Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostatnio nie układa mi się z facetem. Czy ograniczenie kontaktu pomoze??

Polecane posty

Gość gość

Chcę całkowicie ograniczyc kontakt. Czasem tylko odpisac na sms czy odebrac kiedy zadzwoni. Chcę go tak przetrzymac do weekendu. Bez spotkan. Czy to pomoze??

Gość gość
Nie. To zagrania na poziomie gimbazy. Nie wiem co kobiety chca osiagnac takim postepowaniem. Bez rozmowy, bez proby porozumienia tylko obliczane na jakas reakcje,ktorej moze nie byc i dopiero wtedy sie jazda zaczyna. I jeszcze foch,ze facet "aluzji" nie zrozumial.

To zalezy jaki problem chcesz rozwiazac i na czym polega to "nieukladanie sie"! czasem przerwa moze pomoc, a czasem pogorszyc sytuacje. mala przerwa zwykle pomaga w przemysleniu sobie pewnych zachowan i sytuacji, wiec zaszkodzic nie powinno...

Gość gość
Najpierw rozmowa, a jesli to nie pomoże to lekki dystans może pomoc , nie chodzi tu o gierki, ale o przyprowadzenie go do pionu jesli to oczywiscie on zawinił

Gość gość
Też mi się nie układa, tzn. mam wrażenie że on mnie ostatnio olewa i zastanawiam się, co zrobić, ale jeśli i ja go zacznę olewać, to w końcu całkiem to się posypie :( A nie chcę, żeby się posypało tylko naprawiło...

Gość gość
Chyba, ze to jest tak, ze z winy obu stron sie nie mozecie dogadać wtedy nie radze ograniczac tak odrazu kontaktu. Jeśli on natomiast Cie np olewa i przez to sie wam nie uklada, albo chamsko traktuje to moze powinnas dać mu taka nauczke, ze sie zdystansujesz bo jak nie dostanie żadnej nauczki to niczego nie zrozumie