prostą. Jak się jest młodym to tak się zarabia, później zdobędziesz doświadczenie i zmienisz pracę na lepiej płatną. Każdy tak zaczynał!!! Fakt ja mogłam liczyć na rodziców..a ty masz jakieś wsparcie najbliższych?? Kupuj dużo warzyw i owoców, marchew, ziemniaki, jabłka, teraz są tanie.

Gość gość
Wejdź na tą strone i zobacz jakie niektóre brzydkie lochy,tłuste,pomarszczone tam siedzą i nie narzekają na brak zainteresowania. Niektóre mają ponad 60 lat. Nie musisz pokazywać twarzy.

Gość gość
Mysle ze to jest prowo, a jeśli tak to ktoś ma głupie poczucie humoru!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
To nawet nie o to chodzi. Nie uznaje zarabiania w taki sposób.

Gość gość
Na rodzinę nie ma co liczyć.

Gość gość
Też uważam, że jeszcze sobie poradzą. Niepotrzebnie zmajstrowali sobie dziecko ale z drugiej strony maja teraz o co walczyć i dla kogo się starać, w razie gdyby im się zwyczajnie nie chciało. Mało kto przechodzi przez życie lekką stopą, większość musi się napocić i nagłówkować. Rodziców albo nie ma albo nie zdali egzaminu swego czasu, bo pomogliby skończyć szkołę autorce. Widać i teraz nie może na nich liczyć.

Gość gość
10.25 A po co ktoś miałby żartować z takich rzeczy? Są ludzie którzy tak żyją. Chociaż nie mieści mi się to w glowie.

Gość gość
Rodzice kazali mi się wyprowadzić jak dowiedzieli się o ciąży.

Gość gość
A masz męza/ partnera? bo ciężko się doczytać jak każdy pisze anonimowo? czy chociaż ojciec dziecka się wami interesuje?

Gość gość
Podobną pracę możesz wykonywać w Niemczech przy opiece nad starszymi osobami. Brak języka i doświadczenia cię nie skreśla. Zakładam, że jak już tam trafisz to się szybko wszystkiego nauczysz. Tam większość opiekunek nie zna języka lub zna go bardzo słabo, takie co znają są już bardziej cenione. Nie wszystkie emerytki leżą nieprzytomne. Niektóre są na chodzie, tylko im sprzątasz i gotujesz. A jak umiesz czytać im książki, rozmawiać z nimi o ich młodości, oglądasz z nimi tv, to już są wniebowzięci. Niektórzy chcą też chodzić po sklepach i kawiarniach, potrzebują zwykłego towarzystwa. Oprócz pieniędzy rodziny dają też z wdzięczności często prezenty i robią paczki dla twojej rodziny np. z chemią i słodyczami. wiadomo, że na początku jesteś popychadłem ale zarobisz lepiej niż u nas i masz szanse "awansować" ucząc się języka i zdobywając doświadczenie przy opiece. Tylko co ty zrobisz z dzieckiem jak wyjedziesz ??? Może mąż zostanie z córką ?

Gość gość
Mam. Pisałam o tym o 9.06

Gość gość
Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Przyszedł taki dzień w moim życiu kiedy miałam 1 lub dwie kromki na dzień i robiłam z tego dziecku jedzenie.Sama głodowałam. I któregoś dnia nie miałam już kompletnie nic.Płakałam wtedy bardzo.Z mopsu żadnej pomocy nie miałam bo ich zdaniem matka miała mnie utrzymywać. Przepłakałam prawie cały dzień,wzięłam się w garść i obiecałam sobie że nigdy więcej moje dziecko głodne nie będzie chodzić a dume mogę wsadzić w kieszeń. Jeszcze tego wieczoru pojechałam do miasta dalej i stanęłam na ulicy.Miałam tam znajomego który pozwolił mi tam pracować. K******o przeplatane z depresją i myślami samobójczymi. Ale przetrwałam najgorszy okres w moim życiu. Teraz jak mi brakuje to siedze na kamerkach.Dobrze że nie musze nikogo dotykać,co najwyżej popatrzą sobie przez szybke a do tego zapłacą.

Gość gość
Mąż pracuje po 12 godzin. Nie mam opieki dla dziecka. Myslalm o tym ze może kiedys wszyscy wyjedziemy.

Gość gość
trzeba było głosować na RAZEM, właśnie m.in bronią interesów takich osob wykorzystywanych w pracy i tyrających za grosze za które nie są w stanie się utrzymać. Teraz p.Kaczyński da po 500 zł na drugie dziecko (o ile dotrzyma słowa) darmowe leki dla emerytow po 75 roku życia i ... będzie musiał dodrukować pieniędzy i Twoje 1200 będzie warte duzo mniej, czyli paradoksalnie nieprzemyślana pomoc zatopi ludzi, ktorzy potrzebuja pomocy.

Gość gość
No cóż, kamerek nie pochwalam ale lepsze to niż prostytucja. Jeśli naprawdę masz nóż na gardle to nie ma co wybrzydzać, niestety. Taka jest brutalna prawda. Nie musisz pokazywać twarzy, nie musisz też tego robić do końca życia. Mąż nie ma się co sprzeciwiać, w końcu on też nie potrafi zarobić na rodzinę. Niech się cieszy, że kobieta się stara dorobić. A może są takie kamerki gdzie mężczyźni mogą się eksponować ? To byłaby szansa dla twojego męża. Wtedy bylibyście kwita a rachunki zapłacone.

Gość gość
10.39 Nie potrafiłabym tak. Staram się zachować resztki godności ale nie wiem ile tak wytrzymam.

Gość gość
Ojej, mój też w dzień 8 h, w nocy 12. Rano idzie znowu na 8 i tak dalej. Czasami trochę się prześpi. Już go tak nie żałuj.

Gość gość
zobacz czy nie nalezy Ci sie dodatek do czynszu z mopsu , wydaje mi sie ze tak, ale nie wiem ile zarabia Twoj mąż (to 250zł) zasiłek na dziecko nie wiem ile obstawiam 60-80, za 300 zl miesiecznie będziecie w stanie żyć odrobine lepiej

Gość gość
jak pozyczysz na wyjazd za granice to nie bedziesz miala z czego oddac?to prowo chyba:)

Gość gość
Zrozum, że bez wypruwania flaków się nie obędzie. My zbieramy na mieszkanie. Wy macie dziecko, które pochłania pieniądze i trudno. Takie życie.

Gość gość
A jaka jest gwarancja ze będę miała z czego oddać. Jeszcze mi brakuje długów. To juz tylko skok z mostu by mi został.

Gość gość
skoro wieczorami i w weekendy jestes ze swoim dzieckiem, daj ogloszenie ze sie zaopiekujesz tez innym , moze jakas bogata para bedzie chciala sobie wyjsc wieczorem czy wyjechac na weekend dodatkowo Twoje dziecko bedzie mialo towarzystwo

Gość gość
Na tej stronie faceci też się pokazują.Parki najwięcej mogą wyciągnąć. Twój mąż na pewno by się zgodził jakby poczuł smak pieniądza.Zawsze jakieś urozmaicenie w sypialni. Obejrzyjcie tą stronke,zobaczcie na czym to polega,podpatrzeć pomysły na pokazik od innych.Przez dzień możesz zarobić co najmniej 100 zł. To naprawde nie jest mało.

Gość gość
Ten dodatek z mopsu to kwota 100-150 zł i dokładnie to jest to ogolnie dofinansowanie do czynszu,prądu,gazu,żywności i odzieży. Nie wiem jak oni to wyliczają skoro to nawet na czynsz nie starczy

Gość gość
No nie wiem. Myślę ze mąż nie będzie zadowolony. Kiedys juz myślałam żeby się puszczać ale nie jestem w stanie. A pozatym to do atrakcyjnych nie należę wiec dużo nie zarobię.

Gość gość
jak bylam studentką i odziedziczylam mieszkanie, ale jeszcze nie znalazlam pracy dostawalam 250 zł na pokrycie czesci czynszu, ale tylko 3 miesiace bo pozniej juz mialam fajna prace i chociaz niby bym mogla to nie chcialam dluzej brac tego zasilku, bo jest dla naprawde potrzebujacych