Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlodny typ

Nie umiem zrezygnowac z wymagan

Polecane posty

Gość chlodny typ
niby jakie problemy? znow poprosze o konkrety, a nie bezsensowna krytyke...

Gość gość
22 Matka na ten rodzaj ogłupiającej zależności pracowała latami trudno jest wygrać w takiej sytuacji. A ty musisz jeszcze uwierzyć, ze poza nią spotka cie coś dobrego i przestać chrzanić glupoty o wyglądzie zew tylko połączyć te dwie sfery w jedna. Jak widzisz sam, na załączonym obrazku sam wygląd bez charakteru nic nie znaczy... Ucz sie, korzystaj z doświadczeń życiowych i wyciągaj wnioski :) Powodzenia :)

Gość gość
Głupoty.. Prosze bardzo, cały czas pieprzysz o wyglądzie i seksie i lizaniu. I myślisz, że na tym związek zbudujesz.. Owszem, ale to musisz znaleźć tak samo pustą osobę jak Ty. Sorry.

Gość chlodny typ
gość dziś - po prostu moja poprzednia partnerka miała jakieś zahamowania religijne i w ogóle nie chciała, żebym ją lizał, a także sama powiedziała, że do buzi nie weźmie... Porażka. No na taką trafiłem :(

Gość gość
Teraz to już jestem pewna, że prowo w sumie całkiem nieźle ci poszło, 9 stron prowokacji? Brawoo

Gość chlodny typ
gość dziś - żadne prowo, pytasz o lizanie, to ci odpowiadam... Ale konczymy juz temat lizania.

To może wklej jakieś zdjęcie kobiety ,która teoretycznie spełnia Twoje wymagania..?

Gość gość
Chłodny typku wiesz co? znam takiego jak ty... Ma już prawie 40 lat a ciągle właściwie sam lub w jakims krótkim związku.Gdy go poznałam zastanawiałam się jak taki fajny facet nie ułożył sobie dotad życia. Zaryzykowałam, zaczęłam się z nim spotykać. Była miedzy nami niesamowita chemia, fajne porozumienie, podobne poczucie humoru, wspólne temety i podejście do zycia. A wiec w sumie wszytsko to co ważne na początku znajmości. I wiesz co? Nie minęło 2 miesiące a on wycofał się z tej znjamości:-( do dziś nie wiem o co mu chodziło. Zastanów się nad sobą, bo to normlane nie jest, wydaje mi się ze ty jak i ten facet o którym ci wspomniałam macie jakiś problem, może to jakiś uraz do kobiet. Sama nie wiem co. Ale już mnie to nie obchodzi, niech on szuka dalej może pozna w wieku 80 lat:-(

Gość gość
Żaden facet, żaden prawdziwy facet nie zniży się do wyliczania kolejno swoich ex, do opisywania ich mankamentów, do opisywania swojego życia erotycznego. To jest po prostu żałosne i nędzne. Ktoś kto nie ma w sobie wrażliwości i godności, nie zauważy w tym nic złego, więc lepiej żeby to było zwykłe prowo niż rzeczywistość.

Gość chlodny typ
jak wpisuje "ladne kobiety" w google, to wyskakuja owszem piekne kobiety, ale photoshop, po drugie, jednak bardzo wysoka polka, w ktora wcale nie celuje ;)

Gość chlodny typ
np. ta dziewczyna jest wg mnie śliczna :) bitly.pl /3wtIs

Gość chlodny typ
Panna Moriarty, powoli koncze. wystarczy na dzis, bede jeszcze szukal, skoro raz mi sie udalo, a tylko obiektywne okolicznosci nas poroznily, to jest szansa. na pewno mam realne wymagania...

Gość chlodny typ
gość dziś - pojecia nie mam, dlaczego po 2 miesiacach zrezygnowal. moze sie nie zakochal, moze cos mu przeszkadzalo, o czym nie chcial ci powiedziec? ja tez bylym nie mowilem, ze "nie do konca trafialy w moj typ", bo to zbyt przykre, zeby cos takiego powiedziec...

Gość chlodny typ
gość dziś - nie podaje zadnych szczegolow, opisuj***ardzo ogolnie. ludzie tu nie takie rzeczy opisuja, jesli chodzi o zycie erotyczne...

Gość gość
Przemo to ty?:-D

Gość chlodny typ
nie. prosze o powazne wypowiedzi, a nie jakies zgadywanki.

Gość gość
Tylko buractwo opisuje tutaj swoje życie intymne, hehe. Nie pogrążaj się zatem.

Gość gość
Pewnie jeszcze zmieni zdanie i do Ciebie wroci ale bedzie chciala ugrac swoje dla siebie i mamusi:(

Gość chlodny typ
nie ma co "ugrywac", bo ona niczego nie chciala, to ja chcialem, zeby sie wyzwolila z tego, zeby mogla rozpoczac wlasne zycie. nie jest na to gotowa, wiec niech zyje sobie po swojemu - nie zamierzam stawac na drodze do czyjegos szczescia.

Gość gość
nie umiem zrezygnować z pisania piertół jestem śliczny i wybitny a tak poza tym to mam dużo czasu bo nigdy nie pracuje

Gość nagietkowe pole
Dziwne masz podejscie np to ze dziewczyna jest niska oceniasz jako gorszy towar a dla innych to moze byc atut u dla twojego kumpla jego laska jest atrakcyjna z pewnoscia sie dogaduja odnalezc połowke ktora nadaje na tych samych falach to rzadkosc jednak dla ciebie liczy sie twarz figura wzrost a gdzie intelekt?niestety z takim podejsciem sądze ze jestes pustym czlowiekiem pewnie disco polo sluchasz i masz wlosy na żel.

Gość chlodny typ
nagietkowe pole - pisalem, ze inteligencja tez sie bardzo liczy. Np. u tego kumpla to jest tak, ze on ma powyzej 190 cm wzrostu, a ona jakos 160 i nawet do brody mu nie siega, roznica wzrostu jest ogromna i troche komicznie wygladaja na zdjeciach. Ale to MOJE zdanie, wiekszosc facetow nie zwraca uwagi na wzrost kobiety, chyba ze ma ponizej 150, wtedy juz tak, ale malo tez jest kobiet az tak niskich. Dla mnie niestety wzrost jest w miare wazny, zeby miala chociaz 165 cm, to juz jest OK.

Gość chlodny typ
Disco polo nie slucham, zadnego takiego tępego łupania, ani zadnego house, trance itp. Jesli juz to dance, taka prosta w miare muzyke do potanczenia (choc generalnie raczej nie tancze, jesli nie musze), a tak to sporo starego rocka, troche jazzu (tez podchodzi mi bardziej ten starszy, lata 60 i 70, troche 80, ale nie trawie tych nowych wynalazkow typu acid jazz), moge tez posluchac muzyki klasycznej, choc jestem laikiem i sie na tym nie znam, to jednak lubie czasem posluchac.

Gość gość
Autor tego tematu jest tak odrażającym chamem, prostakiem i prymitywem, który wyżej sra niż doope ma, że aż ciężko uwierzyć że tacy idioci chodzą po ziemi. Lem miał rację ... Co jeszcze napiszę ... może i zarabiasz kokosy i masz wymagania ale napiszę ci szczerze że fajna wartościowa kobietka jaką byś chciał to by się takim prostakiem jak ty nawet nie zainteresowała bo ci słoma z butów wystaje, chamstwo i bufonem jesteś obrzydliwym. ye\bal cię pies chamie, a na koniec i tak robale cie zeżrą, a teraz wymadrzaj sie no bo co burakowi zostało takiemu jak ty?

Gość chlodny typ
gość dziś - ja mowie na spokojnie, nikogo nie wyzywam, a ty tylko potrafisz wyzwac mnie od prostakow i chamow, ale oczywiscie zadnych konkretow nie podajesz. a ja opisalem swoje potrzeby dosc konkretnie. nie chce mi sie juz powtarzac...

Gość gość
Tylko że ty nie masz potrzeb. Ty szukasz ideału, który na dodatek cię zechce, a takiego czegoś nie ma i wie o tym każdy przeciętny człowiek.

Gość chlodny typ
gość dziś - ilez mozna strzepic sobie jezyk, pisalem, ze ja juz ideal z wygladu i usposobienia poznalem, tylko dziewczyna miala obiektywny problem, ktorego nie dalo sie rozwiazac... wiec wcale nie szukam idealu, "ktory nie istnieje"...

Gość gość
Autorze, pasztety ci tu napiszą, że jesteś brzydki prawik i cham, to norma na kafe ;)