Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julia83

IUI IVF komu się udało? Kontynuacja cz.2

Polecane posty

Gość malamii89
julka 3mam kciuki:***

Gość MiśkaD
Julka- trzymam mocno kciuki!!! Bedzie dobrze :) mam nadzieje, ze Twoj M zdazyl wrocic?! Czekam na wiadomosci od Ciebie :)

Gość MiśkaD
Nadzieja, Gosc Szmacioszka, Sylkaa- dzieki za info... Ja mam zdecydowanie za duzo wolnego czasu i za duzo sie zastanawiam :/ chcialabym lekki wozek (okolo 12kg) z duza gondola i fajnym siedziskiem spacerowym... Do tego podobaja mi sie teleskopowe raczki... Z bialego stelaza juz zrezygnowalam. Wozek nie moze byc zbyt wysoki, bo mam tylko 159cm wzrostu :P Zastanawiam sie juz nad kupnem samej gondoli, a pozniej od razu nad przejsciem na jakas fajna pozadna spacerowke... X Darkness- jestesmy na tym samym etapie wiec Twoje wiadomosci sa mi bardzo bliskie :) To za tydzien zacznie sie u Ciebie szalenstwo :)

Gość Annie84
Jula trzymaj sie dzielnie, powodzenia :) X MiskaD ja kierowałam sie tymi samymi kryteriami i wybrałam teutonie

Gość gość Szmacioszka
Julia WOW, to już!!! Trzymam kciuki.

Gość gość
Julia :-) co za szybka akcja, czekamy na wieści Nadzieja78

Gość gość
Miska ja Cie podziwiam kobieto! :-) nie znam nikogo kto tyle czasu rozkmniniałby zakup wózka hehe. W sumie ostatni post wydaje sie praktyczny z tą gondolą a potem spacerówką. A jesli chodzi o wzrost ja mam 175 i rączka jest regulowana chyba we wszystkich wózkach juz teraz, bo jak oglądałam to każdy mi pasował. Nadzieja78

Julia83- trzymam kciuki! Jejku! Pewnie juz jesteś po wszystkim i tulisz swoją Kruszynkę :)

Gość gość
Julia kciuki zacisniete :) powodzenia 👄

Ale emocje :-) Julcia my tu wszystkie wariujemy, jak tylko bedzie jak daj znac :-p To która następna w kolejce ?!? Lucy jak tam u Ciebie ? Czujesz juz ruchy ? Ananasku a jak tam Ty żyjesz ?

Miska ja polecam Jedo Nevo Memo -my jesteśmy zadowoleni. Duża gondola, dobrze się prowadzi i spacerówka jest też spora;) a jeśli chodzi o regulacje rączki to teraz we wszystkich są regulowane, ja mam 164 cm wzrostu, a M ma 190 i nam obu dobrze się nim kieruje;)

Miska tak mój M ze mną. Dostałam znieczulenie i teraz odpoczywam. Przed północą powinien sie urodzić :)

Gość Syllkaa
darkness77 to była lista chyba Julii albo ktorejs z dziewczyn ja poki co tylko skopiowalam, jeszcze z 2tyg i bede ogarniac ją pod siebie :) xxxx Julia jejku to JUZ :) Super - trzymaj się kochana :) xxx Miśka Jakbym nie musiala kupywać podwójnego wózka to powiem szczerze ze kupilabym wózek z gondolą sredniej firmy,nawet moze uzywany a lepiej zainwestowac w spacerówke bo przeciez dziecko w niej najdluzej jeździ

Gość zuzka1212
Julia o matkooooo!!!;) trzymam kciuki! Już pewnie po wszystkim. Czekamy na relację;) Xxxx Syllka - my mamy fajne łóżeczko u rodziców. Ale nie pamiętam nazwy i nie mogę znaleźć na necie. Będę jutro to dam Ci znać. Najważniejsze dla nas to, to że ma płozy do bujania. Poza tym lampeczkę, przewijak, moskitierę, wibracje i melodyjki.

Gość penelopka28
Julia trzymam kciuki. Ale szybko się zaczęło, termin miałaś chyba na 15. Powodzenia:)

Gość MiśkaD
Nadzieja- po obejrzeniu w internecie i wizycie w dwoch sklepach mialam juz wybrany bebetto ;) Pozniej bylam w sklepie po troszke ubranek i tam ten wozek stal obok innych- znacznie mniejszych :) dopiero wtedy poczulam sie przy nim strasznie mala, moja mama stwierdzila, ze smiesznie z nim wygladam, bo wozek jest wysoki i ogolnie dosc spory. Pozniej pojechalismy z m do innego sklepu i tam stwierdzil to samo. W tym sklepie, w ktorym go wybralam byly same takie duze wozki wiec nie bylo porownania. Zatem od nowa zaczelam przegladac w internecie, pozniej na zywo udalo nam sie obejrzec dwa wybrane. Niestety zaden z nich nie jest "idealny" i kazdy ma jakies wady :/ Temat na jakis czas zawiesilam, az teraz M powiedzial, ze w tym miesiacu musimy kupic... Ja chyba z tym oszaleje :P Annie84- teutonii nie mialam okazji obejrzec, ale na pewno to zrobie! Dzieki za info :)

Juuulka :D :D :D kciuki zaciśniete, Ty juz pewnie szcześliwa z Maleńśtwem w ramionach, trzymam kciuki za dobry start :*

Gość gość
Up Up Up

Gość gość
Up Up Up Up Up Up

Gość aleczka21
Darkness obrona na 5 i chyba aż tak bardzo nie straszylam :-) Julka czekam na wieści i ściskam kciuki :-) jeśli chodzi o kolejkę to następna jest Kiciołka ale dawno jej nie było... nooo i później JA:-)

Gość gość
dd dd dd dd

Czekam z niecierpliwością na wyświetlenie się strony 315 i informację, że Julia83 ma już zdrową Kruszynkę przy sobie :) Zaciskam kciuki z całych sił :D o MiśkaD - :) oj zacznie się ... "godzina 0" zbliża się nieubłaganie :P Ciekawe czy urodzimy tego samego dnia :P o Kobietki zmieniłam nieco dietę - pan dr zalecił to się słucham :P Mniejsze porcje, częstsze posiłki, dużooooooo truskawek :P i wodyyyyyyyyy ... w efekcie mam ok1,3kg mniej niż ponad 2 tyg temu podczas ostatniej wizyty. Jeżeli się to utrzyma do 16, mogę dostać opierdziel? Czy coś nie tak z moim maleństwem może być, skoro matka nie przybiera na wadze tylko straciła??? Tłumaczę sobie, że skoro zrezygnowałam m. in. z soli, może pozbyłam się wody z organizmu i stąd ten spadek. Bo wiecie ... mama do mnie "No nie powiem żeby mi się to podobało" ... domyślacie się co ten tekst zrobił w moim mózgu :( Ale Szymon rusza się codziennie - niestety najbardziej lubi około 2:40 w nocy :P ... wczoraj 3 razy miał czkawkę ... Codziennie gdzieś chodzę i to nie po 500m, więc może to wszystko razem sprawiło, że efekt niedużego, ale zawsze spadku wagi się pojawił. Miłego wtorku dziewczyny :D

Gość gość
:-P

Kochane moje! 6 czerwca urodził sie mój Królewicz! Doszliśmy do 10 cm rozwarcia, zaczęły sie parte, natomiast mały przez 1,5 godziny zle wchodził w kanał i niestety zabrali mnie na cesarkę. Waży 3900 i 57cm. Jest śliczny, a ja przeżyłam najpiękniejszy dzień i najpiękniejsza noc w swoim życiu.

Julia gratulacje! Tak bardzo się cieszę, że możesz już tulić swoje maleństwo :) Życzę Wam dużo zdrówka, a Tobie szybkiego powrotu do pełni sił :)