Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To się stało tak szybko On obwinia dziecko

Polecane posty

Gość gość
ja jakoś widze tutaj kilka osób. Każdy ma swój sposób pisania. Ale łatwiej sobie myśleć, że jeden osobnik się na nas uwziął niż pójść po rozum do głowy i zastanowić się realnie jak pomóc rodzinie i zaprzestać stosowania chorych metod.

Gość gość
13:21 nie dziewczyny tylko ty czli kompletne 0

Gość gość
Teraz to mam nadzieję, że to prowo. Przerażają mnie wpisy autorki i to, że taki osobnik wychowuje dziecko :O

Gość gość
13:22 Ale z ciebie kretynka. To ślina ląduje ci na gębie a ty twierdzisz że deszczyk pada. Zawsze masz ludzi za kretynów? Nic z ciebie nie będzie. Spadłaś na dno wykopałaś dziurę która się zapadła i w tej chwili nawet cie nie ma. Ja cie znam siedzisz tutaj cały boży dzień i plujesz swoim śmierdzącym jadem licząc na to że wypalisz sobie tym działaniem trochę więcej miejsca w tym grajdole w którym ugrzęzłaś. Lata tkwienia tutaj nie nauczyły cię niczego.

Gość gość
13:25 To znaczy że zabrakło ci pomysłów na wpisy. Był temat i nie ma tematu. Przyszła wsza złożyła jajka i wylęgły się wszy które rozsiały gnidy... KONIEC TEMATU

Gość gość
Boże, jak mi szkoda tego dziecka...

Gość gość
Nigdy się dziecka ne karze zabieraniem jedzenia po 10 minutach jak nie zje , ani brakiem kolacji . Jak zle się zachowuje to zabierz jej coś co sprawia jej przyjemność , np . grę , zabroń bajki na dobranoc , zrezygnuj z wyjścia do zoo , jakiejś rozrywki . Ja robię tak , jak nie słucha i tłumaczę kilka razy to zabieram zabawkę czy chowam pilota i nie ma bajki i wtedy nie karałabym brakiem rozrywki , np zoo . Jedzenie na czas nie jest środkiem wychowawczym i może narobić wiele złego .

Gość gość
A ja co mam powiedziec. Po pól roku znajomości ciąża. I tez sie miedzy nami popsuło jak nasz syn sie urodził.