Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka czekolada dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do mam których dzieci jedza czekoladę. Jakiej firmy kupujecie i jaki smak ?

Gość gość
Ja kupuje tylko czarna, wszyscy w domu czarna czekolade lubimy Zazwyczaj Lindt Excellence, czesto czysta czarna 90% cacao, ale maja tez super z dodatkami : karmel, maliny, pomarancza, pistacje, kokos, cytryna ... a ostatnio kupilam z chili :)

Gość gość
Najczęściej kupujemy dla całej rodziny, jedzą też dzieci jest gorzka lub mleczna, czasami z bakaliami lub z orzechami, Schogetten czasami inne po sprawdzeniu składu np. Lidlowskie jak mamy okazje tam być, są niedrogie i w porządku. Zdarza się tez Ritter sport, jest droższa ale dobra, bywa Lidt ale to na jakieś okazje uważam, że jest ciut za droga.

Gość Warsa
Ja kupuję wedla bo oni nie mają drogich słodyczy a to co sprzedają to jest naprawdę czekolada a nie jakieś podróbki. Nie wiem co lubisz najbardziej ale ja kupuję ptasie mleczko i czekoladę mleczną, czasami toffi.

Gość grbff
Prezent dla faceta powinien być wybrany z zastanowieniem. Nie zawsze jest łatwo znaleźć coś, co spełni jego oczekiwania, dlatego czasem warto postawić na coś bardziej oryginalnego. https://www.harempower.pl/