Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialbym dozyc dnia w ktorym kobiety beda mialy goowno do gadania

Polecane posty

Gość gość
gośćPanWladca dziś A jeśli kobieta nie ma akurat ochoty? Rozumiem, że facet może mieć to w d***e i wziąć żonę siłą?

Gość gość
Kogo obchodzą wasze wiejskie opowieści? S***********e z tym na forum dla wsiurów!

Gość gość
gośćOn27 dziś Siostro! Kaftan!

Gość gość
taki stan rzeczy zalewa coraz bardziej europę. Jak islam będzie to kobiety będą miały mało do gadania.

Gość gość
A jak trzeba zająć się obloznie chorym mężczyzna to kto się zajmuje facet czy kobieta oczywiście kobieta. A w młodości gardzil takimi kobietami. Dziadek leży z****** na starosc to kogo wolą jak cierpi z bólu oczywiście kobietę, mimo że jakiś facet siedzi obok. A jak kobieta wychodzi gdziec to płacze i lamentuje aby go samego nie zostawiala. Tak właśnie mój dziadek tak miał. A całe życie ponizal babcie i miał za szmatę bił ja a ona schorowana niedolezna musiała mu doradzać i chodzić nie dała rady. A tu niespodzianka dziadek zachorował ciezko. I k***a płakał jak babci w pobliżu nie było. Stać na was faceci ja taką durna nie będę. Tylko kto się zajmie moja babcia bo żaden facet siedzieć przy niej nie będzie i nie będzie pocieszać placzacej i cierpiącej. Ja też nie będę

Gość gość
A jak trzeba zająć się obloznie chorym mężczyzna to kto się zajmuje facet czy kobieta oczywiście kobieta. A w młodości gardzil takimi kobietami. Dziadek leży z****** na starosc to kogo wolą jak cierpi z bólu oczywiście kobietę, mimo że jakiś facet siedzi obok. A jak kobieta wychodzi gdziec to płacze i lamentuje aby go samego nie zostawiala. Tak właśnie mój dziadek tak miał. A całe życie ponizal babcie i miał za szmatę bił ja a ona schorowana niedolezna musiała mu doradzać i chodzić nie dała rady. A tu niespodzianka dziadek zachorował ciezko. I k***a płakał jak babci w pobliżu nie było. Stać na was faceci ja taką durna nie będę. Tylko kto się zajmie moja babcia bo żaden facet siedzieć przy niej nie będzie i nie będzie pocieszać placzacej i cierpiącej. Ja też nie będę

Gość gość
Faceci to egoisci chcecie aby tylko wam było dobrze . Mam nadzieję że wy wasze córki terz ponizacie.

Gość gośćPanWladca
11:27 zalezy z jakiego powodu niema ochoty,bo jak okres(chociaz tu moze byc sam lodzik ewentualnie anal),choroba czy calodzienna praca to ok ale jak z lenistwa niema ochoty to nie rozumiem takiego argumentu.

Gość Josef Fritzl aus
Nasze córki są po to by je g****ic!:P

Gość gość
A ja bym chciała dozyć drugiego przyjścia Jezusa na swiat. Bo takie będzie, i usunie lslam. Bo Bóg nie lubi tej Religi.

Gość gość
gośćPanWladca dziś Czyli kobieta nie może zwyczajnie nie mieć ochoty na seks? Musi mieć usprawiedliwienie złym samopoczuciem? Czyli zmusiłbyś kobietę do stosunku, bo nie ma prawa odmówić?

Gość gość
Dodam jeszcze, że widać, że nie wiesz, jak można czuć się podczas okresu, skoro gadasz o analu.

Gość gość
A po co zmuszać? Napoić alkoholem, to każda Laska się na ciebie rzuci.

Gość gośćPanWladca
11:43 nie,niezmusilbym tylko ladnie poprosil ze np dzis we mnie buzuja plemniczki i mam niewyobrazalna ochote na ciebie kochanie ale wiem ze masz okres wiec moze lodzik dla misia chociaz lub analik szybciutki. Wiem,ze w pierwszy dzien bardzo boli kobiete brzuch i zreszta staram sie nie ruszac w pierwsze 3 dni okresu ale pozniej to chyba moge jesli mam ochote. Skoro jestem wyrozumialy w te dni gdy ona niemoze naprawde to niech ona jest wyrozumiala w te dni gdzie stoi mi laga niczym maczuga herkulesa. Proste jak du/pcze/nie.

Gość gość
gość dziś Wiesz, że doprowadzenie do stosunku osoby pod wpływem alkoholu, a tym samym niezdolnej do pełnego podjęcia decyzji to gwałt?

Gość gość
Jezus nie przyjdzie 2 raz na świat bo nie przyszedł 1 raz bo nie istnieje.

Gość gość
gośćPanWladca dziś "chyba mogę jeśli mam ochotę" to nie zabrzmiało dobrze...

Gość gość
11:50 pierdo... glupoty. To zony,partnerki,dziewczyny pic na imprezach,balach,weselach by niemogly a potem kochac sie bo stwerdza nastepnego dnia ze maz je zg****il,haha. Rozumiem nieznajoma opic i bzyknac mimo iz niechcialaby to to g**** ale zone gdzie obydwoje chca tego to jaki to g****.

Gość gość
Ja bym nigdy nie oddał swojej córki dla faceta kutry by ja bił i ponizał!!!

Gość gość
Matko jedyna co za mylenie. No niestety faceci są roszczeniowymi chamami w dużej większości. Zenicie sie chcecie miec dzieci. To kobieta poświęca dla macierzyństwa wszystko co ma. Zdrowie, urodę, karierę . A Wasze ojcostwo? Hahaha nie rozśmieszajcie mnie. Lenie śmierdzące! Myślicie ze koło was trzeba skakać bo się Pan i możnowładca zmęczył? W domu na błysk sprzątnięte, gorący obiadek, dzieci to juz najlepiej położone spać, a zona wyglądająca jak top model juz gotowa to bzykania. Tak byście chcieli, co?

Gość gośćPanWladca
11:53 chyba jesli moze nie dac mi bo niema ochoty oczywiscie z przyczyn powaznych to ja moge rownierz jesli mam ochote. Wiemy o co chodzi,forma wypowiedzi moze nie ladna ale wiemy co w trawie piszczy.

Gość gość
Jezus nie przyjdzie 2 raz na świat bo nie przyszedł 1 raz bo nie istnieje.

Gość gość
Kiedyś mezczyzini by kobiety z okresem nie dotknęli bo podobno była wtedy nieczysta,

Gość gość
A ja chcę seksu tylko mój mąż nie chce i wkurzwia mnie to chyba kochanką znajdę

Gość gośćPanWladca
11:55 nie marudz tylko przyzwyczajaj sie,bo wlasnie tak powinno to wygladac i nie zadne chamy! A dzieci to i wy chcecie tez miec wiec nierodzicie ich na zamowienie nasze ale by przedluzyc linie!

Gość gośćPanWladca
11:57 Kobieta nadal jest nie czysta tylko pod innymi wzgledami i okres niema tu nic do rzeczy tak jak kapiel. Tego "brudu",tej nieczystosci nigdy z siebie nie zmyje! Taki jej jest zywot!

Gość gość
Niedoczekanie Twoje :-P

Gość gość
Biedni faceci skarżą się jacy zmęczeni i bez sił a po chwili chcą uprawiać seks żeby byli naprawdę zmęczeni to by nie prosili o seks

Gość gość
11:50] nie chodziło o nieznajoma tylko o żonę dziewczynę czy narzeczoną itd LOL

Gość gość
To jest dla ciebie rodzina? Niedoczekanie wasze. Takiego faceta jak ty to w d**e bym kopnęła aż by sie zatrzymać nie mógł. Idioto.