Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to tchórzliwe świnie

Polecane posty

Gość gość

Tyle mogę o nich stwierdzić. Nie wiem, kto ich wychowuje, ale oni nie potrafią być szczerzy, mówić wprost, wbrew temu, co się wiele razy mówi - że to facet jest konkretny, a kobieta nie. Kręcą, kłamią, manipulują, nie wiadomo, o co im chodzi. a jak się trafi normalny osobnik, to jest błyskawicznie zaklepywany ;)

Gość gość
Ciekawe spostrzeżenie :)

Gość gość
I co najgorsze, niektórych nic nie zmieni. Nawet ciężka choroba. Znam takich dwóch, w tym mojego ojca - nic nie skumali, jak się zachowują, nic nie zrozumieli

Gość gość
zgadzam sie

Gość Teolożka z powołania
Dużo facetów okłamuje kobiety, mówiąc im piękne słówka po to, by zaciągnąć je do łóżka.

Gość gość
Ja akurat spotykam takich idących w trochę inną stronę. Do łóżka nigdy nie dałabym się zaciągnąć po paru spotkaniach, cokolwiek by nie mówił - bo to tylko słowa

Gość gość
Chociaż akurat ci, którzy coś tam chcieli relacji typu f****ng friends, byli bardziej szczerzy. Po prostu o tym mówili po spotkaniu.. gorsi ci, którzy nie wiadomo, czy chcą ciągnąć znajomość, którzy byli czarujący, randka była udana, odzywali się po spotkaniach, wszystko ok, a nagle zaczynali milczeć i wiele innych podobnych raz mi jakiś powiedział wprost, że nie chce kontynuować znajomości,minęło 6 lat i do dzisiaj o tym pamiętam i szanuję to jak cholera, to chyba trochę o czymś świadczy..

Gość gość
niestety oni mają to do siebie

Gość gość
haha, prawda ;d