Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialbym dozyc dnia w ktorym kobiety beda mialy goowno do gadania

Polecane posty

Gość gośćPanWladca
Raz na 2tyg? Musisz miec uraz do seksu i do roboty tez pewnie :D

Gość gość
Ale kobiety też jako kucharki pracują i to jest więcej kucharek niż kucharzy. I te kucharki wracają do domu i dla męża gotują i cały dom igarniaja. Bo k***a mąż zmeczyl się siedząc za biurkiem w pracy. A może niech ten zmęczony kucharz zrobi po pracy jeść dla żony. Ale wy tego nie widzicie.

Gość gość
Ale kobiety też jako kucharki pracują i to jest więcej kucharek niż kucharzy. I te kucharki wracają do domu i dla męża gotują i cały dom igarniaja. Bo k***a mąż zmeczyl się siedząc za biurkiem w pracy. A może niech ten zmęczony kucharz zrobi po pracy jeść dla żony. Ale wy tego nie widzicie.

Gość gość
A moja siostra pracowała kiedyś na nocnej zmianie przychodziła z pracy nad ranem i odrazu śniadanie robiła dla wyspanego wypoczetego szwagra

Gość gość
A mi p***a gnije i co to znaczy że muszę przymusowo dawać w o***tych bo jestem wypoczeta.

Gość gość
13.45 Hahaha. Moje dziecko jest akurat bardzo absorbujące a sprzątam codziennie. Chyba nie wiesz jaki bałagan robi dziecko w tym wieku. Na seks i amory tez rzadko mam sile i ochotę.

Gość
gośćPanWladca dziś jeśli nie jesteś autorem tematu to cofam tego idiotę.:P Bo poruszył mnie właśnie wulgarny temat i chamskie słowa.:O ps. czy ty jednak nie jesteś adriano lopez(nick)???:P

Gość
chociaż niee...bo jesteś żonaty i masz 2 dzieci. ;)

Gość gośćPanWladca
Ok, a ja jade do domu po pracy see u :D

Gość gość
A ja dla męża daje tylko za kasę karzda daje siedzi w domu a mąż zarabia daje jej kasę i musi d**y dawać. No ale z tego dzieci są i mąż musi jeszcze za przyjemność zapłacić dzieciom. Które się urodziły i muszą się przez niego męczyć na tym świecie bo on chciał we p******c

Gość gość
Ojciec Pio i Faustuna to osobniki, które od dzieciństwa miały sprane mózgi od religii, dlatego powstawały te wszystkie wizje w ich głowach. Mieli moc uzdrawiania, a tak naprawdę nie potrzeba do tego żadnej religii, silna podświadomość na nich działała, wiec wierzyli, że to Bóg do nich przemawia. Sam jak modliłem się jak fanatyk, to szatan mi się pokazywał i Jezus.

Gość gość
Ty się modliles muzułmanie też się modlą. Jak zapanuja Europę to będziesz kłaniam się poscil z nimi i ciągle modlil. Już nie będzie wudeczki piwka dyskotek i dziwek. Jeszcze zatesknisz za kościołem

Gość gość
A poczytaj sobie kto to święta Rita i o jej ciele. Zrozumiesz a jak nie nie zaslugujesz na żadną kobietę

Gość gość
A poczytaj sobie kto to święta Rita i o jej ciele. Zrozumiesz a jak nie nie zaslugujesz na żadną kobietę

Gość gośćPanWladca
Nie,nie jestem lopez zaden :) wrocilem juz do domu i po drodze zalatwilem kilka spraw jeszcze w tym odbior dzieci ze szkoly. Yyyy mezowie tez wracaja i robia duzo w domu dla zon,niekoniecznie gotuja ale np odkurzaja czy balagan po dzieciaku posprzataja lub zadanie odrobia z dziecmi lub ida dorobic. Kobieta tak by ie robila ze po pracy szla by do kolejnej pracy. Z tydzien by wytrzymala i by jepla wszystko ale facet to maszynka do robienia kasy a same zrobia 5 rzeczy i odwlokiem leza i marudza a w podziekowaniu za prace meza nawet pupki nie popuszcza lub loda nie zrobia i tylko lamentuja w lozku ze zmeczone sa. Smieszne jestescie co nie ktore :D legatki male.

Gość gość
Po co się starać zmieniać świat i tak niedługo będzie koniec świata

Gość gość
Kobiety też lecą na nocne zmiany do drugiej pracy bo mąż za mało zarabia i nie da rady domu utrzymać. Kobieta mu pomaga zarabiać i jeszcze mu ugotuje za swoje zarobione pieniądze. A mąż zmęczony kubka po sobie nie da rady zmyć. Wstrętne męskie pasożyty

Gość gość
A mój mąż nie chce mi minetki zrobić za to że mu ugotowałam bo mu po pracy język boli he he

Gość gość
gośćPanWladca dziś Czy to działa w 2 strony? Czy jeśli np. pracuję więcej, niż facet, to ta dz... tzn czy on może mi d*******y, tzn k****a na zawołanie?

Gość gość
Debile wam małżeństwo to tylko seks

Gość gość
Ja mam jeszcze gorzej mój mi niedogadza on po minucie się spuszcza

Gość gość
Ją pierdołe co za patologiczne babska w tym temacie. Wyciąć łechtaczki natychmiast!

Gość gość
A ja bym chciała takiego muzynaa z wielkim k*****m he he

Gość gośćPanWladca
15:24 nie,niema na zawolanie kootaska. Zapomnialas,ze tu chodzi o to,ze wlasnie facet dominuje. Kobieta nigdy wiecej nierobi chyba ze czasowo np taki czas nadszedl ze z tydzien musiala porobic na dwie zmiany ale nigdy ze to trwa wiecznosc. Z natury kobieta jest slabsza wiec 2 zmiany niewchodza w gre,sa za leniwe.

Gość gość
A wam murawy poobcina nstychmiast. Kobieta bez łechtaczkowy obrzezsna nigdy mokra nie jest jak to robi i byś przyjemności nie miał.

Gość gość
15:34 O! Witamy imigranta! Tobie, to mózg przydałoby się wyciąć, cieciu

Gość gośćPanWladca
15:24 nie,niema na zawolanie kootaska. Zapomnialas,ze tu chodzi o to,ze wlasnie facet dominuje. Kobieta nigdy wiecej nierobi chyba ze czasowo np taki czas nadszedl ze z tydzien musiala porobic na dwie zmiany ale nigdy ze to trwa wiecznosc. Z natury kobieta jest slabsza wiec 2 zmiany niewchodza w gre,sa za leniwe.

Gość
gośćPanWladca dziś nie ma na zawołania? Jak kobieta jest atrakcyjna i pokaże kawałek uda to juz nie jesteście tacy zdecydowani i silni.:D:P

Gość gość
Szkoda że nie wiesz jak to jest być w ciąży i czasem ledwo chodzić jest a jeszcze małe dzieci zaluszmy trójka do których w nocy rxrba wstawać tak to jest jak tudzież rok w rok. Wiesz jak ciężko robisz zapirpszasz w dzień i jeszcze po nocach nie śpisz a na dodatek dla męża trzeba dogodzić sprzątać zginąć się z ciężarem w brzuchu gotować i dawać d**y. I niszczysz przez to organizm i wygląd. A mąż ci tylko do pracy chodzi. A ty żyjesz z ciężarem z pracą 24 godziny na dobę. Chcesz tak świnio

Gość
gość dziś ja czytałam o św ricie, ale przemilczę...dla mnie katowanie siebie i niszczenie swojego ciała nie jest dobre, a nawet uważam że to grzech....