Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydka kobieta u uważa się za cudo

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem szczerze takich ludzi. Spotkałem się z kimś poznanym w sieci 3 dni temu. Od początku mi coś nie pasowało w jej opowieściach, strasznie siebie wywyższała jakby była najpiękniejszą kobietą na ziemi. Jak ją ujrzałem to się zdziwiłem, negatywnie. Na spotkaniu wyszło że jest niestety pusta, niby dorosła kobieta a życia nie zna, do tego mniemanie o sobie nie z tej ziemi. Miałem dużo od niej ładniejsze kobiety które same o mnie zabiegały, jak żyję to czegoś takiego się nie spodziewałem. Nie odrzucił bym jej gdybym widział że jakaś inicjatywa jest z jej strony ale nie widać żadnej... zlewka raczej.

Gość nagietkowe pole
Bo facet nie odmawia zadnej .a ta kobieta lubi aby o nia zabiegac:) ale ty chyba wolisz te co same pchaja sie do łozka

Gość gość
wolę takie co są normalne, nie chodzi o seks itd. tylko o to że ma za duże mniemanie o sobie...

Gość gość
zrozumiałam , że ona wg Ciebie jest brzydka, ale gdyby nie jej zachowanie to byś jej nie odrzucił. Wniosek: jestes takim desperatem, że nawet z pasztetami jesteś zdolny sie zadawać:O

Gość gość
mam już swoje lata (prawie 40) i patrzę głównie na to czy ktoś jest dla mnie dobry

"Miałem dużo od niej ładniejsze kobiety które same o mnie zabiegały, " X i wszystkie jakoś kopnęły cię w dupę. wyciągnij wnioski.

Gość gość
ŻabAlka - tego nie napisałem że mnie kopnęły...

Gość gość
Wywyższała się, a może ona po prostu jest tak pewna siebie. Lubi siebie, akceptuje i może źle odebrałeś, to co o sobie mówiła.

Gość gość
to jest przekleństwo naszych czasów. Durne gazetki i "celebrytki" wmówiły kobietom że każda jedna jest najpiękniejsza, najmądrzejsza i zasługuje tylko na to co najlepsze. I kretynki uwierzyły. Zero samokrytyki i obiektywizmu u naszych panien "me, myself and i" za to wymagania jakby były miss milionerek :)

Gość gość
to tak samo jak każdy nawet kompletne zero - facet ma się za ósmy cud świata, a co, my nie jesteśmy gorsze. każdy chce to co najlepsze, a nie zadowalać sie byle czym :-)

"gość dziś ŻabAlka - tego nie napisałem że mnie kopnęły..." nie musiałeś. po sposobie pisania oceniłabym cię na co najwyżej 20 lat, a masz prawie 40. stary, a głupi.

Gość gość
Generalnie brakowało jej skromności w pisaniu a na spotkaniu było niestety jeszcze gorzej, jak żyję to nie spotkałem się z taką sytuacją... nie wiem nawet jak to odebrać. Piękne osoby potrafią być bardziej miłe, skromne, niż ta kobieta... nie dziwię się że nikt jej nie chce bo kto wytrzyma z kimś takim? nawet jak by była ładna to by było ciężko. Ma ponad 30 lat to powinna wiedzieć że mężczyźni chcą kobiety która traktuje ich poważnie nie odstawia chorych gierek i zachowuje się jak rozwydrzona księżniczka

" nie dziwię się że nikt jej nie chce bo kto wytrzyma z kimś takim? nawet jak by była ładna to by było ciężko. Ma ponad 30 lat to powinna wiedzieć że mężczyźni chcą kobiety która traktuje ich poważnie nie odstawia chorych gierek i zachowuje się jak rozwydrzona księżniczka" X ciebie też nikt nie chce, a masz prawie 40. w dodatku zachowujesz się jak rozwydrzony książę i żalisz jak ostatnia pipka na damskim forum po nieudanej randce. naprawdę liczysz, że ktoś taki jak ty ma szansę na fajną kobietę?

Gość gość
następna co na jakąkolwiek krytykę (nawet skierowaną do innej kobiety) reaguje złośliwą agresją :)

złośliwa agresja? :D ja po prostu stwierdzam fakty, a że te fakty są brutalne dla autora - cóż, nic na to nie poradzę. skoro napisał na forum, to niech się liczy z tym, że ktoś się do tego ustosunkuje.

Gość gość
ŻabAlka - nie znasz mnie, tak liczę że mam szansę na kogoś NORMALNEGO!, a rozstałem się z moją eks z powodu jej zdrady po długich latach związku... pisać mogę gdzie chce nawet na babskim forum!

Gość gość
Ja się kiedyś spotykałam z facetem, który wyglądał jak krzyżówka szczura z jokerem, taki wstrętny, brzydki uśmiech fałszywy, nic specjalnego, nie za wysoki, chudy, a też miał o sobie takie mniemanie jakby był jakimś bogiem. I oczywiście on mnie olał i szybko sobie znalazł nową ofiarę. Tak więc czasem tak jest że brzydka osoba a się uważa za cud świata. A ktoś inny ładny a nieśmiały.

"gość dziś ŻabAlka - nie znasz mnie, tak liczę że mam szansę na kogoś NORMALNEGO!, a rozstałem się z moją eks z powodu jej zdrady po długich latach związku... pisać mogę gdzie chce nawet na babskim forum!" X misiaczek się zdenerwował, ojej. najpierw się na laskę napalasz i z nią umawiasz, a jak cię odrzuca, to stwierdzasz, że jest brzydka, wyniosła, a ty i tak byś jej nie chciał.

"gość dziś Ja się kiedyś spotykałam z facetem, który wyglądał jak krzyżówka szczura z jokerem" X to świadczy tylko o twojej desperacji, maleńka. umów się z autorem, może sobie przypasujecie.

Gość gość
Chłopak zdziwił się, że brzydka i głupia laska uważa się za cudo, a tu inne laski mu dogryzają. Hm, czyżby były z tej samej "kategorii"?

Gość gość
ZabAlka puknąłbym Cie. Co Ty na to?

Gość gość
Ja się kiedyś spotykałam z facetem, który wyglądał jak krzyżówka szczura z jokerem" X to świadczy tylko o twojej desperacji, maleńka. umów się z autorem, może sobie przypasujecie. x Nie desperacja, bo poznałam go przez neta i był z początku bardzo miły, dobry, przysłał mi zdjęcie na którym wyszedł w miarę OK. Pisaliśmy długo ze sobą. Postanowiliśmy się spotkać, i dopiero na spotkaniu zobaczyłam jaki to brzydal... ale i tak z nim chciałam być bo miał fajny charakter. Dopiero po paru miesiącach okazało się jaki to du/pek i egoista.

Gość gość
,, ale i tak z nim chciałam być bo miał fajny charakter. Dopiero po paru miesiącach okazało się jaki to du/pek i egoista" To faktycznie d**ek, bo trafił na fajną kobietę i nie umiał tego docenić...

Gość gość
Oj ja bym bardzo docenił fajną i dobrą kobietą, ale tą na którą trafiłem niestety do związku się nie nadaje. Jak widzę wywyższanie się to od razu mi się tej znajomości odechciewa.

Gość gość
Ktoś napisał że kobiety to księżniczki które sobie pogrywają,no niestety mężczyźni potrafią być o wiele bardziej podli,ja też nie związanym się z kimś kto stosuje czy stosował głupie gierki,