Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolec 33 lata

Mysle ze !oje zycie jest zbyt chujowe by uprawiac seks

Polecane posty

To jest prawda. 6 tygodni przesiedzialem w wariatkowie rok temu. Nie mam nawet pracy. Dzisiaj widzialem taka piekna pakolke, piekme smukle dlonie zadbane, paznokcie takie jak kocham czyli lekko dlugie, druga kolezanka tez byla ok tez miala piekne dlonie I twarz ok, a ta pakolka ieszcze miala piekny dekolt, opalona jak chooyvpikne jedrne cycuszki mrr. Jak na nia patrzylem to mi stal chooy xD moglbym wtedy z nimi isc do mnie jak bym zagadal, ale jakbym jej zasadzil kitafona miedzy cyce to bym chyba siecstresowal z***biscie. Wlasnie se faplem fantazjujac o tym co by bylo jakbym do nich podbil. Pakolka nie chciala by mi lizac chooya wskoczyla by mi na chooya na jezdzca, po minucie bym sie na nia spuscil :/ but it's getting better. ;)

Gość gość
myslales zeby wyrobic sobie zolte papiery ?

Ale to dobrze ze sobie zwalilem bo chcialbym wam cos pokazac. Mozeckogos zaonteresuje. Dzisiaj jak wyszedlem z domu wlaczyl mi siecw tablecie utwor, ktorego sluchalem w kolko przed spaniem. Wzialem mamy wieze technicsa do mojego pokoju robilem sobiecskladanki utworowcna spanie. Mam je ciagle, wzialem je ze soba. Jak leczulem sie psychiatrycznie we wrzesnii/pazdziernikuv2012, siedzialem w domu grapem wcdiablo 3 I sluchalem kalinra 44. Panie akistyku proszecwiecej na glosniku jeszczecwiecej do poludnia na baltyku xD! Wieczorami sluchalem sobievtego kawalka, w tym okresie wiedzialem juz ze cos sie ze mna zlego stalo, kazdy komtakt z czlowiekiem komczyl sie porazka, bylem wtedy na konkursie perkisyjnym czuje ze zagralem najlepiej w mojej kategorii wiekowej a nawet zadnej nagrody nie dostalem bo jebniety. Potem jakis tam palker co przyjechal z ameryki co byl wcjury patrzyl na mnie I plakal czy choy wie co :( bo dobrze zagralem ell cos dziwnego bylo. Kazdy kontakt z sasiadami to byl jak strzal w moja stope, bylem dziwny I nie mialem nad tym kontroli. Wiedzialem zecto co robiecjest dziwne ale nic navto ppradzic nie moglem. Wiec co soecwtedy dzialo z moja bania, gdy bralem 5 rispoleptow dziennie I jaralem ziolo wiectylko ten utworhttp://youtu.be/ThoKUY4qZDM cieszylbym sievgdyby sie komus spodobal, ja zawsze placze gdy go slucham.

ale niecsex I ******ie lasek jest moim celem. Musze zostac calkowitym abstynwntem. Zawsze jak sobiecwale to mi sie zlecpotem muzyki slucha :/ wlaczylem sobiecmassivexattack pelny odlot za chwilecsecfaplem I to niecto samo co przed orgazmem :/ orgazm jest k***a zly dla umyslu I duszy. Zawsze jak se zwalecto czuje sie pptem taki odrealniony :( a to niecmoja eina, ze bylem chory, jakbym is urodzenia bylctaki jakvteraz, to bym nigdy se nie zwalil bo moj umysl bylbycw idealnej rownowadze

Ja to p*****le zdejmuje kominiareczakladamcja gdy idecna robote kopyto biore I wjezdzam na ostro :D bo najwazniejsza sa wspomnienia! Prawdavprawda! :D:D

Tak to prawda, z moim mysleniem niecjest wszystko ok. Miewam chore mysli, I wiem ze sa one chore. Jeszcze niedawno miałem napady chorych myśli i nigdy spać nievmoglem bo myśli :( tylko że one na mnie nie maja wpływu bo wiem że są chore. I nie jest to przeze mnie, ją jestem zdrowy, to przez ludzi. Chore może być to w jakiej sytuacji się znajdował em albo znajduje i miewam je i powatpiewam, ale wiem zecxsa one nieprawdziwe. Paulina jeśli to czytasz, to jactutaj jestem dla Ciebie :( jakbym sobie pewnego poranka o Tobie nie pomyślał, to bym tutaj nie wszedł. Myślę, że Ty też niecjestes do końca normalna. Uzależniona jesteś od narkotyków. Ty myślisz że to jest normalne, i jeszcze się że mnie nasmiewasz, ale powiem Ci cos, co mówił mi mój kumpel student medycyny i psychiatrii, którego poznałem w internecie, do mnie. To nie jest normalne, to co robisz. Lekarz, ośrodki Ci nic nie pomoga, bo to wszystko siedzi w Twojejcglowie. Czemu nie możesz zacząć nowego życia. Czemu nie możemy pogadac przez tel. Po sobie wiem, że zmiana towarzystwa to podstawa, mnie tutaj otaczają wspaniali ludzie, wszyscy sobie nawzajem pomagamy, by żyło się lepiej. Mi też pomagaja odzyskać siebie. Nie mowie o takich co sacantyvnarkotyki, sam nigdy nie odmawia nie wiem. W liceum zacząłem palić zioło, pierwsze razy były niesamowite. Odkrywalem sobie muzykę elektroniczną, Mobiego. Miałem takie odloty, ze szok. Tutaj kiedykolwiek chcexsobie zajarac, to mogę. Potem zacząłem się madturbowac ciaglwcjakcpalilem, bo byłem nienormalny. Rok później poszedlemcdo lekarza a stare nawyki zostały :( pomozmy sobie nawzajem, heheheh, ppzdrowki 🖐️ właśnie sobie pomyślałem o tym z kim kiedyś bylas, ale wiem zecto była chora myśl. Niecmoge Ci napisać prywatnej wiadomości bo tu nie można :(

Ja mam same chore myśli pisząc na tym forum. Same chore myśli. Normalnie też jecmiewam, ale nikt z Anglików chyba nie wie o czym myślę, jakoś Anglicy się różnią od Polaków, bo krzysiek którego znam wie nawet jak se chuja wale, mimo że mu nigdy ovtym nie mówiłem. Dziwne, prawda? :)