Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jemu chodzi tylko o jedno czy coś do mnie czuje?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam niedawno pewnego faceta, wyraźnie sie mu spodobałam. Wziął ode mnie numer i zaczał zapraszać to tu to tam. W koncu zaproponował ,ze mnie pouczy jeździć samochodem na placu. Już było pozne popoludnie i ciemno i zaczął sie troche do mnie dobierac ( ale jak odmowiłam to odpuscił, nie był jakiś nachalny), nie doszło wiec nawet do pocałunku. Powiedziałam mu, że nie chce sie z nikim wiazac i możemy być przyjaciółmi, a on tedy powiedział, ze nie musimy sie wiazac ,ale możemy być "kochanymi przyjaciolmi" czyli w podtekscie chodzic ze soba do łóżka. Takie wyjscie też mi nie odpowiadało wiec mu mowiłam, ze mozemy sie spotykac TYLKO po kolezensku, a on ciagle namawiał, wysyłał nawet erotyczne smsy na co ja nie reagowałam.W koncu wysłał mi smsa, że "widzimy siebie inaczej", wiec nie będziemy się już spotykac... Spotykalismy sie 2 miesiace. Chodziło mu o jedno waszym zdaniem czy mozliwe, ze cos do mnie glebszego poczuł?

Gość gość
Czy jesli by jednak cos tam do mnie czuł to by jednak tak szybko nie odpuscił? Bo w sumie spotkalismy sie kilka razy. On chcial ciagle tego seksu, a jednocześnie sprawial wrazenie romantycznego czasami...Nie chciał platonicznej przyjazni ze mna

Gość gość
No oczywiscie, ze chodzilo mu o jedna, zreszta dal ci to wyraznie do zrozumienia. Czego nie rozumiesz?

Gość gość
Chce cie tylko przelecieć więc go olej i nie miej z nim kontaktu

Gość gość
Powiedzialam mu ,ze nie chce się wiazac, ale jakby o mnie walczyl moze bym zmienila zdanie, jakby byl wytrwały i nie chcial od razu seksu. A on od praktycznie samego poczatku wlasnie chcial zebysmy poszli do lozka.. Niby mowil, ze mu na mnie zalezy, ale tez z drugiej strony jak powiedzialam, ze nie chce niczego na poważnie to swierdził, ze " ok możemy być w takim razie przyjaciolmi do lozka"- ale takie cos mi malo odpowiada

Gość gość
gość dziś Zapamietaj raz na zawsze specjalnie tobie tak mówi, że na tobie zależy żebyś sie szybciej oddała seksualnie :) jaki facet wychodzi z takim tekstem już na starcie?

Gość gość
W sumie dosc szyko zaczal mowic do mnie " kochanie" choc nic nas nie laczy, czy ,ze np juz teskni za mna, raz sie spytalam czy na mnie poczeka jak mialam sie spoznic, a on " pewnie ,ze poczekam, jak kocha to poczeka" ...,ale tez nalegał ciagle na ten seks i juz nie wiem co o tym myslec