Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Mowi sie, ze czlowiek sie nie zmienia. Napewno?

Polecane posty

Czy druga osoba moze miec wplyw na zmiane drugiej osoby? Albo np milosc? Jesli jedna osoba jest wazna w zyciu drugiej, to moze przyczynic sie do jej przemiany,czy ewentualnie tylko powierzchownie?

Gość gość
hehe kobiety czesto maja takie myslenie, zwiazuja sie z jakimis patolami, wyrokowcami, pijakami i mysla sobie, ze "milosc go uleczy" jestes jedna z nich?

Nie. Rozkminiam to, bo zastanawiam sie czy bd umiala przekonac do czegos, wplynac na pewna osobe, by zmienila podejscie do jednej rzeczy, ktora jest dla mnie wazna,a dla tej osoby wyjdzie to na dobre..

Gość gość
mozesz zdradzic jaka to rzecz?

Gość gość
tak i ja jestem tego przykładem szkoda tylko że zmieniłam się na gorsze..znam tez takie osoby co pod wpływem drugiej zmieniły się na lepsze

Gość gość
Zmienia się;możesz mieć wpływ;możesz wpłynąć swoim zachowaniem na drugą osobę;ale najczęściej należy do tego "użyć" sposobu zupełnie odwrotnego, niż nam się z wierzchu wydaje....ale namotałam :O

Chodzi o "ugrzecznienie" lekkie, jakby to nie zabrzmialo:) chcialabym wplynac chociaz troche na podejscie do wiary i jeszcze cos ale tego nie zdradze i w tym drugim nie wiem jak moglabym wplynac na zmiane. Z wiara bedzie ciezko i zastanawiam sie w jakim stopniu bedzie mozna na to wplynac. Jesli ktos dlugo zyje w jakis sposob z roznymi nawykami ima taki a nje inny tryb zycia, to ciezko to jakos tam zmienic.

Gość gość
podejście do wiary i sexu ? ;)

Zbyt ogolnie nazwane. Mam na mysli konkretne rzeczy, ale nje d moze tego juz zdradzala. Po prostu wiem, ze rzeczywiscie czlowiek ot tak sobie sie nie zmienia. Zastanawiam sie czy mozna wplynac na kogos tak, zeby gruntownie oewne rzeczy zmienil, oczywiscie, nie bede naciskala, ale wiem ze jesli ci na kims bardzo zalezy to gez chcesz byc lepszy sam dla siebie i dla tej osoby. Z drugiej strony "starego drzewa sie nie przesadza" i takie tam....

19:06 masz jakis konkretny przyklad do przytoczenia? Moze cos w tym byc tez. Trzeba probowac z roznych stron podejsc do problemu:P

Gość gość
ty lala normalna jestes z zakladaniem tych topow? jestes na bezrobociu? nudzisz sie? :o

Gość gość
Nie wszystko jest takim, jakim się wydaje... Wszystko: 661 Tematy: 49 Posty: 612 xxxx kolejna fiku miku sryku :D

Gość gość
chodzi o to ,że im bardziej zabiegasz o to ,żeby temu komuś coś udowodnić/pokazać/przekonać, tym bardziej on ma wyjechane na tę sprawę:Oa kiedy Ty zaczynasz mieć wyjechane na jego sprawy i podejście do tych spraw,wtedy często temu drugiemu się odmienia i zaczyna go to interesować i zaczyna robić właśnie zupełnie odwrotnie, niż do tej pory :P

:D moge sobie akurat pozwolic na troche nudy w ostatnim czasie. Duzo mysle i tez sobie rozkminiam przy okazji zakladam tematy na kafe:D korzystam z nudy poki jeszcze moge:P juz niedlugo laba sie skonczy dla mnie...

Gość gość
lubiłam fiku i jej lakier do paznokci;nawet Jej brunetów :O :D 👄

Ale to dla Jego dobra akurat, chociaz sama jeszcze niedawno mialam lekko mowiac wyj****e na pewne sprawy i prowadzilam dosc "luzacki" tryb zycia, co najsmieszniejsze On chcial mi pewne rzeczy z glowy wypersfadowac i faktycznie upieralam sie nie wiem czy nie bardziej niz kiedy nie zwracaal mi na to uwagi... Ciezka sprawa..

Jak mi sie skonczy ta moja laba to juz pewnie nie bede nawet na kafe wchodzic...:( to jeszcze poki moge bd napierniczac ile sie da:P nie no swiruje ;)

Swoja droga nie wiem za bardzo kto to fiku miku, ale mamy jedna wspolna rzecz. obie lubimy brunetow:P

Gość gość
Fiku....zwyczajnie :) była tu znana z tego ,że lubiła brunetów :Ptaki stały element kafeterii,sprzed "chwili" :classic_cool:

1.Piszemy na pewno a nie napewno 2.Większość kobiet lubi brunetów ;) 3.Wracając to tematu to można kogoś zmienić i sama jestem przykładem,że mój partner się zmienił i bardziej otworzył na mnie i miłość.Oczywiście zależy od rodzaju zmian bo jak z badboya chcesz zrobić słodziaka to cztery litery zbite.Albo,żeby ktoś przestał ot tak dla Ciebie pić,bić czy ćpać :P

Gość gość
ja wolę blondynów :classic_cool:

Bicie i picie w normie, to nie w tym rzecz. Nie jest wykolejencem tez:P nie chce pisac o szczegolach, ale wiem ze musze sie NAPEWNO:P przylozyc jesli rzeczywiscie mozna bedzie sklonic Go do zmiany w pewnych rzeczach...