Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialbym dozyc dnia w ktorym kobiety beda mialy goowno do gadania

Polecane posty

Gość gość

Nie beda mialy zadnych praw tylko obowiazki! I beda niczym wiecej jak wlasnoscia meza!

Gość gość
po co ci te kobiety,skoro one tak cię denerwują

Gość gość
Mówisz- masz. PIS u władzy :/

Gość gość
Wszystko zawsze kiedys wraca. Wroci tez radykalny konserwatywny patriarchat! A kobiety potrzebne mi do rozmnazania.

Gość gość
Kobiety juz nie maja nic do gadania. To tylko złudzenie ze cos mogą a tak naprawdę to faceci wszystkim rządzą. Baby są od sprzątania , produkcji waszych bachorów, podstawiania. Traktowane jak podrzędna kategoria. Oszukiwane i zdradzane.

Gość gość
A jak urodzi ci się córka to zabijesz ją? :D

Gość gość
Nie. Przerobi na faceta. Juz niedługo się tak da.

Gość gość
Ale będzie mieć kobiecy mózg

Gość gość
Płeć jest zapisana w plemnikach, są męskie i żeńskie

Gość gość
do rozmnażania ci są potrzebne,a po co ty chcesz te swoje zj****e geny dalej roznosić

Gość gość
Więc twój syn vędzie czuć się kobietą :D

Gość gość
Zważywszy na historię cywilizacji, kobiety dopiero od niedawna mają cokolwiek do powiedzenia. Wcześniej o takich sprawach jak łączenie się w pary i małżenstwa to decydował tatuś panienki, a tacy nieudacznicy jak autor to ******* co najwyżej owce. Liczyła się kasa i pozycja, czy to wyrażająca się w ilości posiadanych krów na wsi, czy konkretnego majątku i pochodzeniu u mieszczan i wyżej, a frajerków to szczuto psami. Reasumując, jestes autorze kretynem i frajerem, i byłoby tak nawet po zmianie ustroju społecznego.

Gość gość
ja bym się bał tych twoich patologicznych dzieci,nawet jeżeli jakoś się rozmnożysz

Gość gość
...ale to już było i nie wróci więcej... :P

Gość gość
Naprawde myślicie że kobiety maja cos do powiedzenia? Bo ja widzę ze nie.

Gość gość
Ja jestem taka kobieta a raczej córka kiedyś córka była też własnością ojca i mógł robić z nią co chce, może ty też splodxisx taką córkę życzę powodzenia

Gość gość
A ja bym chciała dożyć czasów w których mezczyzini mają gowno do gadania tylko Papież Biskupi Księża bo kiedyś tak bylo, mężczyzna miał służyć Bogu i musiał być mu posłuszny, jeśli chcesz aby kobiety miały Górno do gadania ty zacznij mieć gowno do gadania przed Bogien. Bo właśnie i to chodzi na tym świecie. No ale ludzie a zwłaszcza mezczyzini zatracili wiarę katolicką, mezczyzini zrobili sobie równouprawnienia z Bogiem

Gość gość
Autorze twoje geny są beznadziejne

Gość gość
Kiedyś matka przed synem miała giwno do gadania

Gość gość
Tez chciałabym dożyć czasów w których mezczyzini pracują rękoma w polu i ciągną pług na własnych plecach aby hektary pola poorac , a nie jak teraz traktorem w jeden albo dwa dni, i udaje zmęczonego a siedział w pojezidxie na d***e

Gość gośćPanWladca
I to mi sie podoba! Wiele razy ma kafe podejmowalem temat kobiety-sluzki ale spadala na mnie ogromna fala krytyki i niezrozumienia mojej wizji zycia i miejsce w zyciu kobiety. Z ogromna satysfakcja patrze jak powoli kobiety dojrzewaja do tego co nieuniknione. Pamietajcie rownierz,ze trzeba z jak najwiekszym szacunkiem odnoscic sie do naszych wspanialych Polek rownoczesnie majac na uwadze by niepopuscic im lancucha bo to moze zle sie odbic na nas. Wasz czas kobiety dobiega konca. Czas wrocic do korzeni. Mimo iz kochamy was to jednak dajcie nam rzadzic i niezabierajcie etatow. Wasz etat jest tam gdzie wasze garnki. Pozdrawiam nawracajace sie kobiety na droge sluzalczosci.

Gość gość
I bym chciała dozyc tego aby kobiety rodzily 10 dzieci w domu w rowie na ulicy a nie w szpitalu jak teraz kiedyś to wiele umieralo przy porodzie i mężczyzna zostawał sam z Dziećmi zaluszmy z 6 fajnie byś miał pozbylbys się durnej żony he he

Gość gość
Gdzie nasze garnki tak a gdzie potem nasza emerytura z czego żyć potem . A kobieta może na wsi zabiera pracę dla mężczyzn co w polu w oborze przy kriwach swiniach co ? No bo nie bo tam faceci nie chcą pracować ciężko chcą tego od kobiety aby też charowala a potem mu obiad zrobiła mimo że ciężej się napracowala. Właśnie kto pomyśli o takich kobietach, w mieście kobietom dobrze tylko w domu siefza, a na wsi deszcz Chlud i musi kartofle w polu zbierasz i ciężkie koszyki taszczyc

Gość gość
Spóźniłeś sie. Mogłeś urodzić sie w starożytnych Atenach. :P

Gość gość
Szkoda że na wsi kobieta tylko przy garach nie stoi musi z********ac aby wychodowac żywność i wrzywa i potem do garnka włożyć, musi karmić i dbać o swinie aby ją zabić i mięso do garnka włożyć, nikt nie powie że tylko ma siedzieć w domu

Gość gość
mezczyzini nawracajcie się do kościoła idzicie tam wasze miejsce służyć Bogu, mężczyzna który nie służy Bogu nie ma prawa wymagać posług od kobiety,

Gość gość
Wiesz że moja mama nie ma renty bo tata nie płacił za nią składek do KRUZU na wsi właśnie tam się płaci i trzeba samemu on tylko za siebie płacił ale nie dozyl renty. Ale ja jej fanansiwo nie pomagam tylko się klucilam aby Brat ja utrzymywal. Ale oczywiście ona się po pomoc do mnie zwrucila nie do brata. Ale ja się klucilam że brat ma utrzymywać poza tym więcej zarabia. Ona wiedziała ze ja mniej i k***a do mnie orzysxla.

Gość gość
Wiesz że moja mama nie ma renty bo tata nie płacił za nią składek do KRUZU na wsi właśnie tam się płaci i trzeba samemu on tylko za siebie płacił ale nie dozyl renty. Ale ja jej fanansiwo nie pomagam tylko się klucilam aby Brat ja utrzymywal. Ale oczywiście ona się po pomoc do mnie zwrucila nie do brata. Ale ja się klucilam że brat ma utrzymywać poza tym więcej zarabia. Ona wiedziała ze ja mniej i k***a do mnie orzysxla.

Gość gość
A kto facetom etaty zabiera no chyba przy opiece starców w hospicjum , usuncie kobiety i wy faceci zatrudnijcie się aby im d**y z****** podcierac a tu nagle taki dziadek sracxki dostanie leży na brzuchu i nagle strzeli sraczka silna w twaz dla pracownika, tak tak faceci zatrudnijcie się będziecie mieli pełny etat i pełny pampers gowna

Gość gość
Kto utrzyma matkę na starosc syn w tych czasach, kiedyś musiał bo córka wychodziła z domu za mąż a syn zostawał z matka i musiał d**e podetrzec jej