Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 12 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Mimo nieustających prób zrobienia z Kuklińskiego super narodowego bohatera, ten jakoś się nie daje i nie chce za bardzo w ten sposób zapisać się w zbiorowej pamięci rodaków. Co za pech! Mimo nieustannych wysiłków apologetów, mniej więcej 70% ankietowanych w tej sprawie Polaków jest zdania, że Kukliński to zwyczajny zdrajca i w sumie niezbyt dobry materiał na pomniki. No i żaden tam to pułkownik, tylko szeregowy. Ostatecznie to mnie ani grzeje ani ziębi, Polska to na razie przynajmniej wolny kraj i niech każdy sobie stawia pomniki jakie chce, bohaterów na jakich sobie zasłużył. Jeśli więc kogoś rajcuje, że zdrajca zasługuje na postument. to proszę bardzo, byle by w ustronnym raczej miejscu. Przestrzegam jedynie przed uleganiem ławej i prostackiej propagandzie, która usiłuje wmówić durnej zazwyczaj większości, że to jakiś cool gość, który uratował Polskę przed katatrofą. Nic z tych rzeczy. Gość najzwyczajniej w świecie, dymał z raportami do amerykańskiej ambasady nie dla jakiejś tam Polski, tylko w trosce o grubość swojego portfela.xxCałość: http://skroc.pl/c1c0c

Gość gość
Shatyn dziś - Nie należy stosować przemocy. W tym, że został pobity człowiek, nie ma nic radosnego - powiedział w Radiu Zet Robert Winnicki. Poseł odniósł się do komentarzy na profilu Marszu Niepodległości, w których narodowcy cieszyli się z pobicia Syryjczyka w Poznaniu. x x A po co takie toto jest zapraszane do telewizji? X Od kiedy radio to telewizja? Jakieś dowody poproszę:classic_cool:

Gość gość
gość dziś Shatyn jesteś ochrzczony?Odpowiedz szczerze, bo będę miał drugie pytanie w związku z tym.xxTo moja prywatna sprawa i nikomu nic do tego.

Gość otulona_snem
jest ochrzczony,byl na sympatii,ba wcale bym sie nei zdziwla,zeby i slub koscielny mial :) aha aktu apostazji tez nie dokonal,ale jedzie na KK od 9 lat,bo to jego zyciowa misja :D

Gość gość
W pierwszym powyborczym sondażu IBRiS dla Onetu na czele bez niespodzianek - wygrywa Prawo i Sprawiedliwość. Zarówno partia Jarosława Kaczyńskiego, jak i druga Platforma Obywatelska tracą zwolenników. Zaskoczeniem może być świetny wynik Nowoczesnej - na tę partię swój głos chce obecnie oddać 13,5 proc. ankietowanych.

Gość gość
Czyli jesteś. Dlaczego nie poddasz się apostazji skoro nie wierzysz w Boga? Tak jak Kiszczak i inni zbrodniarze w chwili śmierci będziesz prosił go o wybaczenie?

Gość gość
Dzięki Otulona👄🌼

Gość gość
otulona_snem dziś jest ochrzczony,byl na sympatii,ba wcale bym sie nei zdziwla,zeby i slub koscielny mial usmiech.gif aha aktu apostazji tez nie dokonal,ale jedzie na KK od 9 lat,bo to jego zyciowa misja xxInne ciekawe rzeczy też mozna znaleźć u otulonej w omamie.:D

Gość gość
gość dziś Czyli jesteś.Dlaczego nie poddasz się apostazji skoro nie wierzysz w Boga?Tak jak Kiszczak i inni zbrodniarze w chwili śmierci będziesz prosił go o wybaczenie?xxJuż napisałem. Nie twoja sprawa.I nie będe prosił o wybaczenie kogoś kogo nie ma bo nie istnieje.

Gość gość
otulona_snem dziś tylko matolek dal, na sympatii sobie taki sam nick jak tutaj i go ludzie znalezli xxWystarczy poszukać i okaże się, że ludzi używających nicka "shatyn" jest sporo.Ale tego otulona nie dopuszcza do swojej wypustki górnej.Ona jest po prostu głupia i tyle.

Gość gość
otulona_snem dziś o jakas nowa wersja co do apostazji smiech.gif bo jeszcze pare lat temu gledziles ze nie bedziesz swiadkow szukal xxOK. Daję ci szanse otulona.Gdzie napisałem o jakiejkolwiek wersji apostazji powyżej do której to wersji odniosłaś się...:D:D:D????Po jej odpowiedzi każdy zainteresowany już będzie widział dlaczego uważam, że ona jest głupia...:D

Gość gość
Wcale nie jest głupia. Otulonej tak jak Macierewiczowi możesz buty czyścić tępa rozwielitko:classic_cool:

Gość gość
Dla jasności..xTo mój post na temat apostazji...x"Shatyn dziś gość dziś Czyli jesteś.Dlaczego nie poddasz się apostazji skoro nie wierzysz w Boga?Tak jak Kiszczak i inni zbrodniarze w chwili śmierci będziesz prosił go o wybaczenie?xxJuż napisałem. Nie twoja sprawa.I nie będe prosił o wybaczenie kogoś kogo nie ma bo nie istnieje."xxI jak widać w nim nie ma słowa na temat mojej apostazji czy też nowej wersji w tym temacie.:D:D:D

Gość gość
otulona_snem dziś nie ma juz tego topica,jest skasowany,opoza tym jak ty nie pamietasz co napisales minute temu to jak mozesz pamietac co gledziles pare lat wstecz smiech.gif sam sie gubisz w tych swoich wersjach wydarzen mitomanskich xxNo co napisałem o mojej apostazji?Gdzie owa "nowa wersja" ?Zacytuj może, żeby każdy mógł się przekonać jaka jesteś głupia...:D:D

Gość gość
Pani Agnieszka Kublik,Pan Wojciech CzuchnowskiSzanowni Państwo,W "Magazynie Świątecznym Gazety Wyborczej" z 10-11 października 2015 r. ukazał się Wasz artykuł "Lista przebojów Antoniego Macierewicza" w którym znajduje się taki akapit: "W stanie wojennym internowany w czterech obozach; z Łupkowa ucieka w karawanie...".xW ostatnim okresie stanu wojennego również przebywałem w obozie internowanych w Nowym Łupkowie, gdzie znałem się z Antonim Macierewiczem, ba, często grywałem z nim w szachy. Zdanie cytowane powyżej jest nieprawdziwe, kolejny już raz stykam się z mitem brawurowej ucieczki Antka Macierewicza z obozu internowanych. W rzeczywistości Antek Macierewicz opuścił szpital w Sanoku 2 lub 3 grudnia 1982 r. Tego szpitala nikt z ówczesnych władz już nie pilnował, przebywali tam zwykli pacjenci, byli też leczeni internowani z Nowego Łupkowa.xSkąd to wiem? Od 16 listopada do 2 grudnia 1982 r. przebywałem w domu (w Częstochowie) i 2 grudnia wracałem do Nowego Łupkowa, bo skończyła mi się przepustka. W Sanoku miałem przerwę w podróży i zajrzałem do szpitala odwiedzić kolegów. Tak robiliśmy, jeżeli wypuszczano nas, internowanych, do domu lub na przepustkę. W szpitalu spotkałem Antka Macierewicza, był tym zdziwiony. Porozmawialiśmy kilka minut, po czym ja udałem się do Łupkowa, a Antek został w szpitalu, którego - powtarzam - nikt nie pilnował. Następnego dnia już w Łupkowie dowiedziałem się, że Antek opuścił szpital, to znaczy uciekł z niego, wychodząc na zewnątrz. Nie wiem, czy było to jeszcze 2, czy już 3 grudnia 1982 r.xPiszę to, bo peanów na temat odwagi Antoniego Macierewicza w czasie jego ucieczki z Łupkowa nie mogę już czytać i słuchać.xJerzy Zając - od 1980 r. i w stanie wojennym działacz "Solidarności", poseł RP III kadencji (1997-2001) xx:D:D:D

Gość gość
otulona_snem dziś co za upierdliwy natret,ps pisalam ci wiele razy nie moja wina,ze nie rozumiesz po polsku xxJa nie rozumiem?Chyba ty nie rozumiesz ale jeszcze raz napiszę.xZacytuj mój post w którym jest "nowa wersja" mojej apostazji...Gdzie TERAZ o tym napisałem?I zaraz się przekonamy kto po polsku nie rozumie...:D

Gość gość
otulona_snem dziś nie ma juz tego topica,jest skasowany,opoza tym jak ty nie pamietasz co napisales minute temu to jak mozesz pamietac co gledziles pare lat wstecz smiech.gif sam sie gubisz w tych swoich wersjach wydarzen mitomanskich xxZacytuj co "minute temu" napisałem o apostazji wg ciebie.Proste zadanie. Podołasz?

Gość gość
Otulona dojedź tego starego erotomana mitomana :D

Gość gość
otulona_snem dziś Walesa i Komorowski tez mieli rozne wersje wydarzen i jakos z tego sie nie smialesxxNie zmieniaj tematu...Na razie zacytuj moje słowa z mojego postu na temat apostazji, te o których twierdzisz, że to moja "nowa wersja" na ten temat i napisałem to "minute temu"...:D:D

Gość gość
otulona_snem dziś zaraz po tym jak ty spelnisz wszystkie inne moje prosby sprzed 9 lat conajmniejxxOK.Zacytuj te prośby...

Gość gość
Shatyn wklejaj! Wklejaj piękny cyganie! :classic_cool:

Gość gość
otulona_snem dziś dla ciebie smieszne jest jedynie to co bezposrednio dotyczy Pis-u lub MacierewiczaxxNie tylko...Bzdury pisane przez ciebie czy też przez myrevina też mnie śmieszą.A jeszcze bardziej jak opisujesz to co jest w twoim omamie...:D:D:D

Gość gość
No i dla tych wątpiących w to że otulona jest głupia...Jak widać potwierdziła to, pisząc o czymś co nie istnieje a jeszcze dodając, ze to napisałem "minutę temu"...:D:D:D:D:D

Gość gość
Zapewne shatyn często dumnym krokiem przechadza się ulicami swego osiedla z pięknych czarnych spodniach w kancik i koszuli czarnej w złote pasy poziome przygrywając na harmonii pod balkonami ore ore szabadaba da amore! :classic_cool:

Gość gość
otulona_snem dziś sam ich sobie poszukaj,pierwsaz prosba chociazby dotyczy twojego rzekomego promotora i rzekomej pracy magisterskiejxxTo są moje prywatne sprawy i nie mam zamiaru o nich pisać.Ja się nie pytam jak myrevin cię używa w łóżku i czy połykasz czy wypluwasz bo to twoja prywatna sprawa.Natomiast ja pytam się o to co mi zarzucasz tutaj.Od[powiesz i zacytujesz to pogadamy.Nie to spadaj myć szwabskie kible.

Gość gość
No i dla tych wątpiących w to że otulona jest głupia...Jak widać potwierdziła to, pisząc o czymś co nie istnieje a jeszcze dodając, ze to napisałem "minutę temu"...:D:D

Gość gość
żałośniak w swoim żywiole:D

Gość gość
No i dla tych wątpiących w to że otulona jest głupia...Jak widać potwierdziła to, pisząc o czymś co nie istnieje a jeszcze dodając, ze to napisałem "minutę temu"...:D:DPo prostu nie zrozumiała postu, który ktoś napisał do mnie w sprawie apostazji i mojej odpowiedzi.Ale czegóż wymagać od tandetnej i prymitywnej starej panienki z odzysku, myjącej szwabskie kible?

Gość gość
Więc wklejej nam... brzydki cyganie:D Od Otulonej wara wieśniaku w spodenkach z kantem i jednym zębem na przedzie:D

Gość gość
Shatyn czemuż jesteś taki brutalny w swych słowach ,cyganie?? :classic_cool: