Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 12 archiwum

Polecane posty

Gość gość
to na co te 700mld dodatkowego długo za 8l rządów peo poszło??? Jeśli nie wiesz a dalej popierasz peo to jesteś zwykłym głupkiem!

Gość gość
Shatyn jest wszędzie. :D A poważnie. Jak zaczyna się rozmowa o konkretnych danych, faktach to zwolennicy PiS "odkrywają" Shatyna bo tylko tak potrafią zmienić temat, żeby uciec od tego co rzeczywiste ale nie pasujące do ich wizji czy narracji kaczego guru.

Gość gość
Shatyn jest wszędzie. :D A poważnie. Jak zaczyna się rozmowa o konkretnych danych, faktach to zwolennicy PiS "odkrywają" Shatyna bo tylko tak potrafią zmienić temat, żeby uciec od tego co rzeczywiste ale nie pasujące do ich wizji czy narracji kaczego guru.

Gość gość
samych odsetek od długów Polska spłaca 55mld zł rocznie, a komuchy chca dyskusji nad np religią w szkołach która kosztuje smieszne 1,2mld zł rocznie.

Gość gość
odpowiedz na co poszło te 700mld zł

Gość gość
przede wszystkim chciałbym poczytać zwolennika PIS który raz przyzna że go oszukano czy to w kwestii kredytów we frankach czy to w kwestii Gowina którego kandydatura na szefa MON była zwykłą manipulacją by przykryć Macierewicza ( przed wyborami jego kandydatura mogła PIS bardzo zaszkodzić ). Czekam na chwilę refleksji wyborców PIS ale nie spodziewam się że nastąpi. Podobno rozumni. Ok. W takim razie rozumni inaczej, pewnie nie wszyscy ale większość. I to jest dopiero lemingoza by pod wpływem faktów nie potrafić się przyznać do tego że PIS ich zwyczajnie wykiwał. I dalej będzie kiwać bo przecież Pani Szydło to tylko twarz i administrator a rzeczywiste szcznurki będzie miał Jarosław i każdy absolutnie kto myśli to widział przed wyborami.

Gość gość
a już największym debilizmem jest nazywanie wszystkich ludzi o poglądach lewicowych ( nie mylić z lewackimi bo durnie często to mylą ) którzy chcą np wywalenia religii ze szkół - komuchami. To oznacza że posty takie piszą zwykli kretyni nie odróżniający jednych od drugich. Religia w szkole sponsorowana jest przez budżet państwa podczas gdy kler pławi się w bogactwie i luksusach. Oczywiście państwo nic nie może wskurać jeśli chodzi o to co się na tych lekcjach dzieje bo to sprawa KK. A więc my za to płacimy ale nie mamy wpływu na to co się tam dzieje :D Tylko debilowi to będzie pasowało

Gość gość
a co mnie frankowicze...kij im w oko. Ich długi ich problem. Mój dług zrobiła peo w wysokości 700mld zł i to jest problem a nie jacys frankowicze. Nawet dobrze jak ich PiS oleje bo jak ma pomóc to nie moim kosztem i kosztem moich podatków.

A co mają dudowe obietnice frankowe wspólnego ze mna??? Pisałam już w trakcie kampani prezydenckiej co myslę na temat tych obietnic :P Nie głosowałam na Dudę i na PiS z powodu CHF czy tez ich programu. Głosowałam przeciw PO.

Gość gość
Jeszcze większym idioryzmem jest nazywanie zwolenników liberalizmu komuchami bo te dwie idee są ze sobą sprzeczne prawie w każdym punkcie. Liberalizm to wolnosc, komunizm czy socjalizm to zamordyzm.

Gość gość
jeszcze decyzja nie zapadła kto ma być szefem MON a ten już, że oszukano, dodaj banda dydydentów . Japrd...

Religia w szkole sponsorowana jest przez budżet państwa podczas gdy kler pławi się w bogactwie i luksusach. x PO miało władzę przez 8 lat i nie zrobiło porzadku w tej kwestii. Mało tego, działacze PO brylowali na wszystkich kościelnych uroczystościach, od Mszy począwszy na urodzinach kolejnego prałata skończywszy.

Gość gość
Proszę bardzo, Shatyn jest prawdziwym liberałem.

Gość gość
dobry żart.

Gość gość
No i do przewidzenia było że Iftar będzie zadowolona z tego że Duda nie spełnił obietnic złożonych frankowiczom. A czynił to jeszcze jako aktywny członek PIS.

Gość gość
Formowanie składu rządu nocami, po kryjomu, bez udziału w tym procesie potencjalnego premiera, to jakaś kpina. Jak w tym wszystkim odnajduje się elektorat PiS? O, przepraszam, przecież nie ma elektoratu PiS, jest elektorat przeciw PO. Żałośniaki. Znowu wychodzi na to, że nikt nie głosował na PiS tak naprawdę.

Iftar ani nie jest zadowolona ani niezadowolona. Iftar wie co to są obietnice wyborcze :P

Gość gość
Dlaczego żart z Shatynem?

Formowanie składu rządu nocami, po kryjomu, bez udziału w tym procesie potencjalnego premiera, to jakaś kpina. x a skąd ty wiesz jak jest formowany rząd??? GieWu ci powiedziała??? :P

Gość gość
Nie, pudelek.

Gość gość
wg mnie shatyn jest liberałem ale nie ortodoksem. liberalizm demokratyczny czyli forma liberalizmu najbardziej zbliżona do realnych możliwości i rzeczywistości

Gość gość
O sposobie formowania rządu opowiadał m.in. Brudziński czy Błaszczak

Gość gość
dlatego żart, ze nie wiem czy to bardziej żałosne czy niepoważne udawanie, że shatyn ma fanów w orange, którzy go bronią. I to jest w stylu shatyna, liberała który nie chce przyznać na co poszło 700mld długu.

Gość gość
Kiedy o to pytałaś Shatyna?

Gość gość
shatyn tu siedzi 24h na dobe wiec ..:D

Gość gość
wg mnie nawet 27 godzin na dobę

Gość gość
Oczywiście, i zagrał cały internet na dyskietkę.

Gość gość
zawsze mnie to smieszyło jak udaje,że ma obrońców w orange :D