Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialbym dozyc dnia w ktorym kobiety beda mialy goowno do gadania

Polecane posty

Gość gość
Moja prababcia pochodziła ze szlacheckiej rodziny z Litwy mego mego pradziadka poznała w Grodnie był biednym rolnikiem z małą chatka drewniana ona wyszła za niego rodzina go nie zaakceptowała bo był biednym chlopem i Wydxiedziczyli moja prababke. Oczywiście kochała go dbała ciężko na roli z nim pracowała on pił potem i zaczol ja bic i ponizac. Ale ona też była silna i odważna i ona go pobiła i wykrxyczala że pałac wielki dla niego zostawiła wyzekla się bogactwa i żyje z nim jak dxiadyga i ma ja szanować. Zbila go na kwaśne jabolko i zrozumiał i potem całe życie szanował, nie pił więcej i żyli normalnie spokojnie na wsi i mieli 7 dzieci ale jedno zmarło. Z tego co wiem że strony prababki rodzina jest nadal bogata, ale nie znam ich. Widzicie prababka mogła by żyć w bogactwie. Słusznie wp******ila pradziadkowi!!!!!!

Gość gośćPanWladca
Czekoladka o 12:08 dowiedzialem sie od ciebie ze jestem idiota :) nie uczepilem sie,luz kobieto.

Gość gośćPanWladca
12:43 nieprzesadzaj ze gania za dzieciakiem to co gania sekunda po sekundzie za plecami dzieciaka jest? Zakupy to robi cale dnie?gotuje tez? Sprzata tez cale dnie? To kiedy za dzieciakiem gania? Pewnie kawa z kolezanka to nie problem przy dzieciaku? Jeszcze dochodzi jakis serial co waszym zyciem kieruje? Wez,nie dobijaj mnie, to zes sie spracowala ze nawet seksu niema. Tez mi wycienczenie bo obiadzik ugotuje. To nie gotuj,nie sprzataj,dzieciaka tez nie patrz. Tylko lez z kawusia i gap sie na seriale. ;)

Gość gość
Ja wiem że to prawda co pisze Gloria Polo bo czytałam o innych świętych kościoła np o Ojcze Pio siostrze Falstynie itp i nie muszę czytać co twierdzą naukowcy bo karzdy twierdzi co innego. Nie byli naukowcy po tamtej stronie więc nie mogą twierdzić ze czyscca nie ma. Babcia kiedyś widziała człowieka ipetanego przez szatana i egzorcyzmy na nim przeprowadzane ale się udały na szczęście.

Gość
gośćPanWladca dziś spójrz jak określił cię gość powyżej tamtego mojego posta.;):D a na luz nie wrzucę bo jestem bardzo spięta.:D:P

Gość gość
A ty pij piwko z kolegami i idź na dzięki i powiecie żonie ze nie masz czasu dla jej. I oglądaj mecze boks i inne durne programy. A dzieciaki co z nimi.

Gość gość
Pijcie piwo ciagajcie się sobie ale potem się nie dziwcie ze sąd dzieci przyzna matce

Gość
gośćPanWladca dziś jakbym czytała o mojej szwagierce.:D nawet obiadu porządnego nie ugotuje dla męża który pracuje w 2 pracach bo nie ma czasu.:D:O Bo ma dziecko.:D a dziecko przez 4 h dziennie śpi i jak zauważyłam raczej zajmuje się same sobą, jest bardzo grzeczne...:)

Gość gość
Przestancie to wojnę damsko męską wreszcie

Gość gośćPanWladca
Robicie sie meczennicami bo obiad ugotuje i dzieciaka popilnuje ale jak na zakupy po ciuchy czy buty dla siebie to cale dnie chodza i niezmeczone. Robisz rzeczy ktore sa normalnoscia tak jak ja bo ide do pracy a przychodzac z niej nie mowie jaki ja "wielki"i umeczony bo w pracy bylem.

Gość gość
12.49 Od razu widac ze nie masz dziecka.

Gość gość
A ty co k***a robisz? Tylko wode na herbatę umiesz zagotować co?

Gość
gość dziś ale ja mam styczność i często się opiekuję.:) Dzieckiem nie zajmuje się 24 h na dobe, w międzyczasie w niektórych sytuacjach można coś robić.:)

Gość gość
Wow. Samce alfa. Przejdzcie na islam i sprawdzcie sobie po stadzie koz.

Gość gość
Wiele w Polsce osób jest pochodzenia niemieckiego. Wojna to były ciągle gwałty na półkach Niemcy ruscy g****ili Polki i te zachodziły w ciaze. Rodzily i wychowywaly czasem ktoś może nie wiedzieć ze np wasz dziadek albo ojciec jest dzieckiem Niemca albo rusałka. I w waszych żyłach płynie HITLESOWSKA ALBI STSLINSKA krew

Gość gośćPanWladca
Jak niemam dziecka? Mam,mam! Przychodze z pracy okolo 15 a po 4 rano wstaje,od 15 do 16 mam czas na jedzenie,kawe,co raz dopomoge zadanie zrobic z corka lub pojade do sklepu cos zalatwic i musze jeszcze w tym czasie dychnac bo od 16 do 20 zajety jestem dorywczo. Wroce o 20 i mam czas na prysznic,kolacje,zabawe z corka,moze jakis dobry film i zajecie sie zona a i oczywiscie sen bo po 4 znow wstaje i taki to dzien swistaka ale nie narzekam ze musze robic. Ty z bobasem siedzisz ugotujesz,posprzatasz i zakupy zrobisz i niegadaj ze tak cie to umeczy. Smiech na sali,rozleniwione pupeczki macie. Czekoladka wspoczuje szwagierki,oczywiscie mam radykalne poglady na takie legactwo :D;)

Gość gość
Ja też byłam umeczona jak na wsi jeszcze mieszkałam rodzice mają durzo hektarów swin krów ciągle codzienne obowiązki krowy swinie trzeba to utrzymać. Na opiekę nad dziećmi nie ma czasu mama i tata jak byliśmy mali się nami nie zajmowali latslisny po wsi ile chcieliśmy ciągle brudno wiadomo jak na wiosce a 10 lat dzieci już do roboty się brali nawet w pole pomagać karmic zwiezeta . Nasxczescue teraz tak nie ma ze w tym wieku dzieci do roboty się bieze. Na wsi czedt kobiety były eykozystywane. Brali się taką która jest silna jak facet aby do roboty się nadawała Nie było mowy wychodzić za mąż z miłości. Miłości nie było i nie ma,

Gość gośćPanWladca
13:08 przynajmniej wiesz co to ciezka praca i nienarzekasz ze ugotowanie obiadu to sukces ktory meczy jak raca w kamieniolomach. Zapewne jestes dzieki temu silniejsza kobieta,ktora poradzi sobie nawet w ciezkiej pracy. Patrzysz na ludzi z wiekszym szacunkiem niz te legaty przed TV pijace kawusie i na koniec dnia zalace sie mezowi jakie to one niewyjepane sa bo zakupy ciezkie,bo obiad musialy gotowac a i jeszcze dzieciaka pilnowac.

Gość gość
Ja również na wsi pomagalam dla rodziców stodole budować. A żeby się zgłosiła do pracy na budowę albo do remontów to by mnie wysmieli w Polsce tak jest bab się nie bieze do takiej pracy bo to by śmieszne było. A w Rosji czy Kazachstanie mury kobiety stawiają nawet bardzo stare bo brakuje rak do pracy. I np w Kazachstanie dziewczynka się tego no od mamy się odchudza. A w Polsce budownictwo remontów Itp tata odchudza syna wiedz się nie dziwię ze faceci to potrafią a kobiety nie. Przecież wiadome ze no mechanik ma tylko córkę i tylko ona się kręci koło warsztatu to się będzie znała na samochidach. No chyba że syn jest to tata orzyuczy tylko synka. Ja np umiem traktorem jexidxic a mój mąż nie umie miastowy. Nawet rodzajów drzew nie odruznia . Nawet mój mąż nigdy drzewa nie rabal siekiera. Raz na wsi byłam z nim i mu pokazałam jak to się robi on sotubiwal to imalo się nie zabił. I potem bal się siekiery ruszyć. Ale co jest ridowitym mieszczuchem. I nigdy ciężko nie pracował

Gość gość
Spróbuj się pare dni pozajmować domem to pogadamy. Moje dziecko ma troche ponad rok i napisze ci jak to wygląda w praktyce. O 6-7 wstaje razem z moim dzieckiem. Robię śniadanie dziecku - ja nie jem śniadań. Następnie idę na ok 2 godziny na spacer. Przy okazji robię zakupy. Po spacerze klade dziecko spać na 1-2 godziny i w tym czasie sprzątam najpierw kuchnie żeby obiad mógł juz się gotowac a w międzyczasie sprzątam resztę domu. Jak dziecko się obudzi to odkurzam i myje podłogę. Gotuje osobny obiad dla dziecka. A na dziecko trzeba caly czas patrzeć bo w tym wieku to jest moment i dziecko jest na stole, parapecie albo dobiera się do szuflady. O 19 kapie dziecko i ok 20 kładę spać. Uwierz mi ze nie mam czasu na kawki i seriale. Mąż wraca po 19. Odgrzewa sobie (dzieki bogu sam) obiad. Jak dziecko zaśnie to sprzątam to co maly powywalał, zmywam po obiedzie kąpie się i o 22 zasypiam na siedząco bo padam na twarz. Same te zajęcia dzień w dzień te same bez niczyjej pomocy 7 dni w tygodniu tak wykańczają ze szok. Autorze, nie wiesz o czym piszesz.

Gość gość
Wam faceci w tych czasach Tex lekko jest macie maszyny itp rękoma robicie tyłki teraz jakieś 20 % pracy . I nie nazekajcie

Gość gość
Nie jedna kobieta celowo zostawiła faceta z małymi dziećmi aby pokazac mu to był zmęczony i ciągle zabieganych i nawet ochoty na seks nie miał.

Gość gość
13.21 Ja to wiem. Mój przestał oczekiwać rzeczy nierealnych w ten sposób.

Gość gość
Obejrzyj autorze film SUFRAZYSTKA teraz w kinach jest

Gość gośćPanWladca
Autorem tematu nie jestem tylko akurat najwiecej sie wypowiadam. Tak na pewno jest meczace z malym bobasem ale na spacerze rownierz doznajesz jakis relaks. Wiem,ze trzeba patrzec na takie male dziecko ale gdy siedzi sobie na kocyku czy w jakims kojcu i masz go w zasiegu wzroku to mozna w tym czasie robic inna rzecz. Przeciez nie stoisz nad dzieckiem jak kat. Praca w domu tez moze zmeczyc ale sama w sobie meczaca nie jest. Dzieciak ci wyrosnie za "chwile" to chyba nie bedziesz wtedy tez narzekac? Jak spi dzieciak tez mozna duzo zrobic,jak dzieciak spokojny "z natury" to nawet jak wstanie to nie placze,nie krzyczy ze az trzeba non stop byc przy nim chyba ze chory,zeby ida czy kolki ma to wiadomo ze czasu nawet ugotowac niema. Wyolbrzymiacie swoja obowiazkowa prace domowa i tyle.

Gość gość
A ja bym chciała faceta który pracoje od rana do wieczora takiego pracocholika który tylko na noc wraca spać i nic nawet nie miałabym przeciwko aby zdradzal mnie z sekretarkami. Bo byś sobie miała spokój od meza a on niech zarabia. Chcecie takiego bo mij tata tylko w domu siedzial i zrzedxil ze mu zile nie luni policji prexydenta itp a do pracy się nie brał

Gość gość
A mezczyzini wyolbrxymiaja swoją pracę zawodową np mąż koleżanki nazekal że ma ciężka pracę i za mało mu płacą znalazła mu w necie lekka pracę i dobrze platna. A on krzyczał na nią ze swojej pracy nie zostawi bo ja lubi i zawsze swój zawód chciał wykonywać. A ten zawód ciężki jego nie jest tylko specjalnie tak gadał bo nawet z dziećmi pogadać nie chciał. S*******n. A wiecie jaki ma zawód k***a Kucharz i co powiecie

Gość gośćPanWladca
Piszesz tez ze wstajesz o 6-7 i na spacer idziesz i robisz zakupy i wracasz. Maz o 19 wraca wiec do 19 masz szmat czasu na wszystko. Tymbardziej ze jeszcze dzieciak drzemki ma. Masz 12 godzin by posprzatac,obiad ugotowac. Z tym ze generalnie nie sprzata sie dzien w dzien a jedynie ogarnia,bo orzeciez okien niemyjesz dzien w dzien,jak podloga czysta to jej nie myjesz,nie wycierasz kurzow dzien w dzie a moze co 3 dzien,lodowki nieodmrazasz dzien w dzien. Sa rzeczy co jak raz generalnie zrobisz to pozniej pilnujesz ino tego porzadku az mija kilka dni i znow generalne sprzatanko itd wiec nie rozumiem tego jak tam duzo wczesniej ktos pisal ze seksu niema bo padnieta jestem po calym dniu robienia w domu. Teraz wiem ze i z legactwa kobieta moze byc umeczona :D to musi byc jakas zwolenniczka bialej rekawiczki rodzynkowej ze cale dnie sprzata i padnieta jest :D

Gość gość
Wykastrowac trzeba wszystkie baby aby dzieci nie mogły rodzić bo co taką urodzi pięć córek i mąż musi utrzymać a syna d***** nie urodzi

Gość gośćPanWladca
Jasne ze ciezki zawod. Caly dzien na nogach,chodzi kreci sie,kroi,obiera,musi myslec a jak raca 12h to bardziej sie ujepie. Kobieta w domu max 2h przy garach tj 2 ania zrobi spokojnie.