Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marto naprawdę nas bardzo wiele łączy

Polecane posty

Gość gość

co ma być to będzie w życiu

Gość gość
może kiedyś będę masował twoje stopy po dniu w szpilkach

Gość gość
i całował cię oraz przytulał

Gość gość
A co z twoją gwiazdą palancie?

Gość gość
nie wiem co z nami będzie,ona nie potrafi się ogarnąć,dorosnąć,wyleczyć swoich hormonalnych chorób od których jej odbija,i tak Marta się ze mną nie będzie wkrótce bo jest nieśmiała strasznie,ale ja po prostu tęsknię za normalnym zwyczajnym życiem,i ta Marta jest jednak bardziej dorosła,co ma być to będzie,na pewno na dwa fronty nie będę kręcił

Gość gość
z Gwiazdą naprawdę nas wiele łączy,ale ja nie wiem jak ona będzie żyła,jak ty swoich komiksowych wręcz mrzonek nie ogarnie,ja jestem zwykły chłopak,a Marta jest zwykła dziewczyna,gdzie mi spełniać aspiracje księżnej

Gość gość
już dawno powinna się przebadać na hormony,od których jej najbardziej odbija,nie wiem co ja ma zrobić,jest strasznie slamazarna,przecież te badania to dawno mogła załatwić,już nawet dałbym jej część kasy,skoro rodzina biedna,żeby wreszcie wiedzieć skąd jej się te hormony biorą,ja nie wiem jak ona będzie żyła sama,a co dopiero ze mną

Gość gość
na pewno nie będę na dwa fronty kręcił, gdyby się Gwiazda ogarnęła i doceniła to co jest między nami,co jej mogę dać ( kasy na roz******lanie jej nie dam bo nie mam,ale żeby zabezpieczyć przyszłość to się znajdzie majątek ) ale ona jest jak takie rozkapryszone dziecko

Gość gość
naprawdę bylibyśmy bardzo dobranym małżeństwem,ale ja odsyłam o przeżartych szczurach,którym odbija