Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

na dzień dzisiejszy moje życie

Polecane posty

Gość
ja chyba tego nie rozumiem.:)

ciesz się że nie możesz mieć dzieci, masz więcej czasu by siedzieć na kafe i wyzywać od dziwek takie jak ja... ja natomiast nie mam czasu wyzywać takie jak ty bo muszę zajmować sie dziećmi...

Gość gość
I znowu nakarmiłam Trolice masakra. Od jutra z nią noe pisze hahah

Gość gość
gość dziś hehehe dokładnie nie chcę być złośliwy, ale chyba D wsadził jej brudnego palucha w vaginę i zrobił to chyba bardzo nie umiejętnie, bo ewidentnie wyszła lipa z tego spa, a miało być tak pieknie...

Gość gość
Him odpowiedz ale szczerze. Z iloma facerami sie bzykalas ? Ilu bylo poznanych dopiero co np w klubie albo przez neta . Jak sie zabezpieczasz?

Gość gość
22:43 nie nazwałam Cie dziwką. Dziś mam czas bo jest święto ale jutro trzeba wstać o 6tej i zarabiać na bułeczki.nie moeszkam z rodzicami nie mam alimentow ano siostry w mopsie jak Ty. I nie ciesze sie ze nie mam dzieci .;) z Twoich slow wynika ze cieszylabys sie jakbys nie miala bo moglabys siedziec na kafe ;( smutne ;(

Gość gość
Czyli zber to zero , miałzero rozmiar wg him to seksu nie było, jakby nie było hah

Gość gość
oj him to ze ktos szuka miłosci, pragnie przytulenia to jest normalne ale zeby się tak szmacić i nie szanowac?? wysyłasz nagie genitalia zboczencom i myslisz ze jestes taka wartosciowa? sorki ale nawet k***y sie bardziej szanują.

Gość gość
Ciejawe jakie puszczanie sie na boku zeby D. nie wiedzial i myslal jaka jestes swieta?

Gość gość
Gggb nie rozumiesz. Ten temat założyła twoja przyjaciółka him na swoim mailu, innym nicku. Przeczytaj aktualny temat ,zwłaszcza od 4 str. To zrozumiesz

Gość
gość dziś dobra,ale przecież ona nie wysyłała swoich zdjęć cipki żadnym zboczeńcom...

Gość gość
Wysyłała zberowi, oficialnie to przyznała. A pewnie onnym nieoficjalnie.

Gość gość
Pisalas ze dzIIwka bierze 15p a Ty nie masz na komorne.....bo Ty niestety dajesz za friko a to juz nie najstarszy zawod swiata ale charakter haha

Gość
gość dziś ja wszystko rozumiem, nie jestem niczyją przyjaciółką, przyjazn to nie jest wymiana paru postów.......

Gość
gość dziś wiem, ale co w tym złego skoro z nim była?

Gość
nikogo nie bronie piszę obiektywnie...sama mam paskudny nastrój, ale czasem zajęcie sie czymś innym jest lepsze od rozmyślania nad swoimi problemami...

Gość gość
Bez komentarza gggb , nic jutro oplakatujcie Lublin i okolice.

Gość
his infernal majesty dziś dziewczyno ogarnij się!!!!! ośmieszasz nie tylko siebie, ale też innych! :O

jestem dziffką, faktycznie... często myślę o seksie, marzę o nim, pragnę seksu to oznacza że jestem dziffką, normalne kobiety nie mają takich wyobrażeń...tylko dziffki.

Gość gość
Czyli jednak dajesz komu popadbie . I jestes k***wka . Him ile trzeba Cie znac zebys rozlozyla nogi? Nie jestem impotentem i mam wiecej jak xxs.