Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EmmI__

Kombinezon dla noworodka

Polecane posty

Gość EmmI__

Dzien dobry, dziecko ma sie urodzic w listopadzie. Jaki nalezy kupic kombinezon na wyjscie ze szpitala i spacery w tych pierwszych miesiacach zycia. Czy kupic rozm. 56 czy lepiej jednak 62 ? Mozecie prosze podeslac linki, jak wygladaja takie kombinezony dla noworodkow?

Gość gość
Ja kupilam dla noworodka i ani razu nie założyłam. Ubierałam go w większy kombinezon, bo mogl w nim trzymać nóżki przykurczone i wkładałam do śpiwora. Voila.

Gość EmmI__
a moglaby mi Pani podac link jak wyglada taki kombinezon i spiworek?

Gość gość
Kup 68 to wystarczy na cala zime

Gość gość
bez przesady z tym rozmiarem 68. Dziecko może się urodzic małe i będzie się topić. Ja bym wzięła 62. A jak się zrobi mały to wtedy bym kupiła nowy na rozmiar 68. To będzie już czas największych wyprzedaży. Mi w lutym tego roku udało się dostać kombinezon zimowy, nowiuśki w cenie 19,90. Wiec jakiś specjalny majątek to nie jest.

Gość gość
ja zdecydowanie bardziej polecam śpiworek. Dużo prościej się go zakłada, świetnie trzyma ciepło i można go wykorzystać jako alternatywa dla kocyka (bepieczniej, bo dziecko się nie zapląta). Piękny śpiworek widzialam ostatnio tutaj: http://papillon-shop.pl/spiworek-do-spania-krateczka.html