Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz 1980

Cayenne Nutrition ktoś jeszcze stosowal ?

Polecane posty

Gość Mateusz 1980

Witam drodzy forumowicze! Czy ktoś tu jeszcze stosowal lub wie więcej o tym suplemencie ? Ja Kupilem ten suplement mojej żonie. Pisalem o tym już w innym temacie ale ten suplement to naturalny i bezpieczny spalacz. Cayenne Nutrition zawiera wyciągi roślinne które naturalnie przyspieszają metabolizm, zwiększają termogenezę ciala. Taki trochę spalacz tluszczu ale naturalny i naprawdę dla każdego. Jakieś inne opinie ? Doświadczenia ?

Gość YaninaY
on własnie, słyszał ktoś coś? bo ja to nie wiem już czy próbować czy dać sobie z tym spokój. Nadmienie tylko że drastyczna dieta w moim przypadku nie wchodzi w grę, ćwiczyć też za bardzo nie mogę ze względu na stawy.

Gość justi90
Ja dorzucilam ten suplement do biegania i ćwiczeń przed laptopem w domu , powiem szczerze że chyba dziala! Więcej sie pocę ale to przy wysilku, podczas dnia to mi nie doskwiera. Czuje się żywsza i latwiej zwlec mi się rano z lóżka . Z cayenne cwicze juz 3 tydzien i 4 kg mniej. Ciekawe czy ten mniejszy obwód w udach to też jego zasluga :) ?

Gość MarrrrcianILI
na siłownie grubaski, a nie jakieś tabletki ruskie chińskie czy inne jakieś

Gość gość
Popieram poprzednika hehe. Do roboty a nie tabletki ! Kto to slyszal zeby tabletka chudla za nas ?

Gość Mateusz1980
Nie wszyscy mają w dzisiejszym pędzie życia czas na silownie ! Chociażby moja żona jest taką osobą , praca ,dom, dzieci a to jej pomoglo ! Nie mówię że za nią schudlo ale pomoglo. Oczywiście sam też musialem jej pomóc chowając ulubione ciasteczka i wafelki :) Później jak zobaczyla pierwsze efekty to sama zaczęla wprowadzać resztę zmian w swoim żywieniu.

Gość Janina W
A Czy można to stosować z lekami ? I czy dla takiej starszej osoby jak Ja (65 lat) To nie będzie szkodliwe? Justi90 pisala ze od tego więcej się pocimy i mamy więcej energii. To nie jest jakiś doping ? Nie chce latac jak szalona po mieszkaniu i pocić się w nadmiarze.

Gość justi90
Pani Janino , pocimy się więcej przy wzmożonym wysilku, przy stosowaniu bez cwiczen poczuje pani zapewne przyspieszony metabolizm , lesze trawienie. Nadmierne pocenie nie występuje. Jeżeli chodzi o więcej energii to wplywa na to pewnie korzeń żeńszenia i imbir. To nie jest taki suplement po którym dostaje pani od razu wielkiego kopa. To po prostu dobra kompozycja ziolowa. Ja stosuję to razem z antykoncepcją i nie mam żadnych problemów .

Gość Janina W
No dobrze rozumiem, ale Ja biore proszki na trzustkę i nadciśnienie. Można to bezpiecznie polączyć ? Trochę się obawiam a w maju wesela wnuczka... Chcialabym dobrze wyglądać.

Gość mauamii
Ja na odchudzanie to polecam intensywne ćwiczenia z partnerem :DD

Gość Darooo
Suplement jest nieszkodliwy przy lekach. Ja stosuję go razem z moimi proszkami na serce i żadnych skutków ubocznych nie ma ! Oprócz tego że lepiej mi się wypróżnia, to też zauważylem poprawę z samopoczuciem ! Wszystko jest super , moja Kobieta też zadowolona ! Polecam !

Gość malaoponka
pic na wode ja brałam już tabletki i zielona kave i gren mageme i zadnych efektow. watpie zeby to sie czymkolwiek roznilo

Gość andersena
Myślę, że to jest kwestia osobista. Mi cayenne nutrition pomogla przy diecie. Oczywiscie nie mozna diety i cwiczen zastepowac samymi tabletkami, ale jako wspomagacz efektow moze pomoc. Tak jak MI :)

Gość Stasia58
Ja tam zlego slowa nie powiem o tych tableteczkach, biore 7 dzień i już czuję się lepiej, na wadze jeszcze nic. Biorąc pod uwagę że mialam zawsze problem ze zmęczeniem i brakiem chęci do dzialania, teraz wstaję o wiele żywsza. Nawet z wnuczkiem na dluższe spacery teraz chodzę i na plac zabaw zajrzę. POLECAM

Gość gościóweczka
Ktoś ma więcej informacji jak działa ten suplement? Nie powiem, bardzo ciekawie się prezentuje. Same naturalne składniki i to o znanych właściwościach zdrowotnych jak pokrzywa czy yerba. Wydaje się, że jako uzupełnienie do ćwiczeń może być ok. Tylko czy może ktoś jeszcze miał praktyczną styczność z Cayenne?

Gość gość
Tabletki, tabletkami ale przy odchudzaniu najważniejsza jest dieta!! Nie może być tak, że zjesz pączka, popijesz słodką kawą, połkniesz tabletkę i załatwione. Osobiście stosuję produkt ALE SHAPE przez okres miesiąca zrzuciłam 3 kg. przy delikatnej diecie ( stałe godziny posiłków, ograniczenie wysoko przetworzonych produktów, brak słodyczy.

Gość Irenka63
http://terazpiekno.pl/ Ja tutaj zamówilam te tebleteczki i też gorąco polecam! Także jak poprzedniczka uważam że bez chociaż delikatnej diety nic sie nie osiągnie. No ale dzięki temu na lepsze efekty możemy liczyć dolączając dietkę.

Gość ZaklopotanAga
Czy ten suplement dziala? To dla mnie bardzo wazne. Chcialabym zrzucic 6-7 kg maxymalnie , a bralam chyba już wszysto ! zieloną kawę, acai, jęczmień różne inne nutrition'y... Czy ktoś z ręką na sercu może mi to polecić ?

Gość Darooo
Ja też z tej strony zamawiałem z żoną, już drugi raz. Polecam

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość Darooo
Suplement jest w tabletkach ale że to sama chemia ? Nie odczulem tego , stosowalem pomoglo mi wiec polece. Co do ziólek to tez stosowalem bo znajoma nam polecila. Powiem tyle ze nigdy do tego nie wroce bo mialem przykre historie żoladkowe. Moze ziola nie sa dla wszystkich.

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.