Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialbym dozyc dnia w ktorym kobiety beda mialy goowno do gadania

Polecane posty

Gość gość
Kobieta jak najbardziej ma przynajmniej 1 prawo- klękać do miecza i połykać aż do samych jaj!Tyle:)

Gość gość
Chociaż mało który to robił matka leżała i gnila z głodu umierala bo to łatwy sposub aby się pozbyć jej,

Gość gość
AUTORZE już niedługo- kobiety same do tego dążą aby być cudzą własnością. Skoro same do ginekologa już nie chodzą, poród obojętnie jaki z mężem, kupa z mężęm, wybory z mężem, wszystko dla męża i z mężem za rączkę... Praca nie bo mąż utrzyma...

Gość gość
Raczej opłukać nie ma prawa bo to nie poszanowanie męża tak kiedyś było

Gość gość
Kiedy kobiety do ginekologa nie chodziły, i rodzily w domu przy mężu i nikt jej nie posszywal i miała wielki p**de po porodzie i mąż jak ja j***l nic nie czuł . Ja też bym się possxywac nie dała

Gość gość
rodziły w domu przy mężu? od kiedy? pan mąż wychodził chlać a w wielu krajach przez kilka tygodni kobieta była"zbrukana po porodzie" i nie wolno jej nawet było z izby wyjść

Gość gość
Kiedyś mąż z żoną do kościoła chodził i mąż sam prowadził bo chciał żony katoliczki, mezczyzini byli wiezacy i mieli w głowie moralność. A teraz jak mąż idzie z Zina do kościoła to jest nazywany przez kolegów pantoflazem , i woli na piwo iść z nimi. A syn patrzy i myśli ze jest facetem i do kościoła chodzić nie musi tylko siostra bo to baba. A wiadomo facet ma władzę i prawa w kościele. Mezczyzini nawrucvue się jak chcecie aby kobiety was chochaky bo kobiety się czują przez takie sytuacje zile i się buntuje, i do kościoła też nie chodzą i dziewica i być już nie chcą

Gość gość
U Arabów i w prymitywnych krajach jest tak do dzisiaj dlatego tak na n ich lecicie prymitywne istoty!

Gość gość
Kiedyś karzdy mężczyzna mógł w******* kiedy chce cudzą żonę i ona miała dzieci z nimi a moz musiał je akceptować i utrzymywać

Gość gość
10;37 takie mamy pokolenie sierot życiowych co to bez kootasa umierają

Gość gośćPanWladca
Kobieta na wsi pomaga o ile jest taka potrzeba lub pracuje ciezko bo niema synow lub sa sami z mezem,ale sytuacja jest inna gdy jest i maz i syn czy dwoch synow i jeszcze ziec co tez pomoze wiec nie w kazdej sytuacji kobieta na wsi zapier/da/la. Wiem,bo z miasta na wies poszedlem i znam i widze i doswiadczam tego sam. Poza tym kobieta na wsi mimo ciezkiej pracy to niezarabia 1,5tys/msc netto. Wlasna praca i ciezka praca razem z mezem i synami czy tez nawet corkami pracuja by my Polacy mieli co jesc i by oni sami godniej zyli niz przecietny obywatel pracujacy w fabryce,sklepie itd. Czym ciezej i wiecej pracuje czlowiek tym wiecej powinien miec i to w rolnictwie sie przeklada ale w normalnych firmach niestety nie,bo o ile ciezej i wiecej robi pracownik to o tyle korzysci z tego tytulu ma jedynie szef/prezes firmy a pracownik musi sie zadowolic ochlapem wartym niech bedzie naciagane 2tys/msc!

Gość gość
Panie i Władco naprawdę daj sobie spokój z kobietami z rozmnażaniem się,bo nawet jak jakimś cudem jakaś na ciebie poleci,to w swojej frustracji zdrowych psychicznie dzieci nie wypuścisz

Gość gość
Zresztą z Pijakami kryminalistami i patrolami jest tak samo, ciągnięcie jak muchy do gena a potem płacz na całą wies, ,a z takich facetów którzy traktują was jak człowieka się smiejecie i pogardzacie:/same nie wiecie czego chcecie?

Gość gość
Stać na to tyle kobiet jest przemeczonych i dbacavych o męża i dzieci i jeszcze kocha rodzinę dba nie ma czasu na własne potrzeby i przychodzi mąż i jej w twaz pluje wyzywa poniza i się śmieje z tego . I co k***a chcesz być dobrą to Brda cię za to ponizali , więc po co się starać jamy nikt cię szanować nie będzie, nie dziwie się ze kobiety nie chcą w domu siedzieć chcą być niezależne i żyć godnie

Gość gość
Widzę, że w zakładach psychiatrycznych za dobre sprawowanie schizofrenicy dostają dostęp do internetu.

Gość gość
10:45 a bierzesz pod uwagę że nie w każdej rodzinie tak jest?u mnie może nie jest idealnie ale obie strony ciężko pracują i się starają , są czasem kłótnie ale nie ma przemocy. Do k***y nędzy nie każda rodzina to patole.:o

Gość gość
O jakim wy Bogu piszecie ? O tym zapisanym w księgach na pustyni ? Macie sprane mózgi religią.

Gość gość
To w pogardzacie kobietami a szanujecie takie które mają was w d***e te piekne, a brzydka zaniedbana zona po wielu porodacz schorowana i zmęczona opieka nad dziećmi jest dla was szmata i scierka

Gość gośćPanWladca
Czemu mam sobie dac spokoj z kobieta? Mam zone,dzieci. Krzywda im sie nie dzieje,wiedza jaka droga kroczyc by reprezentowac soba nie proznosc lecz wartosci czlowieczenstwa. Nie glosowalismy na pis czy po,psl,razem,sld,petru tak dodam by oskarzen niesluchac zem pisior :) Wyznajemy bardziej narodowe poglady od urodzenia wiec niewiem czemu niby mielibysmy byc gorsi tylko dlatego ze u nas w rodzinie jest lad i porzadek,zasady ktore pozwalaja nam na wartosciowsze zycie od rodzin bez zasad,ktore w swe zycie wpuszczaja burdel,rozpuste,proznosc,narcyzm,egoizm,cynizm,hipokryzje...

Gość gość
to nie jest norma tylko patologia. I skąd pomysł że ładne są zawsze szanowane? To że facet chce zaliczyć i się przymila nie znaczy że szanuje LOL

Gość gość
Religia he he właśnie religijne kobiety są dxiewicami do ślubu dla meza, a niereligijne to najczęściej feministki które odrzucają mężczyzn i nimi gardzą, Religijna kobieta dba o rodzinę. Jak nie jesteś wiezacy to nie wymagają nic od kobiet, a jak twoja żona będzie cię słuchać a nie będzie wisząca jest gowno warta, i Bóg ja pojadą za to że słuchała męża i on był najważniejszy nisz słuchanie męża zgodnie z religią i prawem Bożym, bo jak coś zgodne z Bogiem nie jest kobieta nie musi tego wykonywać. A wiesz że robienie lodów dla męża to grzech i brak szacunku dla męża. Mezczyzini to psy nic nie warte, nie zaslugujecie na nic

Gość gośćPanWladca
Koniec wypowiedzi mojej ucielo to raz a dwa,ze nic o rozmnazaniu ja nie pisalem tylko inni i autorem watku nie jestem ale zgadzam sie z autorem. Bez urazy kobiety ale wasza powinnosc to dobrze wypiac posladki w kazdym momencie w ktorym nagle maz tego sobie zazyczy wiec kobieta zawsze powinna byc czysta tam lub miec pod reka cos co pozwoli jej na szybkie odswierzenie tego miejsca np chusteczki nawilzane itp.

Gość gość
Kobiety wywalczyły równouprawnienia bo były ponizane i nie sxanowane. A teraz zroxumieliscie błąd i dalej chcecie takich kobiet. Widzicie teraz zrozumieliscie swój błąd. Ale już za Luzino, byłoby myśleć wcześniej o kobietach. To by się nie zbuntowaly . Teraz syn matkę musi szanować a kiedyś kto by pomyślał o tym aby matkę szanować dorosły syn nie ma prawa decydować o losie matki. A kiedyś matka kobieta bez równouprawnienia miała gowno do gadania

Gość gość
Ty autorze chcesz aby kobiety miały gowno do gadania. Bo wy bez kobiet nie poradxicie sobie jesteśmy wam potrzebne (tylko kto za to by nas szanował)

Gość gość
Mi tam kobieta jest np nie potrzebna. Nigdy żadnej nie potrzebowałem, nie byłem w związku, leci mi 25 rok życia i czuje się dobrze sam ze sobą. Czuje się szczęśliwie sam ze sobą.

Gość gość
jeszcze kilka lat a przez rozlazle leniwe krowy co to chorują na ciąże taki układ wróci bo kobiety nikt nigdzie już nie zatrudni

Gość gość
Na wsi baby są do ciężkiej pracy do dojenia krów potem 30 tka na karku i już ręce odbiera ruszać ciężki a za mleko pidojone facet kasę bierze. A kto potem kobiecie kubek wody poda

Gość gośćOn27
Mi kobieta potrzebna jest tylko z naturalnych wzgledow by ja wyroochac i tyle ma. Mam w doopie czy pracuje czy nie byleby robila to do czego sie urodzila a jak nie pasuje jej to niech sobie strzeli w leb i spokoj bedzie z legatami babskimi.

Gość gość
A ja muszę pracować bo nie będę miała gdzie mieszkać bo mój brat xagarna firmę i dom. A ja muszę sama się wszystkiego dorobić bo za darmo nie dostałam.

Gość gość
Ja niewiem kto poda wg mnie krow nie powinna doic chyba ze sytuacja tego nagla wymaga np chlop na polu jest czy zachorowal.