Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 12 archiwum

Polecane posty

Gość gość
A biega jeszcze Shatyn do teatru, żeby odebrać telefon w szatni?

Gość gość
I niech "wie"...:DA ja znikam na czas jakiś...

Gość sfrustrowany leming
Pięknie was oleje nie tylko prezydent ale i całe PIS. To już widać po obietnicach dla frankowiczów. A co najciekawsze jak już was oleją to nikt z was prawdopodobnie nie napisze "oszukali mnie" prędzej zaczniecie to "goowno" malować farbą i pisać że to wina PO , Tuska , Raegana , Busha , Żydów i cyklistów. Poziom naiwniactwa i głupoty niektórych poraża. Ale to Lis zły bo przestrzegał przed tym i mówił wprost jak to będzie wyglądało i póki co na to się właśnie zanosi. A jak ktoś naiwnie myslał że straszenie PISem nie ma podstaw to niech sobie na własne oczy zobaczy rządy Macierewicza i Ziobry - ten to nawet sądów nie potrzebował by wydawać wyroki o ludziach . Nie chciała młodzież wierzyć starszym , narzekała że przynudzamy z tym PISem że tylko straszymy. To ja wam teraz życzę aby wam tak "przy *******i" i żebyście na całe lata zapamiętali co to jest PIS to może kiedyś z tego goowna wyjdziemy :D

Gość gość
ups

Gość gość
Sfrustrowany Leming napawam się waszym biadoleniem ☺ Ale nie mogę pojąć jak można być tak głupim jak wy

Gość gość
skoro jesteś jeszcze głupszy to nic dziwnego że nie możesz pojąc.

Gość gość
Turlaj baranka z ta polityka ... dość już tych wyborów i nawiedzonych bab czy to z r Maryja czy z psychiatryka po

Gość gość
Jak można głosować na PO ? hi hi hi hi Inteligentny człowiek nigdy tego nie zrobił tylko pozostali

Gość gość
Iftara, zachwycałyście się z Otuloną PADem i co? Zamilkłaś zupełnie. Czyżbyś miała kredyt we frankach? Hahaha

Gość gość
Mam pytanie do czytelników gazety wyborczej: Nie przeszkadza wam podły życiorys rodziny Michnika? Jego brat i ojciec to zwykłe plugawe mendy. A sam A.Michnik nie chciał obalenia PRLu tylko naprawienia jego.

Gość gość
Pytanie do tych co zawsze bronili polskiego kościoła katolickiego na forum u shatyna i jednocześnie bronili JArosława który haniebnie wypowiadał się o migrantach. Co wy na to ? :D cytat "Biskupi proszą o pomoc Syryjczykom Polscy biskupi proszą katolików o pomoc Syryjczykom. W czytanym dziś w kościołach specjalnym liście Prezydium Episkopatu Polski, hierarchowie przypominają, że po raz siódmy obchodzimy Dzień Solidarności z Kościołem Prześladowanym. W związku z trwającą od czterech lat w Syrii wojną i tragiczną sytuacją chrześcijan w tym kraju, kolejny raz jest on poświęcony Syryjczykom."

Gość gość
Tak więc w tej kluczowej kwestii poglądy PIS i episkopatu się rozeszły :classic_cool: jak tą zagwozdkę rozwiążecie ? Co zrobi święty PAD który słucha się episkopatu ? Nie tylko sprawa obietnic dla frankowiczów jest dla was problemem jak widać ale inne kwestie też mogą być problemem by to jakoś pogodzić ze sobą. :-P Życzę udanego szpagatu i inwencji :D katole

Gość gość
Pomoc Syryjczykom niekoniecznie musi polegac na spowadzaniu ich tutaj czyli do Europy i to w ogromnych ilościach. Jak widać po bieżących wydarzeniach nawet już Niemcy tak otwarcie zapraszające uchodźców, już protestują przeciwko ich przyjmowaniu. Pomagać można w inny sposób, budować im obozy na ich terenach, tam gdzie nie toczą się walki. Politycy rozpętali tę falę emigracyjną nie zastanawiając się nad jej dalekosiężnymi skutkami a teraz gdy ich to przerosło obwiniają zwykłych obywateli o rasizm i ksenofobię. Oto do czego doprowadziła bezmyślność, chciwość i żądza władzy.

Gość gość
Zrozum, że zwolennicy PiS maja swoje rozumy i różnią sie w szczegółach programu PiS. Jeden popiera ich program w 30% a inny w 80%. Nie ma tak jak wśród PO, ze ich mózgi zastąpiono gazetką i tvnem i wszyscy prezentują jeden pogląd. Tak ciężko to zrozumieć? Widocznie ciężko po 8latach PO.

Gość gość
Chcesz powiedzieć, że ktoś kto popiera program danej partii zaledwie w 30% ma legitymację do jej wskazania w wyborach? Masakra, co za durny naród.

Gość gość
Jeszcze tak szybko nikt nie wycofywał się z obietnic przedwyborczych. A kiedy JK będzie premierem i zastąpi parowóz wyborczy? Za 100 dni? Ciemnota. Buahaha

Gość gość
Np ja z PiSem zgadzam się w 30%, z KORWiNem w 60% ale mój głos na PiS był taktyczny, żeby odsunąć tą pieprzoną peo od władzy która tylko szkodzi.

Gość gość
PO w 2007r dzień po wyborach zapowiedzieli, że nie bedzie podatku liniowego ani JOWów. Więc byli szybsi.

Gość gość
W czym PO szkodziła?

Gość gość
w srym kurna. W podatkach, w niszczeniu gospodarki, przerośniętej administracji, zadłużaniu ..itd a ten pyta w czym. Hahaha ale leming

Gość gość
Ale konkretnie, bo to co napisałeś to hasła.

Gość gość
Zadłużenie poniżej średniej europejskiwj, gospodarka w rozwoju, podatki średnie ale PiS chce podnosić. W czym szkodziła PO?

Gość gość
powtarzanie pustych frazesów typu leming czy moher nic nie wnosi i te bu haha i inne hi hi hi też, prawda jest taka że teraz ci co głosowali na PIS mają problem bo ich wybór okazał się strzałem w swoją własną stopę ale jak już wspominałam wcześniej : do błedu się nie przyznają. A tak poza tym to jak można pogodzić niechęć do migrantów i wręcz nienawiść do nich z chrześcijaństwem i tym co głosi kk , no ale przyzwyczaiłam się że Polacy a w zasadzie Wolacy to są osoby w swoistej schizofrenii :D

Gość gość
wyborcy PIS mają swój rozum ?? Ile ty masz lat dziecko ? Ta naiwność młodych wyborców PIS szybko odbije się czkawką nie tylko im samym ale i całej nie-pisowskiej reszcie. Na własnej skórze odczujecie rządy PIS i mam nadzieje że podziałają na was jak szczepionka. Daliście władzę jednemu człowiekowi, zakompleksionemu sfrustrowanemu, toksycznemu politykowi. To ma być wynik waszego rozumu a może lemingostwa właśnie bo uwierzyliście w te obietnice bo PO zła, bo PO najgorsza, zupełnie jak dzieciaki bez krzty równowagi w poglądach

Gość gość
Zadłużenie zagraniczne w latach 2007-2015 to wzrost o 700mld zł, czyli prawie 20tyś na głowe. A ty shatyn mówisz, ze to nic bo inni maja wiecej?? Japrd.. nie mam pytań

Gość gość
Jaki Shatyn? Wam wszystkim na jego punkcie odwala. Tak sie boicie ze pusty smiech z tego tylko. Zadłużenie to ok. 55 procent PKB czyli niskie. Mogłoby być niższe ale PO święta i doskonała nie jest.

Gość gość
PO to dno tak jak ich wyborcy. Przed wyborami obiecywali złote góry, a dbali tylko siebie i interesy Merkel oraz Kulczyka. Platfofma pokazała jak głupich ma wyborców, którymi można łatwo manipulowafć strasząc chociażby JARKIEM. :D

Gość gość
Teraz też obiecano góry, tym razem nie złote, tylko we frankach.

Gość gość
Procenty to ja tylko w płynie toleruje, a w budżecie procentami można manipulować, Masz tu shatyn kwote od której są odsetki, na co te pieniądze poszły?? przejedzone jak za jaruzelskiego? Bo Gierek to przynajmniej za swój dług zostawił potężne aktywa które peo prywatyzowało po cenie złomu przez kilkanaście lat.

Gość gość
to wszystko jest zmanipulowane, stara śpiewka głuptaków. wszędzie Shatyn to ich druga śpiewka. kiedy zmądrzejecie? te procenty zadłużenia to podstawa każdego budżetu wszystkich państw w ue i na świecie.