Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

to dla Ciebie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Masz m贸j zgubiony niegdy艣 kolczyk?:-)i dobrze 偶e go masz bo ja ma drugi do pary.Ja te偶 przy Tobie jestem lepsz膮 ni偶 jestem.Lubisz si臋 ze mn膮 droczy膰..oj lubisz.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
.Trudne i zadziorne mamy charakterki nie uwa偶asz?.faktycznie jeste艣my z tej samej gliny no i te nasze daty urodzenia:-)to jest niesamowite.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mowi艂y mi to kobiety , kt贸re nie da艂y rady mnie uwie艣膰 :D Mam 艂a艅cuszek ...Tw贸j.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przepraszam..musz臋 Ci臋 za moment opusci膰.Jad臋 na 19.t膮 do koscio艂a..potem jakie艣 zakupy..w du偶ym mie艣cie.Wr贸c臋 p贸zno.pa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przepraszam..musz臋 Ci臋 za moment opusci膰.Jad臋 na 19.t膮 do koscio艂a..potem jakie艣 zakupy..w du偶ym mie艣cie.Wr贸c臋 p贸zno.艁a艅cuszek?ten z艂oty z serduszkiem??sk膮d go masz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak. Na ca艂ym 艣wiecie odnotowano tylko dwa takie przypadki. I przywia艂o nas do siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ten srebrny. Kupi艂em dla Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przywia艂o:-).Fajnie to okre艣li艂e艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od nikogo nie mam srebrnego 艂a艅cuszka.艁a艅cuszki sama sobie kupuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od nikogo nie mam srebrnego 艂a艅cuszka.艁a艅cuszki sama sobie kupuj臋.Tylko ten z艂oty kiedy艣 gdzie艣 mi znikn膮艂.Pewnie On da艂 go Annie za moimi plecami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
To by艂 ciep艂y , s艂oneczny dzie艅 i nic nie zapowiada艂o huraganu... Zwyk艂y, normalny dzie艅 jak co dzie艅. Natr臋tna kobita tru艂a przez tel, 偶e mam jej nie opuszcza膰, 偶e nale偶e do niej, nie wiedzia艂em gdzie si臋 schowa膰, a tu nagle spojrza艂em na Ciebie i poczu艂em grom z jasnego nieba. I rozp臋ta艂a si臋 burza..nagle przywia艂o...mi艂o艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
A kim jest Anna? Wiem, ze nie kupujesz, dlatego KUPI艁EM go dla Ciebie. Przyjmiesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dopiero wtedy?mysla艂am 偶e par臋 miesi臋cy wcze艣niej.:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przyjmuj臋 ale tylko z Twoich r膮k:-)cho膰 jeszcze si臋 waham bo nie jestem materialistk膮 nie chc臋 by艣 si臋 dla mnie wykosztowywa艂.Wol臋 patrze膰 w Twoje oczy..czyta膰 Twoje teksty i s艂ucha膰 bicia Twojego serca.To mi wystarczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
Pare miesi臋cy wcze艣niej by艂em "oszustem", kt贸ry by艂 uwodzony przez jak膮艣 nachalne babsko, chc膮ce dziecka. Nie wiem co jej odbi艂o, nigdy nic od niej nie chcia艂em. I wtedy zobaczy艂em Ciebie. Oaz臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Anna to ta dla kt贸rej mnie rzuci艂..a potem niby wr贸ci艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ju偶 si臋 pogubi艂am.My艣lisz o naszym pierwszym spotkaniu..czy tym drugim po latach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
Zarabiam po to, by Ci kupi膰 co艣 mi艂ego. Zas艂ugujesz na wszystko co najlepsze. A niematerialnie mam Ci do zaoferowania wszystko czego zapragniesz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
niby wr贸ci艂? I to wszystko t艂umaczy. Pewnie masz do niej pretensje? 呕e Ci ukrad艂a mi艂o艣膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ju偶 si臋 pogubi艂am.My艣lisz o naszym pierwszym spotkaniu..czy tym drugim po latach?bo to istotna r贸偶nica w porach roku.Teraz ju偶 musz臋 wyj艣膰..pa.Dla mnie to te偶 by艂o jak grom z jasnego nieba .To wtedy zrozumia艂am czym jest 偶ycie..czym jest mi艂o艣膰 .To dzi臋ki Tobie od偶y艂am i zobaczy艂am 艣wiat w jasnych barwach i w kolorach t臋czy.Dzi臋kuj臋.Wcze艣niej mia艂am klapki na oczach i 偶y艂am w iluzji i zak艂amaniu.pa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
spotkanie "po latach" by艂o cool, gdyby nie Ona...gdyby ona nie chcia艂a mojego numeru...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mam do niej pretensji.Ona go kocha艂a. On j膮 te偶 chyba nawet nadal j膮 kocha..nie wiem.Rozmawia艂am z ni膮 przez telefon.Przeprasza艂a.Jemu wtedy 偶yczy艂am szcz臋scia..da艂am mu wolny wyb贸r.Nie zmusza艂am..a jednak wr贸ci艂.Co jak teraz podswiadomie win膮 za utrat臋 tamtej mi艂osci obarcza naszego syna.To przykre.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kt贸ra Ona?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
nie mog艂em si臋 od niej uwolni膰, utru艂a mnie tak, 偶e my艣艂a艂em, ze to si臋 ju偶 nie sko艅czy. da艂em jej odczu膰, 偶e nie jestem dost臋pny, ale to daremne. Teraz ju偶 nie ma tych przeszk贸d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18.09.dzi臋kuj臋.To mi艂e.Powiedz mi dlaczego te dwie kobiety twierdzi艂y 偶e ja nie zas艂uguj臋 na to 偶eby mie膰 rodzin臋?.dlaczego?.:-(to niesprawiedliwe i w ogole co je z nim 艂膮czy.Dlaczego wbi艂y mi no偶 w serce tymi s艂owami...przecie偶 to on pierwszy odrzuci艂 mnie i dziecko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie rozumiem o kim m贸wisz.Id臋 pod prysznic.pa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
Spotkanie po latach , takie cudowne. A偶 poprosi艂a o m贸j numer, wiedzia艂em, ze to oznacza horrory, terroryzowa艂a mnie, utruwa艂a mi ka偶dy weekend. Zasia艂a zam臋t mi臋dzy nami. Ciesz臋 si臋, 偶e ju偶 mam od tego spokoj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbbgo艣膰
Zas艂ugujesz na to, aby mie膰 rodzin臋. Mo偶e on nie czu艂 si臋 gotowy by miec dziecko. Mo偶e si臋 wystraszy艂 i dorzuci艂 to?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
ona, ta wysoka brunetka z niebieskim oczami, my艣la艂em, 偶e mnie wyko艅czy psychicznie. do tej pory oblewea mnie zimny pot na sam dzwiek jej imienia. to by艂o istne szale艣nstwo. m贸wi艂a, 偶e ...ech...偶e nie mo偶e beze mnie...偶e czemu tylko kole偶anka...nie mog艂em jej uciszy膰, 偶eby ju偶 przesta艂a dzwoni膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaabbbbbb
To nie tak, 偶e nie chcia艂em rodziny, chcia艂em...z Tob膮 Ale nie mog艂em sobie poradzi膰 z tymi natr臋tnymi babskami...Nigdy nie m贸wi艂em, 偶e kocham, nigdy nie m贸wi艂em, 偶e zostan臋, nigdy im nie m贸wi艂em, 偶e je potrzebuje, nigdsy ich nie chcia艂em w pobli偶u. Chcia艂em tylko mie膰 spok贸j. Teraz jest spok贸j, teraz moge pomy艣lec o rodzinie. o Tobie. O NAS. Nie pozwol臋 by to zrujnowa艂y. Nie tym razem. Kocham Ci臋 Pa.

Udost臋pnij ten post