GosiaFit 0 Napisano Październik 31, 2015 Krótko, zwięzle I na temat: 18 tygodni = 18 kilo w dół . DZIEKUJE :) Ten poradnik jest naprawde super. Ps. Taka pyza się zrobilam I nie sądziłam, ze dam rade wrócić do jeszcze lepszej kondycji niz przed Kiedyś . Niemozliwe jest mozliwe! DZIEKUJE DZIEKUJE DZIEKUJE ;) Link do całego poradnika z którego korzystałam znajdziecie w nim sporo porad ;) Link- www.poradnik-ewychodakowskiej.jea.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2015 w doborze tabletek na odchudzanie kierowałam się opiniami oraz składem. Dobrałam tak slimcea do mojej diety i kuracji i pomogło. Zrzuciłam 14kg, czyli całą ciążową nadwagę jakiej się nabawiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMariolka Napisano Listopad 2, 2015 Spróbowałam Foreverslimu schudłam i jestem szczęśliwa.Foreverslim, to pierwszy produkt , który mi pomógł. Wszystkie inne przed nim to było wyrzucenie pieniędzy w błoto. A te tabletki bez głośnej telewizyjnej reklamy działa rewelacyjnie.Miesięczne stosowanie i zrzuciłam 6 kg. Polecam wszystkim odchudzającym się osoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Juśka Nowak Napisano Listopad 4, 2015 W moim przypadku byłam na diecie 3 miesiące, stosowałam feoreweslim i dwa cykle ćwiczeń... 15 minut rano, godzina wieczorem. Efekt jaki uzyskałam to 14 kg mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dietetyk Aneta Falczyńska 0 Napisano Listopad 4, 2015 mamy jeszcze dobra pogode na bieganie lub inna aktywnosc fizyczna trzeba to wykorzystac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2015 najbardziej widoczny spadek wagi miałam podczas stosowania tabletek na odchudzanie Slimcea. Już na początku kuracji czułam szybszy metabolizm oraz blokowanie głodu. 2 tydzień izaczeła znacznie spadać waga, jak na mnie. Wcześniej był z tym problem. Schudłam 14kg przez 12 tygodni, czyli 3 miesiące stosowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reanata Napisano Listopad 5, 2015 ja do diety i ćwiczeń włączyłam tabletki iqgreen które okazały się strzałem w 10 bo metabolizm mi tak przyspieszył że w dwa miesiące zrzuciłam 12 kg;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2015 Żadne tabletki nie zapewnia nam trwałych efektow jeśli nie zadbamy o zbilansowana diete. Moim sposobem na szczupla sylwetke jest catering dietetyczny http://www.salmix.pl/ Dzieki niemu nie musze spędzać dlugich godzin w kuchni a jem zdrowo i chudne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2015 Szybko schudnąć moja metoda sprawdzona 9 kg http://shortn.me/k3pL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2015 Wazne jest tez to czy chcemy tylko zrzucic zbędne kilogramy czy również ladnie wyrzeźbić sylwetke. Mi osobiscie bardzo zależało na uzyskaniu sportowej sylwetki dlatego oprocz diety wprowadzilam regularne treningi oraz suplementacje z http://www.elitesportfood.pl/#start Po kilku miesiącach nie poznaje swojego obicia w lustrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2015 Mi także pomogły schudnąć tabletki Foreverslim.Stosowałam je trzy miesiące i pełen sukces.Schudłam a co ważne trwale.Do dnia dzisiejszego żaden kilogram nie wrócił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2016 Poradnia dietetyczna www.edietetyk.com.pl Zapraszam na konsultacje w gabinecie oraz online dla zapracowanych. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2016 tabletki nic nie dają a tylko szkodzą, ja stawiam na zdrowe i trwałe odchudzanie. dostałam dietę od dietetyka ułożoną tylko dla mnie + mam jego opiekę telefoniczną cały czas a kosztuje mnie to tylko 80 zł miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2016 Indywidualna Dieta personalna dla Ciebie dobrana do wagi za SMS tu http://bebjo.pl/indywidualna-dieta-za-sms/ Pierwsza w Polsce ! Otrzymaj swoją indywidualną dietę w kilku prostych krokach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach