Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co mnie najbardziej bawi. to ze jak zakladam kontrowersyjny

Polecane posty

Gość gość

Temat o dziewicach i uzywanych i oczywiscie wyzszosci dziewic nad uzywanymi to jestem wyzywany albo od bezrobotnych prawikow jesi temat jest zalozony przed godzina 15 albo od durnej gimbazy jesli temat jest po 15 :D a prawda jest taka ze jestem dorosly i mam wiecej kasy niz wy wszyscy razem wzieci :) kocham dziewice! Dziewice na zone ponad wszystko!

Gość gość
Ja wole skromnego faceta niż nadętego bogatego buca co słoma z butów wychodzi

Gość gość
a prawda jest taka ze jestem dorosly i mam wiecej kasy niz wy wszyscy razem wzieci X A intelekt masz gimbastyczny i mentalnosc bezrobotnego frustrata :p

Gość gość
jesteś po prostu, jednym słowem, DEBILEM i nic więcej dodawać nie trzeba :o

Gość gość
Oj wiem ze kazda z was by chciala miec odrastajaca blone na rzyczenie ale niestety dla was - dziewica sie jest tylko raz :) a prawdziwy powazny i poukladany mezczyzna ZAWSZE wybierze dziewice! :)

Gość gość
*życzenie pieniędzy nie masz. kiedy człowiek ma pieniądze to na ogół interesuje się ich wydawaniem, a nie siedzeniem dniami w internecie. co do twojej dorosłości - gdzieś pisałeś, że masz trochę ponad 20 lat, czyli nadal jesteś naiwnym, niedoświadczonym gówniarzem i twoje poglądy o dziewicach nikogo nie obchodzą, tylko wszyscy nazywają cię kretynem, bo uważasz, że kobiet się używa i że uprawianie seksu z miłości to puszczanie się.

Gość gość
ponadto konfabulujesz jak nakręcony. przyznałeś się już nie raz, że jesteś prawiczkiem i że masz uraz do kobiet, bo matka cię zostawiła dla gacha. ale kłamiesz, że sypiasz z kobietami, by je wykorzystać i "sprawdzić czy nie są dziewicami". nigdy nie uprawiałeś seksu i nawet pojęcia nie masz z czym to się je.

Gość gość
Oj wiem ze kazda z was by chciala miec odrastajaca blone na rzyczenie X Niby po co?