Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eluteria1

depresja u mężczyzny

Polecane posty

Gość gość
Szybki4132 Im kobieta ma mniejszy biust tym ma większy rozum. Nie wiemy jednak jeszcze, dlaczego tak się dzieje. :D

przesadzasz z tymi pasożytami,masz jakies złe doswiadczenia Mój pierwszy mąż alkoholik wykonczył mnie i całą swoja rodzine miał wszystko w nosie zostawił mnie z ogromnymi długami a nic mu nie zrobiłam nie generalizuj bo ja po takich doświadczeniach też mogłabym mówić że faceci są beznadziejni a tak nie uważam to tak na marginesie bo nie o bylego męża chodzi

Gość gośćPowagaSytuacji
3:54 ladnie to ujelas/ujoles! Dokladnie tak jest-wystarczy zle spojzenie,takie ze on odbierze to jako sygnal do zmiany nastroju!

Gość gość
eluteria1 dziś le jest kobiet które wykanczaja meżczyn a ile mezczyzn co wykancza kobietyy, róznice są kolosalne, kobiety niestety takie są i dobrze o tym wiesz. znajdz mi chodź jdeno kobiete co pracuje utrzymuje meża i 2-3 dzieci ma samochod firme i własny dom. żadnej takiej nie ma bo wy wymagacie ciagle. i własniw w tych tudnych czasach atakuje nas depresja przez was przez tw wymaganie. zaraz pewnie usłysze zostan pedalem . Ile masz wogole lat

Gość Katrina43
Ale tak napawrawde z towim mezem chłopakiem źle ?? Napisz coś wiecej od kiedy to sie zaczeło i od czego może? mówił coś

no a ja czasami przy nim płaczę jak pierwszy raz płakałam to płakal razem ze mną nie patrzę jak na idiotę patrzę z miłoscią bo jak pisałam często ja mam wrażenie,że aż się narzucam,zawsze wyciągam rękę bo on nie potrafi.Jak raz miałam pretensje wyszedł bez słowa napisał smsa że przeprasza ale nie jest w stanie spojrzeć mi w oczy chociaż kocha i myśli.Nie spałam całą noc dzwoniłam pisałam żeby wrócił gdziekolwiek jet Nie spalam minuty poszłam do pracy.Chciałam się nie odzywac żeby przemyślał zadzwoniłam po 2 dniach mówił,że cały czas czekał za każdym dzwonkiem myślal,że to ja ale dlaczego nie zadzwonil nie wie Wtedy też mi przykro że nie chce zawalczyć Nigdy nie patrzę jak na idiotę za bardzo go kocham czasami tylko patrzę z żalem bo też cierpię Czasem bardziej boli mnie jego ból jak mój

Gość gość
Nie może na ciebie długo patrzeć, bo kocha inną - i w tym cała "depresja" :)

Gość gość
eluteria1 dziś a weź ty mu najpierw pomóż i zawalcz wtedy o niego. /Widzisz dziwi cie dlaczego depresja czesciej dotyka meżczyzn. ? bo mamy bardziej przechlapany życie, ale nam wmaiwacie ze to wy macie cieżko, ciekawe gdzie

ja mam 35 lat całe życie pracuję jestem niezależna nie rozumiem kobiet pasozytów to ja w poprzednim zwiazku o którym tu nie dyskutujemy utrzymywałam w dużym stopniu i jeszcze zostałam z długami to na marginesie Dzisiaj mowimy o moim obecnym partnerze nadal jestem niezależna zarabiamy tyle samo Widzę nowa osobę-problem opisałam na poczatku.Zapraszam do dyskusji każda rada na wagę zlota

Gość PsychologWarszawa
eluteria1 dziś Kurcze ale weź pisz konkrety , kiedy to sie zaczęło jak to przechodzi. czy ma mysli samobójcze , cierpi na bezsennosc itd.?

Gość gość
Kiedy widzisz kobietę, pamiętaj: to szatan! Ona jest swoistym piekłem.

nie wiem czy ma myśli samobójcze,nie pi wcale albo śpi bardzo dużo ,popełnia błędy w pracy,jeden dzień jest ok,potem sie zamyka,blokuje,paraliżuja go decyzje,jeden dzień kocha na drugi jest obojętny,ma chaos myśli i tysiąc razy dziennie ma wątpliwości czy na pewno chcę z nim być czy się nie rozmyślę,czy się nie mylę w uczuciach,czy się nie znudzę-wypunktowałam wszystko w pierwszym poście

Gość Katrina431
eluteria1 dziś Ale jak to sie zaczeło dokłądnie, umiesz sobie przypomniec ? coś go spotkało w życiu złego. Bo depresja sie tak z byle skad nie bierze . Polepsza ie czy pogarsza. Współczuje ci

Gość gość
Ja tez nigdy na nikim nie pasozytowałam a długu nie mam ani złotówki.

Gość gość
nie wiem czy ma myśli samobójcze,nie pi wcale albo śpi bardzo dużo ,popełnia błędy w pracy,jeden dzień jest ok,potem sie zamyka,blokuje,paraliżuja go decyzje,jeden dzień kocha na drugi jest obojętny,ma chaos myśli i tysiąc razy dz Przy depresji spi sie bardzo dużo, nie dziw sie organizm działa na maksymalnych obrotach to wykancza i stąd ta chęć spania. Mysle że mu zalezy na tobiie tylko sprawdza cie czy tobie zależy na nim. Ważne żebys nie wykrzyczała kiedys, ja już k***a nie wytrzymuje bo będzie tragedia. prywatne pytanie ? śpicie razem w łózku ? czy oddzielnie, bo to ma duze znaczenie

jesteśmy razem pół roku,on nie ma rozwodu jak zaczął robić cos w tym kierunku to się zaczęło chociaż zawsze był zamknięty Nie chodzi tu że chciałby wrócić do żony bo i tak był ze mną z nią tylko formalnie ale teraz jakby bał się zmian chociaż one już nastąpiły Ale przeraża go sąd zmiana konta adresu i zaczął wątpić we mnie a ja mu dołożylam napieraniem na zalatwienie spraw to tak w skrócie

Gość gość
eluteria1 dziś To mamy przyczyne. sąd, itd. wiesz jakie w Polsce sądy są sfeminizowane ?? Mowisz ze od zawsze był smutny, ja mysle że go mama biła. ma jakies rodzenstwo ? pogadaj z jego rodzenstwem jak ma. Albo weź napisz do psychologa co z tym robic jak leczyc jak pomóc mu. Pisz tak zeby ci dali jakos dobro rade. oczywisce każdy ci bedzie mówił ze masz sie zgłosic do psychiatry bo to biznes dla nich. ale tego nie słuchaj

pisałam już że od tygodnia ze mną nie mieszka,wyslalam go do domu żeby zalatwił sprawy Ostatnie pół roku tylko kilka nocy nie spędziliśmy razem-względy zawodowe.Spimy razem i to zawsze objęci nawet przez sen się trzymamy i przytulamy czułości zawsze było bardzo dużo nawet jak oglądamy telewizję

nagle jakby przerastały go sprawy formalne,powiedziałam że pomogę we wszystkim ale z oczywistych względów wszystkiego za niego nie załatwię on mówi,że wszystko za szybko się dzieje,smutny byl wcześniej znamy się od lat wegetował w małżeństwie na długo zanim zostaliśmy parą ale był w przeciętnym stanie od czasu jak podjął decyzje to się sparalizował i te straszne huśtawki

myślę,że toczą go wyrzuty sumienia i patologiczny lęk przed zmianami ale przecież ja nie jestem obca był ze mną nie od dziś

Gość gość
Nie ma go tydzień? To już raczej nie wróci.

nie że go nie ma,od tygodnia ze mną nie mieszka bo wysłałam go do domu aby załatwił formalności,widzimy się codziennie do tego razem pracujemy

Gość gość
eluteria1 dziś daj swoj email , popiszemy pomoge ci jakos

Gość Wściekłyiszybki
eluteria1 dziś Kobieta jest zawsze obca. Kobietom nigdy nie można ufac. zawsze w*******lo wszystko matce i koleżankom Każdy facet to wie.

Gość gość
Wyrzuty sumienia zawsze będą go ciągnąć do żony, więc prędzej czy później zostaniesz sama na gruzach nieudanego zycia tak jak ta pożal się Boże "poetka" od Marcinkiewicza.

Gość gość
gość dziś nie pieprz jak by tak było to by nawet do niej nie lgnal to by do tamtej uciekł.

no ze mną byl cały czas nie mam wątpliwości że mnie oszukuje ja go tam wysłałam wiem że tam już nie ma więzi jakoś pół roku go nie szukała problemem jest jego stan psychiczny

Gość gość
Wyrzuty sumienia zawsze będą go ciągnąć do żony, więc prędzej czy później zostaniesz sama na gruzach nieudanego zycia tak jak ta pożal się Boże "poetka" od Marcinkiewicza. x Tak to się niestety zwykle kończy. Odchodzimy od naszych kochanek i wracamy do żon.

nie do końca wierzę w te statystyki,zresztą jak niby takie małżeństwo miałoby teraz nagle wyglądać po tak nieodwracalnych zmianach To już nawet z depresją nie jest możliwe totalna fikcja