Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyjmą mnie do szpitala w takim przypadku??

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu źle czuję się. Ogólnie jestem rozbita ale ciśnienie zazwyczaj mam w normie ( czasami podwyższone ). Nie mam siły w takim stanie chodzić do pracy. Na pierwszy rzut oka może tego nie widać, a może i widać ale czuję jakby ktoś mi w głowę przywalil. Jestem w trakcie badań, nie wiadomo jeszcze od czego tak się czuje. W międzyczasie wypada mi plomba z zęba leczonego kanalowo. Nie zdążyłam odbudować, chwial się lekko a ostatnio zlamal i prawie nie mam korony ... jakies strzepki. W dodatku ten zab smierdzi. Boli mnie szyja. Czy mogę pójść do szpitala w nocy w ramach NFZ i zrobią coś??

Gość gość
Od tego jest dentysta i lekarz rodzinny.

Wykruszony / złamany ząb śmierdzi bo w kanale pod zębem nagromadziła się ropa. Myj regularnie zęby i zostaw go tak jak jest. Przypuszczalnie masz też złogi tłuszczowe w żyłach obsługujących mózg, oraz zajęte węzły chłonne w szyi w wyniku ogólnoustrojowego stanu zapalnego. Wypij 200 ml "czystej" wódki, zrób 100 przysiadów i połóż się spać.

Gość gość
idz w nocy do szpitala i przewruć sie przed dzwiami,potraktuja cie powaznie. Jak na wlasnych nogach wejdziesz na pogotowie to powiedzą ześ chisteryczka:-P