Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najśmieszniejsze zachowania matek dorosłych maminsynków. piszcie co widziałyście

Polecane posty

Gość gość
Niektóre matki sa stuknięte na punkcie swoich synków. Moja teściowa na szczęście trochę spasowala, ale ile wojen z nią prowadziłam do głowa mała. Ale opowiem wam historie jak moja babka (matka mojej mamy) doprowadziła do rozstania mojego wujka z jego wtedy dziewczyna. Mama mi opowiadała ze wyjek miał super dziewczynę. Kształciła sie na pielęgniarkę (to było jakies 40 lat temu) i była do rany przyłóż. Mama mowi ze ja uwielbiała, ale babka jej nienawidziła. Wujek jednak nic sobie z tego nie robił i pewnego dnia kupił jej pierścionek i miał sie jej oświadczyć. Jak to za starych czasie było miał wybrac sie do rodziny tej dziewczyny i oświadczyć sie jej rodzicom no i jej oczywiście. Ta dziewczyna o tym wiedziała. A moja babka jak sie o tym dowiedziała to powiedziała mojemu wujkowi, ze moze naleje mu kieliszeczek wódki zeby było mu raźniej. No i tak mu polewala, ze wyjek sie upił i nie pojechał do tej dziewczyny z tym pierścionkiem. Laska chyba miała juz dosc, bo zerwała z moim wujkiem a on do smierci siedział na garnuszku mojej babki. To ona mu zastąpiła zonę, robiła kanapki do pracy, budziła do o 6-ej, obiadki, kolacje, pranie gaci. I tak kazdy z jej 3 synów. Dwóch nigdy nie wzięło ślubu i o ile pamietam nie poznałam żadnej kobiety z ktora byli w zwiazku (bo po prostu innych związków nie było) a trzeciemu ktory sie ożenił tak nawtykali do głowy ze w koncu rozwiódł sie z moja ciotka i nadal z nią mieszka.

Gość gość
Masakra, tak czytam ten temat i aż nie mogę uwierzyć, że są na świecie takie durne baby :o nigdy nie miałam z takimi do czynienia, wiec ciężko mi sobie wyobrazić, że można taką krzywdę robić dziecku, które już jest dorosłe :o

Gość gość
Ja mam dziwną teściową, ale na szczęście mój mąż nie jest mamisynkiem. Jak nam grzebała w szafie podczas jej odwiedzin to wyraźnie jej powiedział, że sobie nie życzy i przestała. Widzę, że mogłam trafić gorzej.

Gość gość
Ja znam jedną normalną teściową. Moją babcie od strony taty. Jak ojciec sie z matką pokłócił i uceikł do mamusi to go w*******a i powiedziala ze ma wracac do zony i dzieci :D Zawsze stala za moją mamą. Przyjezdzals moze raz w roku. Nigdy sie nie narzucala.

Gość gość
Byłam przez chwilę(bo gdy sie zorientowałam to dałam drapaka)z 43-latkiem,ktory tworząc staly zwiazek nie mógł zostać wieczorem(chodziło o nocny powrót z lotniska) do rana,bo..nie chce robić rodzicom (mieszka sam!)wody z mózgu,że wychodzi na noc (z własnego,przypomnę,osobno mieszkają,w róznych dzielnicach). Chodziło zwyczajnie,by juz nie jezdzic po mieście tylko zostać razem a rano kazde do pracy,jednorazowo.

Gość gość
wiem że dla niektórych z Was te zachowania tu wypisane mogą brzmieć na tyle dziwnie i egzotycznie, że myślicie że to jest zmyślone. Ja też bym tak pomyślała gdyby nie fakt, że moja teściowa to ta od wchodzenia do sypialni, zwracania się do syna dziubdziająco i odwracania się do mnie tyłkiem. Była kiedyś taka sytuacja, że ja siedze obok a ona się pyta syna: "no to kochany kiedy wreszcie do mnie przyjedziesz?" ok zrozumiałam aluzję, ze mną to nie wizyta. mamusia chce mieć synka tylko dla siebie, swoje rytuały, żeby go po dupci klepać czy kij wie co. tylko że jak przestałam tam przyhcodzić to z kolei pytała go co to mi się stało, czyż się obraziłam czy cóż to się podziało. No jednym słowem jest to osoba niezrównoważona i albo ma problemy z pamięcią albo nie wiem. Ale nie sądzę, bo pracuje zawodowo i to w pracy, gdzie głowy trzeba używać. po prostu jest złośliwa, tyle, a potem udaje greka by synkowi nie podpaść. było wiele sytuacji, podczas ktorych wykorzystywała jego chwilową nieobecnosc w pomieszczeniu by czyms mi dowalic a potem jak przyszlo do weryfikacji to twierdzila ze ona co innego miala na mysli i źle ją zrozumiałam.

Gość gość
ja byłam świadkiem sytaucji wlasnie tez z majtkami. przy całej rodzinie, kuzynkach, żonach, kobita wręczyła im komplet slipów męskich prosząc by w domu zmierzyli i napisali czy nie cisną ich. no tak, bo przeciez mamusia mogla nie docenic rozmiaru ich przyrodzen. mysli, ze kupila za ciasne. zdziwiłaby sie. hi hi hi.

Gość gość
gość dziś a twoja mamusia nie stara i nie ku....wa,z pewnoiscia tak bo wychowała takiego gnoja jakim jestes ty śmieciu bazarowy.W mordzie masz jak w wucecie na dworcu w głebokiej wsi. Nic soba nie prezentujesz jedynie uzywasz wulgaryzmów i myslisz ze kiedys twoj****chory ci nie odpłacą,zobaczysz zdziri jak to być tesciowa i dostac za synowa takiego gnoja jak ty.

Gość gość
gość dziś Nie reprezentujesz sobą lepszego poziomu ... :O

Gość gość
ja mam nieciekawą okropnie teściowa. Tak nieciekawą, że aż mi sie pisać o niej nie chce. Ale co tam, malutkie przykłady: kiedy potrzebna mi do dziecka, bo muszę wyjść na zakupy (nawet tylko te dla siebie) zawsze przychodzi, choćby miała zmienić swoje plany. Jesli faktycznie nie może to wysyła swoją córkę. Ja mój mąż kiedyś na mnie narzekał i żartował, że sie rozwiedzie to mu tak nawtykała, że do dzis głupio nie żartuje. gdy ja na niego przez parę dni narzekałam, że mi w domu nie pomaga, to go na osobności tak zjeździła, że się mnie później pytał, co mamusi nagadałam. I tak mogłabym jeszcze chwilę. Aha- szwagierka też niczego sobie. Prezenty przynosi co chwilę- choćby głupi płyn do kąpieli, bo ładnie pachnie. Zabiera mi dziecko wciąż na basen, bo wzięła sobie za honor nauczyć je pływać, choć ja wolałabym by nie pływała, bo się boję wody. Ale co tam- dziecko niech się uczy. Opieprza brata za byle co, jak sie głupio na mnie popatrzy nawet. I tak wciąż i wciąż...

Gość gość
14.17, ale masz z***biscie! U mnie wszytsko na odwrot:P jakby mogly szwagierki z tesciowa to by mnie na suchej galezi powiesily. Jak maz zachowal się wobec mnie niefajnie to jeszcze się smialy miedzy sobą. Koszar a nie ludzie.

Gość gość
gość dziś a ty co soba prezentujesz? przytykasz innym a sama tu włazisz i sie podniecasz tymi tematami,przygania graca gracy hi hi hi. Kobieta miała rację,macie niezle naj....ne w tych mrówczych mózgach.

Gość gość
gość dziś no fakt,wyjątkowo nieciekawa i dodatkowo bardzo głupia że usługuje ci a ty i tak na nią bluzgasz.Ja bym cie na jej miejscu na kopie wywaliła choc do tesciowej mi brakuje moze nawet ćwierć wieku.

Gość gość
kurcze, ale bym chciała mieć taką serdeczną, normalną teściową....moją teściową nawet jak poznały moje znajome na moim weselu to mimo że nigdy wcześniej nie słyszały ode mnie żadnych opinii na jej temat to od razu wyrobiły sobie o niej zdanie patrzac na to jak sie zachowywała. toksyczna baba, wszyscy się na nią gapili jak na trędowatą bo nie dość że była nieprzyjemna i miała mine jakby jej pół rodziny wytruła zaraza, to jeszcze ubrała sie na dzierlatke a nogiszcza grube i stare wyglądały spod miniówy

Gość gość
dziś a czym ty się różnisz od niej???? nogi moze i młode ale jestes nikim bo nikt normalny nie sra w swoje gniazdo.Poza tym chyba dobrze ci sie trafiło bo na dobrą tesciową nie zasługujesz.

Gość gość
gość dziś Sama tu też siedzisz, piszesz wulgarnie i nie umiesz się poprawnie wypowiedzieć. Czytać wolno każdemu, po to jest forum. Nie podniecam się tym co jest tu napisane, dobrze wiedzieć kogo unikać. Twój jad, brak wychowania i bezpodstawny atak, świadczy o tym, że sama jesteś taką teściową... :O

Gość gość
Z tym "karmieniem" piersią wnuków przez 50 letnie teściowe to jakiś szok totalny ? Serio takie numery odchodzą ? Masakra... Z opowieści znajomych nie tak drastycznych Jedna urodziła ok 30 -póżno wg teściowej -mąż jedynak wyciumkny do tego ze starej matki co chyba ważne Rozpieszczony mamusia jak miał 30-35 panikowała że biedactwo syneczek słodziuchny 30 min się na kolacje spóźnia. Wilki pewnie go porwały haha . A wszystko w życiu mu rodzice załatwili . No żonę poniekąd też ale to sobie darujemy . Jak ona urodziła to oczywiscie teściowa przejęła stery we wszystkim Gdy karmiła naturalnie (po cc więc pewne problemy były) to ZAWSZE miała nad sobą teściową z zestawem "1000 porad" ,tak ona stała sie "kierownikiem d/s karmiena"a ta dziewczyna podwładnym ..synek oczywiście mamusi wbrew nic nie powiedział .Potrafiła drygować kiedy ile i jak ma karmić, decydować czy maluch jest głodny i "dobrotliwie" krytykować . Rzucała przy nas tj. jej znajomych i jego rodzinie (!) teksty nt wyglądu jej piersi(nader naturalistyczne zresztą ) tego jak karmi itp .

Gość gość
Ale teściowe się oburzają :D Czy was to nie razi, jak one zniszczyły emocjonalnie swoich synów? Przecież to podchodzi pod molestowanie :O Chore i zboczone. Jeżeli to was nie razi, to same takie jesteście, znajdźcie sobie faceta we własnym wieku, a nie robicie z syna produkt zastępczy. To nie wasz mężczyzna, tylko syn. Dzieci wypuszcza się z domu i daje wolność, a nie trzyma się na łańcuchu emocjonalnym przez całe życie, aż do własnej śmierci :O

Gość gość
15:31 zamilcz kretynko. nikt cie tu nie poprze.

Gość gość
15:59 - dokładnie masz rację. Ale one tego nie zrozumieją. łeb za pusty do tego. no nie ma siły na to, wolą po drodze każdy związek synowi rozpier...alać. Potem po latach taka mamusia nie powie, że synek i ona zawinili rozpadowi związku, tylko wszystkie gromy polecą na dziewzyny. POD LATARNIĄ NAJCIEMNIEJ.

Gość gość
A propos jeszcze władczych teściowych. Przykład kolejny kolezanki z lawki szkolnej -do sypialni młodej parze "mamusia"nie wchodziła ale dryl "córci" narzuciła taki że np. dziewczyna mieszkając w domu teściów kąpie sie w wannie a tu łups drzwi sie otwierają i wpada do łazienki teściowa z pretensjami że jeszcze nie nakarmiła .Ta zanim sie zebrała patrzy a tu znów leci teściowa z niemowlakiem i dawaj jej przystawia do piersi a ta jeszcze w wannie ...z pretensjami że dziecko głodne a ta wyrodnica sie wyleguje w wannie .Dodać trzeba że z relacji jej meża sama karmiła sztucznie hahaha !

Gość gość
gość dziś chyba nit normalny nie będzie liczył na poparcie debilek

Gość gość
18:03 słuchaj weź odpuść sobie. włazisz na temat kompletnie z tobą niezwiązany, a jeśli związny to patrzysz z perspektywy teściowej i naprawdę nie umiesz chyba czytać bo temat brzmi "najśmieszniejsze zachowania...." - już ci kgtoś pisał ż ejak chcesz pisać o zachowaniach synowych to załóż osobny temat a tutaj tylko zaśmiecasz. jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, nie przedstawiasz żadnego argumentu bo zwyczajnie ci ich brakuje, to lepiej wcale się nie odzywaj.

Gość gość
To moze i ja wtrace swoje trzy grosze i śmiem twierdzić ze topik wcale nie jest taki jak pisze pani powyżej. Piszecie nie o śmiesznych zachowaniach a raczej co druga ze tesciowa jest beeeeee ,że patrzec na nią ktoraś nie może ,że stara,że k...wa etc. Czy to są śmieszne tematy wg,was.Dla mnie to poniżej pasa,żeby nie było nie jestem teściową ,moze moja nie jest z lukru ale nie wyobrażam sobie jej obmawiać a pozniej leciec do niej na obiadek badz zostawić jej dziecko bo mam taką potrzebę. Miejcie chociaz szacunek do własnych mężów,bo oni to krew tesciowej i chyba nie chcieliby wiedziec jaka tu jest jazda o ich matkach.Tyle w temacie a teraz może i po mnie jedzcie:)

Gość gość
gość dziś - mojemu mężowi to zwisa, bo sam twierdzi, że jego matka normalna nigdy nie była. Na obiadki do niej nie latam i dziecka staram się nigdy jej nie zostawiać, bo tego nie lubię - podejrzewam że wiele kobiet tu piszacych ma podobnie. Ja hipokrytką nie jestem i moja niechęć do teściowej jest od dawna jawna. niczego nie udaję!!!

Gość gość
gość dziś tematy te w kółko zakłąda jedna i ta sama osobapechowiec.gif W dodatku ma identyczny styl więc łatwo ja rozpoznać. I tylko jazgocze o tym, że teściowa zazdrosna, że chce spać z jej mężem, że się wtrąca, kupuje majtki itp. To ta sama wariatka co pisała nie tak dawno jak to teściowa na jej weselu: przyszła ubrana na czarno, powiedziała,że nie podobało jej sie itp. Ona też zakłądała tematy, że teściowa powiedziała, że niby ona męża do ślubu zmusiła, że po co im ślub. Chory człowiek z autorki. Jesli to wszystko to nie prowo to trzymam stronę teściowejoczko.gif Pogonić taką krętaczkę i prostaka jak najdalej od normalnego chłopasmiech.gif

Gość gość
U mnie jest facet kolo 60 stary kawaler mieszka z mamusią. Ma dwóch braci i obaj mają rodziny. Drugi ma 29 lat zresztą jego chrześniak. Nigdy nie miał kobiety. Dzieli pokój z rok młodszą siostrą i to kawalerkę, oczywiście z rodzicami. Trzeci ma 32 lata i mieszka w pokoju z siostrą która ma 21. Czwarty ma coś około 40 i też mieszka z rodzicami. I to wszystko na moim osiedlu.

Gość gość
Najlepsze jest to że ten facet który ma 32 lata ma skończoną politechnikę.

Gość gość
Może będziecie kiedyś tesciowymi i ciekawa jestem jak wy będziecie się zachowywać? Życzę wam żeby synowe was olały a synowie wypięły się na was.