Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dopiero 23 lata a juz zmarszczki na czole

Polecane posty

Gość gość

jestem zalamana... patrzac w lustro tylko je widze. mysle nad kremem przeciwzmarszczowym, ale nie wiem czy nie za wczesnie. albo pojde na kwasy? nie wiem, co myslicie?

Gość gość
ja mam 25 i tez mam , z bliska delikatne dwie na czole i pod oczami kilka malutkich płytkich, cóz starosc nie radosc, bedzie tylko gorzej :classic_cool: wiekszosc w tym wieku ma pierwsze zmarszczki tylko się tapetują mocno i nie widac

Gość gość
lepsze zmarszczki niz rzadkie i cienkie włosy w tym wieku

To efekt niezdrowej diety i wchłaniania przez skóre kilogramów chemikali rocznie, mam tu na myśli kremów, pudrów, maseczek i innych badziewi do makeupu nie wiem co wy tam nakładacie na skóe.

Gość gość
super, będziesz wyglądała na bardziej doświadczoną :D

Gość gość
Mam 31 i zero zmarszczek :D Za to całe mnóstwo siwych włosów. Z dwojga złego wolę siwe włosy. :P

Gość gość
ja uzywam tylko naturalnych glinek jako maseczek, maluje sie rzadko, a fluidu nie nakladam nigdy, pudru uzywam tez z naturalnych skladnikow mineralnego. staram sie jesc zdrowo, wyjatek to kawa i slodycze ktore uwielbiam. no i fajki pale, ale malo i staram sie rzucic.

Gość gość
doswiadczona w czym? ogolnie wygladam bardzo mlodo, ludzie najczesciej przy pierwszym spojrzeniu daja mi maksymalnie 18 lat, ale ja tylko te zmarszczki widze. to chyba dlatego ze mam taka mimike twarzy, czesto podnosze brwi i czolo sie marszczy.

Gość gość
up! kupic krem czy robic kwasyyy

Gość gość
"doswiadczona w czym? ogolnie wygladam bardzo mlodo, ludzie najczesciej przy pierwszym spojrzeniu daja mi maksymalnie 18 lat, ale ja tylko te zmarszczki widze. to chyba dlatego ze mam taka mimike twarzy, czesto podnosze brwi i czolo sie marszczy." Nie wiem dlaczego kobiety się tak boją zmarszczek i starości ogólnie. Nie wiem czy to jakiś trend? Każdy musi wyglądać jak z reklamy? Skoro tak Ci mówią to paranoizujesz, założę się, że jesteś śliczna dziewczyna, zostaw te zmarszczki, nawilżaj twarz, aby zachować jędrność skóry. Doświadczona - tak sobie napisałam :) Różne rzeczy mówią co do wyglądu, ale jak widzę - mówią za dużo. Pozdrawiam

Gość gość
Prawdopodobnie masz za mocną mimikę, bo w tym wieku raczej nie jest to efekt wiotczeniu skóry. Tak że botoks może rozwiązać Twj problem.

Gość gość
Może wizyta w gabinecie medycyny estetycznej by Ci pomogła? Ja też miałam kompleksy z powodu zmarszczek mimicznych, ale poszłam do http://www.keramed.com.pl/ na wypełnianie. Efekt jest naprawdę fajny.

ja mniej więcej w tym samym wieku zobaczyłam, ze przy oczach mam zmerszki tzw kurze łapki, teraz dobijam do 30 stki i kupiłam krem przeciwzmarszczowy 30|+ od bielendy esencja młodości :P ale jest fajny, bo ładnie nawilża, rozjasnia przebarwienia, wygładza cerę i nie ma parabenów- ładnie pachnie i szybko się wchłania. dla mnie bardzo dobry