Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 12 archiwum

Polecane posty

Gość gość
ładnie was PIS dyma jeszcze ładniej niż PO a to dopiero początek

Gość gość
Mały cyganie z wąsem przeczytaj sobie swoje posty z 10 lat, to tobie odbiło. Masz jakieś manie związane z JK, Antonim

Gość gość
Antoni M. to mały cygan z wąsem? Może ale ostatnio inaczej wygladał.

Gość gość
gość dziś a co Iftar na to że Duda nie spełnia obietnic złożonym frankowiczom?? pechowiec.gif Już inaczej mówi niż przed wyboramixxOna chyba na nich głosowała a więc pewnie nie ma pretensji bo w końcu wiedziałą na kogo głosuje.Ale może sama się wypowie na ten temat.

Gość gość
Przecież to wina PO że Duda nie może spełnić obietnic . To jasne jak słońce. Iftar nie musi się tłumaczyć. Wybrała Dudę bo to wielki niezłomny człowiek.

Gość gość
Duda w przecieństwie do swojego marnego poprzednika nie pilnuje żyrandol, 8 zagranicznych podróży i dziesiątki spotkań z Polakami.

Gość gość
a co ma zdanie powyżej do sprawy frankowiczów kretynie któremu wgrano w łeb ten tekst o zyrandolu i nie stać go na własne przemyslenia ???

Gość igulka77
Właśnie słyszałam w TV jak to pan prezydent przewalutuje kredyty frankowiczom hahaha. I dobrze im tak, wybrali niech mają. A frank powinien wzrosnąć nawet do 10 zł jestem za. Wyborcy PiSu będą rodzić dzieci dostaną po 500 zł na dziecko i będą spłacać kredyty. Powodzenia im życzę

Gość gość
Tylko, że nic z tych podróży nie wynika a większosc z nich to były podróże wyborcze w ramach kampanii pisiowej. Oczywiście nieoficjalne ale za oficjalne pieniądze.

Gość igulka77
No jeździ, spotyka się pan prezydent i co w związku z tym. Też bym pojeździła za cudzą kasę czemu nie.

Gość gość
A frank powinien wzrosnąć nawet do 10 zł jestem za. xxNo nie. Nie można tak źle życzyć tym ludziom.Dali ciała głosując na pisowych ale ... Nie można ich dobijać.Każdy mądrzejszy wiedział, że tak będzie bo inaczej nie mogło być.

Gość gość
gość dziś a co ma zdanie powyżej do sprawy frankowiczów kretynie któremu wgrano w łeb ten tekst o zyrandolu i nie stać go na własne przemyslenia ??? X Typowa d*******.od razu obrażanie :o Matka pewnie dała dvpy cyganowi?:classic_cool:

Gość gość
Co wy z tym cyganem? To jakiś nowy fetysz prawicowców?

Gość igulka77
Shatyn, no przykro mi bardzo za złe wybory trzeba płacić, takie życie

Gość gość
Wiem. Bo jestem od dłuższego czasu dorosły...:D

Gość gość
Shatyn Małym cyganem jesteś ty, desperacie z Sympatia.pl:classic_cool:

Gość gość
Nie jestem Cyganem, nie jestem mały, nie jestem na Sympatii...Chyba czegoś się nałykałaś...:O

Gość gość
Edek wrócił z taborem?

Gość gość
Prawdopodobnie Edek wrócił z taborem ale na tym topiku nie mówi sie o tym.Pomyliłaś topiki.

Gość gość
Mały cygan, a cygani jak wielki.

Gość gość
Już nie jesteś na Sympatia.pl, ponieważ udało ci się wyrwać zdesperowaną Anitę:classic_cool: PS. Wyrazy współczucia dla niej...

Gość gość
masz napisane. pomyliłaś topiki.

Gość gość
gość dziś Już nie jesteś na Sympatia.pl, ponieważ udało ci się wyrwać zdesperowaną Anitęcool.gifPS. Wyrazy współczucia dla niej...xxMówiłem, że to nie o mnie.Jak ja "wyrwałem" swoją żonę to jeszcze internet nie istniał w Polsce a tym bardziej Sympatia.

Gość gość
gość dziś masz napisane. pomyliłaś topiki.xxNo właśnie.Tłumacze i tłumacze i do zakutego łba nie trafia...:OAle koniec o mnie i o Cyganach. Nie o tym ten topik.

Gość gość
Na sympatii wyrywał inne panie. Cyganisko. :-)

Gość gość
podobno tam iftare wyrwał a otulona olał to mu do dzisiaj spokoju nie daje.

Gość gość
Wygląda na to, że prezydent postanowił nie kontynuować konsultacji z frankowiczami, a bliski końcowej wersji projekt ustawy - wyrzucić do kosza. - Oświadczenie to nastąpiło po dwumiesięcznej pracy zespołu powołanego dla przygotowania projektu i licznych roboczych spotkaniach z prawnikami prezydenta - komentuje w rozmowie z "Wyborczą" mec. Jacek Czabański. Według niego minister Łopiński jako powód takiego finiszu negocjacji z frankowiczami podał zastrzeżenia konstytucyjne do projektu. - Nie padły jednak ani konkretne zarzuty konstytucjonalistów, ani nazwiska ekspertów, którzy zgłosili zastrzeżenia - dodaje mec. Czabański.xPoprosiliśmy kancelarię prezydenta o komentarz do zakończenia prac zespołów roboczych, jednak do tej pory nie otrzymaliśmy odpowiedzi.

Gość gość
Tutaj też próbował podrywać. Kiedyś kupił starter i podał tutaj numer, myślał, że się laski rzucą, a tu du/ pa wyszła. Cygan z małymi oczkami.

Gość gość
skąd wiesz kto dzwoni do shatyna?

Gość gość
No bo wie. Juz taka jedna tu pisała, że ona "wie"....:DCzyzby pod orange była ta sama?:D:D:D