Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona2194

Proszę o porade małżeństwo dom

Polecane posty

szkoda słow ..widocznie nie ktorzy maja zajecie z ublizania komus kogo sie nie zna.. szkoda takich osob ale im aby takie cos sprawia przyjemnosc i i po to zyja....

Gość gość
Idź się wysmarkać - bo ci gluty z nosa kapią :D

Gość gość
ona2194 kupy/du/py sie nie trzymają twoje odpowiedzi.Całkowity brak argumentow wiec doszukujesz sie naszego chamstwa.Chcamstwem jest panoszyc sie w cudzym domu,roscić pretensje i uwazać że skoro założyłas obrączkę masz równe prawa. Najlepsza dla cie obroną nie miec argumentów ale umiec atakować.Atakujesz nas bo kto nie z toba to przeciw tobie i dokładnie jedziesz tą samą metoda w domu tesciowej i serdecznie jej współczuję.Ja akurat pochodze z dobrego domu,mam dobre wzory i nie wyciągam łapy po cudze.Tyle w temacie.

żal mi takich mało wychowanych ludzi ... bo to nawet nie jest w zaden sposob normalne.... do widzenia pisz co chcesz przyjemnosci

Gość gość
Autorko gosc z 13.31 pieknie Ci napisal/a -odniesiesz sie do tego czy dalej bedziesz skomlec o tym jak brak nam kultury ? :D

wlasnie widacz jakiego domu... wyciagam lapy po cudze dobre... i niby komu rzucam chamstwem kto nie jest za mna... nikt za mna byc nie musi niczego takiego nikt tu nie oczekuje.... kazdy pisze to co uwaza... tylko co nie ktorzy pisza nie na temat i nie potrafia nawet zrozumiec innych tylko rzucaja chamstewm a oskarżają innych .. odpowiedzi zobacz na swoje

Gość gość
Dobra. Ten temat to prowokacja. Chciałam wiedzieć, ile osób się nabierze :D

Gość gość
Autorko ty nie chcesz czy nie widzisz swojego braku wychowania i pozwol ze nie uzyje twojego bazarowegio języka cyt.chamska. Przeciez to ty tutaj weszłaś zamotałas a teraz innych obelgujesz,czego oczekiwałas ze kto ci napisze że jesteś cacy i dobrze prawisz? no chyba żartujesz:).Chciałabyś przyjac do domu tesciowa by sie rządziła i rościła?bardzo ciekawa jestem. Najlepsza obroną jest atak? czy się mylę?

prawda w oczy kole.. nie podoba sie ma sie inne poglady to sie nie komentuje proste.... a co dobrym wychowaniem nazywaja sie teksty " idiotka gluty z nosa itp " to jesli to jest to super wychowanie brak chamstwa i odpowiedzi na temat to brawo

Gość gość
Autorko:) a może by tak złożyć wizytę p.doktorowi:) to nie będzie bolało:)

ale ja nie uwazam ze jestem cacy.. i nie chce rzadzic bo to nie o to chodzi.. zreszta nie ma sensu sie tlumaczyc skoro co nie ktorzy nie rozumieja pewnych rzeczy.. milego dnia doskonale panie synowe itd

Gość gość
ona2194 Chyba nie liczyłas na poklaski a jesli nie zauważyłas to inf.,że kafeteria rzadzi sie swoimi prawami,każdy komentuje tak jak uważą i nie musi się z tobą zgodzić.Jesli sie nie zgadza to wg,ciebie powinien milczeć? czy tak? czyli nikt nie może mieć swojego zdania.

Gość gość
Przecież sama przyznałaś, że temat to prowokacja. Po co więc jeszcze piszesz?

Gość gość
Pusta i prosta dziewoja

masz racje pusta jestes obrazajac ludzi ktorych nie znasz ..... a prowokowac to se mozesz....ty

i jakos to ty piszesz ciagle swoje glupio madre chamskie slowka ... ale takich jak ty duzo i nie ma sie kim przejmowac.. nie znasz wiec nie oceniaj tym bardziej jesli nie rozumiesz ... a obrazac dalej mozesz sobie bo na glupich uwagi i czasu nie ma co marnowac. chcesz zrobic glupia , co niby chce rzadzic nic nie ma itd prosze bardzo tym czasem to ty nic masz skoro jestes na takim poziomie... ja tez wyrazam to co mysle ... do widzenia...

a najlatwiej komus takie rzeczy wypisywac kto sie ma za nie wiadomo kogo .. kto ma kasy i akurat zycie ulozylo sie tak ze mieszka sam itd .... tylko nie stety nie wszyscy maja tak jakby chcieli .... i moze nie z musu bo tak nie jest ale ze wzgledu na druga osoba w tym przypadku gdzie chcialm dobrze zeby pomoc i nie zostala sama. szkoda tylko ze ty uwazasz ze kasa to najwazniejsze i dom ktory sie samemu wybudowalo. a jak nie to sie jest juz smieciem i nikim i nie ma sie zadnych praw ani wlasnego zdania tak... to naprawde powodzenia w dalszym zyciu..

Gość gość
Mogłaś nie wychodzić za mąż. Jaki masz zawód? Jaką szkołę skończyłaś?

Gość gość
Autorko - taka prośba do ciebie: nie rozmnażaj się. Nie dostarczaj światu takich genów, jak twoje.

taka niby wyksztalcona z dobrego domu a na kazdym kroku wyzwiska ... i jedynie co sie dla ciebie liczy to pieniadze szkola zawod ... bo jak nie to ktos smiec ..... nie ma sensu w dawac sie z takimi ludzmi w dyskusje.... powinnam tez za kazdym razem aby wyzywac taaaa.. żałosne..... pisz sobie pisz tak przeciez dobrze wychowana

Gość gość
Nie rozmnażaj się. Dobrze ci ktoś napisał. Bo swoją tępotę przekażesz dziecku.

Gość gość
Chyba jesteś mocno przewrażliwiona na swoim punkcie. Widzę tutaj kompleksy. Szkoła i zawód w życiu są bardzo ważne. Bo dzięki nim - można pracować. Np. ja skończyłam technikum fryzjerskie i od kilku dobrych lat prowadzę swój własny salonik. Mały, bo mały - ale mam z niego całkiem przyzwoite pieniążki.

a za kazdym nickiem gosc to ty hah .... boli ze to tobie ktos mowi prawde bo nie potrafisz nic oprocz wyzywania.......

jak widac kiepsko idzie bo zamiast klientow to zajecie wyzywanie na niczemu winnych ludziach ... aj sa ludzie i ludziska

Gość gość
A nie boisz się autorko o swoją mamusię jak zostanie sama??? nie ma się o co bać bo mamusia nic nie posiada a tutaj to jest skok na dobra majątkowe tesciowej:):):) jaka kochana synowa sie znalazła,tak bardzo chce by tesciowa nie była sama ale tez nie miała nic do gadania. Ty jestes stara cwaniara tylko rżniesz głupa o tej swojej dobroci. Jesli uważasz że brak szkoły to takie nic to już wiem że nic sobą szczególnego nie prezentujesz,szkoła kobiecino to w dzisiejszym świecie jest priorytetem,bez niej jestes nikim.

Gość gość
Twoje nadinterpretowanie słów i węszenie wszędzie spisku jest poważnym problemem emocjonalnym Nie ja cię wcześniej wyzywałam. Napisałam pierwszy mój post w tym temacie - i zostałam przez ciebie zaatakowana. Klientów mam sporo - więc nie martwię się o ich brak. Zdążyłam sobie już swoją markę wyrobić.

wiesz co kobiecinko to ty masz cos z soba .. igadasz o mojej mamie o ktorej nie masz zielonego pojecia a tak sie sklada ze posiada jeszcze wiecej niz tesciowa ale nie dla wszystkich liczy sie majtek .. pewnych rzeczy nie zrozumialas wiec po cholere sie odzywasz.. a tak dla twej wiadomosci to tak sie sklada ze rowniez jest fryzjerka wiec mozeczep sie swej czupryny .. majtek do grobu zabieresz ??? powodzenia glupia to chyba jestes ty .... taka niby marda a non stop odpisuje po chamska no ale przeciez pozornie to taka wyksztalcona i inteligenta ....... powodzenia kobito daruj sobie

Gość gość
Podejrzewam u autorki schizofrenię. Bo rozdwojenie jaźni to ma na pewno.