Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alice2907

Ciąża czy inne problemy

Polecane posty

Gość alice2907

Uprawiałam z chłopakiem sex po raz pierwszy byłam dziewicą nie zabezpieczylismy się był to stosunek przerywany. Po 9 dniach zrobiłam test bo mnie o to poprosił wyszedł negatywny. Minął już miesiąc dostałam okres co prawda był krótszy i mniejszy niż zawsze , ale był. Chodzi o to, że mam dziwne objawy silne ciągle mi się kręci w głowie chodzi o omdlenia, jestem zmęczona jak nigdy do tego ostatnio przy pieszotach miałam trochę krwi z pochwy , boli mnie brzuch i troszkę mdli . Czy to możliwe ze jednak jest inaczej, czy to może być coś innego

Gość gość
Nie doszukuj się objawów bezsensownie... Nakręcasz się psychicznie podczas gdy nic tam nie ma..

Gość alice2907
Nie doszukuje , tylko ja na serio mdleje a nie myślałam o tym i boli mnie brzuch na dole, i mdli. Test wyszedł negatywny więc nie wiem co to może być

Gość gość
Potrzebne jest kolejne bzykanie i wszystko minie

Gość alice2907
Było i nie minęło, do tego znowu postapilismy idiotycznie, nie wiem czy to olać. Bo w życiu nie mdlalam i do tego ten brzuch i krew.

Gość gość
To zrob test. Miałaś okres. Nie jesteś w ciąży. Uroiłaś sobie.

Gość gość
Krew po stosunku - lekarz!! Możesz mieć nadzerke

Gość alice2907
A co to takiego? Nie chodzi o To, że może być ciąża tylko dlaczego mam takie objawy

Gość alice2907
Nie doszukuje , tylko ja na serio mdleje a nie myślałam o tym i boli mnie brzuch na dole, i mdli. Test wyszedł negatywny więc nie wiem co to może być

Gość gość
stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcji. co do omdleń - udaj się do lekarza. pamiętajcie też o zabezpieczeniu podczas stosunku i najlepiej seks uprawiajcie tylko w dni niepłodne. bez problemu wyznaczysz je sobie testerem owulacyjnym np afrodytą.