Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy otyly facet 37 lat z zarobkami 5800 netto ma szanse na ladna mlodsza zone?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Misio nie odpowiedziałeś na pytanie dlaczego przy tak wielu specjalizacjavh i znajomych jesteś sam. x ja też jestem sama i nie jest ważna tu ilość znajomych czy specjalizacji po prostu życie tak mi się ułożyło

>>>Misio nie odpowiedziałeś na pytanie dlaczego przy tak wielu specjalizacjavh i znajomych jesteś sam.<<< x Kilka lat temu lekarze byli bardzo zdziwieni, ze nadal żyję i przekonali mnie, ze to długo nie potrwa. Postarałem się wtedy "wytłumić" swoje znajomości, by komuś nie było przykro, po moim zejściu. Sam też, nie miałem ochoty, dzielić się z innymi, tą wiadomością. Zabezpieczyłem rodzinę, by nie odziedziczyła po mnie długów i najbliższych kooperantów, by nie ponieśli na tym straty finansowej. Mogłem odejść spokojnie :). x Okazało się, ze lekarze nie mieli racji. Teraz powoli odbudowuję swoje życie i dlatego nie chcę wciągać nikogo na siłę w swoje problemy. x Czy wystarczająco czytelnie, odpowiedziałem na Twoje pytanie ?

Gość gość
"Nie mów fałszywego świadectwa.." misiek :p

Gość gość
Sens przeczytaj wcześniej. Jest sam w sensie znajomych , a nie tylko partnerki. Tacy ludzie nie ubarwiają sobie życia netem, a jeśli już to w minimalnych dawkach. Pozdrawiam

Dziwnie działa to Kafe. Napisałem długi post i... nie widać go. Dopisałem kolejny z samym znakiem zapytania i... zwiększyło licznik, a obu postów nadal nie widać :(. Wreszcie pokazała mi się piąta strona :).

Gość gość
Kafe się zwiesza. Mimo wszystko to co mówisz się nie klei, ale nichcę wywlekać twojej prywaty tutaj. Ty wiesz , ja wiem. To wystarczy.

>>>Trochę ci się przykład nie udał<<< x Przecież na unieważnienie małżeństwa też są odpowiednie paragrafy :D. x Dlatego nadal twierdzę :) : nie bądź "świętsza" od Pana Boga :).

>>>Mimo wszystko to co mówisz się nie klei<<< x Kręgosłup przetrącili mi bandyci jeszcze w 2008-mym. Wtedy też zaczynały się tamte problemy. Przez głupotę sam "doprawiłem" kręgosłup w 2012 i teraz cierpię za własną głupotę :).

Gość gość
Misio to nie chodzi o twój kręgosłup. :) o całość. Ale i tak cenię cię za ogólną inteligencję i złośliwość. Więc zostawię temat, bo wyjdzie ztego pranie brudów.

Gość gość
>>>Trochę ci się przykład nie udał<<< x Przecież na unieważnienie małżeństwa też są odpowiednie paragrafy . x Dlatego nadal twierdzę : nie bądź "świętsza" od Pana Boga . X Oj misiu ale tobie wolno? (Chyba mylisz mnie z inną osobą, która tu piszę.) Interpretujesz wszystko tak zeby wyszło na Twoje :p jesteś w tym strasznie uroczy. Twoja prawda jest najprawdziwsza bo jest twoja?

Gość gość
Co by nie mówić masz szanse duże, tylko musisz odpowiednio manipulować umysłem kobiety - dzisiaj bez takich umiejętności nikt nie ma szans - czy to młody, czy bogaty, czy brzydki czy jakiś tam jeszcze. Kobiety lecą zawsze na dowód społeczny czyli na sławę lub autorytet. Poczytaj sobie o tym w PUA. Jeśli umiesz się sprzedać dobrze to nie ważne jest kim jesteś :) Po drugie - dzisiaj kobiety nie są zbyt wartościowe więc wiesz ja bym sie tym nie przejmował.

Gość gość
To o tych niezbyt wartosciowych kobietach to trochę jest wymysł internetu, który dość mocno się rozplenił. Oczywiście znajdzie sukę, która poleci na kasę, ale czy o to chodzi? Czy może chce miłości? Jeśli to drugie to powinien schudnąć - ma do tego środki. Poza tym marne ma szanse na super laske

Gość gość
5800 to nie malo kasy, no ale bez przesady to nie 100000, co z tego ze tyle zarabia jak mu moze zostaje 1000zl

Gość gość
nie ważne ile zarabia, ważne jakim jest mężczyzną

Gość gość
każdy ma szansę ale nie każdy ją wykorzystuje

Gość gość
za 5800 netto to się młodsze zmienia jak worki sanitarne a nie myśli o jednej stałej;D Czy ma szansę? Same sie do niego pchają jak pociąg towarowy:D

Gość gość
Nie każdy musi chcieć zmieniać młodsze Co to za chora propaganda ?

Gość gość
no właśnie

Gość gość
ma szansę

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.