Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby na dietach

Dlaczego kobiety są zawsze na dietach i próbują schudnąć?

Polecane posty

Gość baby na dietach

bez względu na to jaką mają wage? Przecież to jest chore!!! Kobiety mają problemy umysłowe.

Gość gość
Większość kobiet poza ciałem nic nie ma.

Gość gość
Niektóre robią to dla facetów. Uważają ze jak nie będą chude jak patyki to nie będą się im podobać. Tylko ze faceci raczej lubią kragle pupy i większe piersi

Gość gość
Tak tak. Faceci od pewnego casu usilnie twierdzą ze podobają im się większe pupy i większe piersi, a to zwykłe kłamstwo. My kobiety doskonale wiemy ze facetom podobają się szczupłe lub nawet chudziutkie dziewczyny, wystarczy spojrzeć za jakimi się oglądają. Tak samo kłamią z tym ze podobają się naturalne, bez makijażu dziewczyny, a to kolejna rzecz która mija się z prawdą. Tylko nie rozumiem po co te kłamstwa?

a ja zgadzam się z autorem.Niezależnie od tego jakby kobieta nie wyglądała,to wiecznie będzie narzekała 'jaka to ja gruba jestem','musze schudnąć',itd. Sądzę,że kobiety to robią,żeby słyszeć - jestes przeciez szczupla,zadna dieta ci niepotrzebna itd.

Dopóki kobiety będą porównywać się do modelek z gazet zawsze tak będzie...

Gość gość
Moim zdaniem kobiety odchudzają się ze względu na inne kobiety. Chodzi po prostu o to, żeby inne zazdrościły.

Gość gość
Dlatego ze mam tendencje do tycia uprawiam sport i uwazam na to co jem lubię czuc sie lekko i atrakcyjnie ;)

Gość gość
Ja się nie odchudzam dla facetów. Robię to dla siebie.

Gość gość
9.36 o i to jest zdrowe podejście, bo nie chodzi o to by się głodzić, później brakuje różnych grup żywieniowych , tylko trzeba się ruszać:)

Gość gość
To jest głupota. Wiele kobiet ma naprawdę fajną figurę, a na siłę się odchudzają. Ja np. chciałbym mieć trochę więcej ciałka, a nie umiem przytyć. Jednak nie rozpaczam z tego powodu, bo widocznie taka moja natura.

Gość gość
Wlasnie i od czasu do czasu mozna pozwolic sobie na male grzeszki ;)

Gość gość
Nie tylko kobiety ale fakt w wiekszosci. A dlaczego? Bo sa glupie! Bo dieta na chwile nic nie daje, do mozgu nie dociera ze dieta to nie kapusciana dukan itd tylko styl zycia, dieta to nie ograniczenia a inne mozliwosci. Now potrafia tego pojac insie tego nauczyc jesc zdrowo i smacznie ruszac tylek regularnie to potem szaleja jak sie nagle obudza z walami na calym ciele. Taka prawda. To musi byc nawyk jak wstanie rano mycie zebow picie kawy np a nie na pol roku a poten znow hajlabajla

Gość gość
Ja mam hmm...średniej wielkośc****ersi i dosyć kragla pupę. Jestem szczupla ale w tych miejscach dosyć kragla. Mój narzeczony to uwielbia i czasami wkurza mnie to jak pilnuje żebym na żadnej diecie nie byla. Lepsze jest zdrowe szczuple ciało, kragle tam gdzie trzeba niż wysuszony patyk bez piersi i pupy. Szczerze faceci lubicie kobiety które nie maja piersi i pupy i dotykacie dechę? No chyba nie?

Gość baby cwane bestie
bo kobiety są umysłowo chore, i tylko na urode próbują upolować jakiegoś debila napíerdalacza 24/7 który będzie je i bachory utrzymywał. pozatym konkurencja bab między sobą, żałosne

Gość konkurencyjne kobiety
przede wszystkim to jest konkurencja między kobietami, same siebie nakręcają

Gość gość
Cześć jest na diecie, bo jest im źle z własnym ciałem. Jaram problem z opanowaniem jedzenia w stresie i cały roczny wysiłek ( dieta, ćwiczenia) idzie na marne w ciągu jednego miesiąca.

Gość gość
Ja to robię aby oblesne chłopy odp******ily się od mojej d**y i cycków. Jak byłam gruba to miałam powodzenie ale właśnie nie chcę go mieć bo to męczące i nic nie daje. Serio myślicie że każda baba chce wam się podobać?! Otóż ja chcę się podobać sobie i tylko sobie. A wygląd chudy jest tym co MNIE się podoba.

Gość gość
I tak chcę być "dechą", bo MI się to podoba. Uważam że "kobiece krągłości" są brzydkie. Serio wszystko robicie dla innych? Facec***akują dla kobiet? To smutne.