Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja już nigdy nie będę szczęśliwa, ponieważ mam depresje od 7 roku życia !!!

Polecane posty

Gość gość

powinnam umrzeć? od dziecka było ze mną zle, w zerówce zostałam odrzucona przez rówieśników, mimo ze mialam 7 lat to ja wszysstko pamiętam co sie dzialo, potem szkola podstawowa, w 4 klasie zaczela sie ''jazda bez trzymanki'' , bylam wysmiewana przez dwie dziewczyny i jednego chlopaka, klasowe ''ciacho'', bogaty z dobrego domu, ale co z tego ? pyskaty, agresywny, na lekcjach wzorowy uczen a na przerwie cham i młodociane bydle, robil mi na zlosc np sciagnal mi spodnie na korytarzu, upokorzenie straszne, takich sytuacji bylo pelno. W nastepnych szkolach bylo tylko gorzej, zawsze byłam śmieciem, nie mialam koleżanek, do tego bieda w domu, wychowanie przez rodziców którzy wszystkiego mi zakazywali, jak ja mam sobie teraz ulozyc zycie ? ja juz nie nadrobie straconych lat, ZMARNOWALAM MLODOSC, mam prawie 26 lat, nie mam zadnego wyksztalcenia poza ledwo zdaną maturą, nie nadaje sie do zadnej pracy, cale dnie siedze w domu, nie mam zadnej kolezanki, kolegi, gdy mialam 16 lat poznalam przez internet chlopaka, 10 lat starszy, jedyny ktory mnie rozumial bo sam wiele przeszedl, byl z domu dziecka, niestety rodzice sie dowiedzieli i zabronili mi spotkań z nimi, ojciec przestał płacic za internet, zmienil moj numer komórki po prostu wyrzucil karte. Nie wiem co mam ze sobą zrobic, chyba tylko samobojstwo mi zostaje.

Gość gość
dzieci nie maja depresji, wiec juz sam tytul nieprawdziwy

Gość gość
Serio? Można mieć depresję tyle czasu? To się nie normuje? Nie załamuj mnie, zaczynam się trochę bać.