Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

na dzień dzisiejszy moje życie

Polecane posty

Gość gość
gggb i him/kciuk i noxa

Gość gość
faktycznie ona musiala się czegos naćpać albo ma mega deprechę bo normalne to nie jest nawet jak ktos se jaja robi to juz ona robi z siebie w tym momencie totalną kompromitację

pamietacie jak pisałam o P.? że zaciągnęłam go do biura... zamknęłam na klucz, usiadłam na zlewie, on między moje nogi, zdjęłam bluzkę, zaczęłam się do niego dobierać a ono bidne zaczeło sie telepać i nici z tego były?? pisaliście że nie dziwicie się chłopinie bom brzydka hehe impotent i tyle...

Gość gość
"gość 2015.09.16 chęciożyć to znaczy bzykać się ? him nie gadaj, że w końcu cię D ukuł ?? Zgłoś his infernal majesty 2015.09.16 troche tak... jeśli życie sprawia,że nie możesz ustać-uklęknij." a co to znaczy "trochę"?

Gość gość
hm ja nie rozumiem jak to mozliwe,tak bardzo pragniesz sexu a niebrzydla jestes i co naprawde jest tak ze nikt cię nie chce? mysle ze znalazło by się paru np prawik lub piwosz lub jakies inne prawictwo. i co nie chcesz ich czy jak? czy szukasz jakiegos towaru z wyzszej półki czy to ci obojetne bylebył facet to prawik 24 to facet (tak mysle) to co stoi na przeszkodzie zebys sie z nim umowila? czy tylko talk se piszesz i tem,aty zakladasz a moze chcesz pobic rekord w zakladaniu tematów bo sensu w nich zadnego nie widze.

Gość gość
His mam pytanie czy twoi znajomi w realu wiedzą co ty tutaj wypisujesz?

Gość Magda MMM
Dziewczyno prosze Cie idz spac a Ty sutenerze z Katowic wal sie.Nie wykorzystuj jej slabosci.

Gość gość
a K-ce ile ma punktów wg cb?

Gość gość
his infernal majesty dziś Pewnie, że nie... Pytałaś, więc odpowiedziałem. A w ogóle to ty sie dobrze czujesz, czy jaja sobie robisz ???

Gość Magda MMM
Nikogo nie gnoje .przespij sie wytrzezwiej ...dobra rada i ttyle.kazdy ma chwile słabosci

Gość gość
Dobra HIM idź już spać, bo widzę, że masz ko od alkoholu. K-ce