Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy widoczne żyłki na brodawkach zawsze oznaczają ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jestem jeden dzień po terminie okresu, mialam wczoraj tylko lekko zabarwiony śluz na taki blady róż. A na brodawkach mam bardziej widoczne żyły... Miała któraś z was tak?

Gość gość
11.56 nie żartujesz? Proszę o prawdziwe opinie, czy takie zylki mogą być np przed okresem? Dzis dopiero kupie test i jutro zrobię jesli okres nie przyjdzie, ale ta niepewność mnie dobija

Gość gość
żyłki robią się bardziej widoczne w ciąży, i u mnie była to oznaka ciąży, aczkolwiek po ciąży zauważyłam u siebie że zawsze przed @ ciemnieją mi otoczki, a to też oznaka ciąży, więc może i żyłki u ciebie nie są oznaką ciąży, najlepiej zrób test

Gość gość
Dziękuję za odpowiedz. Pozostaje mi tylko czekac do jutra.... Bo można zrobić z porannego moczu tylko

Gość gość
ja z 11.56 no jasne, ze żartuję przepraszam, a le te idiotyczne pytania są dla mnie idiotyczne dzień po terminie okresu i ty już poszerzonych żył się dopatrujesz tak samo ciemne otoczki wszystko przychodzi w deczko późniejszej ciąży, a nie w dzień kiedy mamy dostać okresu żyły może być odrobinę bardziej widać, bo biust się napina z nadmiaru wody, która zatrzymuje się przed okresem, dlatego też puchniemy czyli lekko powiększamy się ogólnie jak mija okres to i my szczuplejemy to tak łopatologicznie

Gość gość
Nie wiem, czy pytanie jest takie idiotyczne,,skoro ja nie mam zielonego pojecia kiedy pojawiają się pierwsze objawy ciąży! Skąd mam wiedzieć, skoro nigdy sie tym nie interesowałam? Niektóre kobiety maja większe ambicje niż rodzenie dzieci, wiec nie maja czasu się takimi sprawami interesować. Spoznil mi sie okres dlatego pytam doświadczone worki na nasienie! Nie trzeba mnie od razu traktować jak debila, bo nie wiem kiedy objawy ciąży są....

Gość gość
Mnie bolały cycki, ale w sumie, to już tak zwykle w tym okresie od połowy cyklu, także nie zwróciłam uwagi. Pamiętam, że tak ok 8 tc, już jak test zrobiłam i nim do lekarza poszłam, przestały mnie boleć, zrobiły się bardziej miekkie. Pobieglam do lekarza ( poprzednia ciążę straciłam), zbadala mnie, zobaczyła cycki- powiedziała, że piękne, ciążowe są ( nie miała usg w gabinecie). Ja nie widziałam jakiejś różnicy :) także w sumie, może sobie wkrecasz... No ale zawsze szansa jest

Gość gość
spóźnił ci się okres 1 dzień i już pytasz o objawy jak żyłki, no jednak debilem jesteś skoro się nie interesujesz ciążami boś wielce uczona i karierę robisz, to skąd wiesz że tzw. żyłki są lepiej w ciąży widoczne? równie dobrze mogą ci się pojawiać rozstępy 1 dzień po okresie zwiastujące ciąże

Gość gość
Autorko spokojnie, żyłki mogą być tez przed okresem, ja tak mam często. A mamusia wyżej jak się oburzyla o matko :o spokojnie....

Gość gość
no za to autorka wykazała się iście stoickim spokojem nazywając nas workiem na nasienie rzeczywiście, kultura aż z niej bije

Gość gość
Hm, ja tam miałam powiększone żyłki na piersiach, takie wyraźnie prześwitujące przez skórę, ciemniejsze brodawki i otoczki, wyłącznie w ciąży i właśnie na samym początku, w terminie okresu. Jak zaszłam w drugą ciążę i popatrzyłam w lustro od razu wiedziałam że to "to". Tkliwe piersi ze zmienionym wyglądem to był u mnie pierwszy zwiastun ciąży... więc nie wiem czemu tak jedziecie po autorce.