Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poważny problem pomocy

Polecane posty

Gość gośććśog
A bo to zpytanie było takie romantyczne, że się nie połapałam. :D

Gość September09
O! Rybę to ja bym zjadła! Uwielbiam ryby

Gość Autorrrrr85
A jakie ryby preferujesz? Ja łososia z grilla mógłbym jeść kilogramami, ale inne też, szczególnie świeże, nie mrożone.

Gość Autorrrrr85
a na zimno, to wędzoną makrelą nie pogardzę

Gość September09
Łosoś mniam, w każdej postaci! A jadłeś wędzonego dorsza, albo halibuta? Koło mnie w Sierakowicach jest 'smażalnia ryb', pyszne rybki z zalewu, pychotaaa!

Gość Autorrrrr85
Jadłem, w sumie faktycznie trudno jest mi znaleźć rybę, której bym nie lubił;) Ej, Ty jesteś znad morza... Uwielbiam morze...

Gość Autorrrrr85
Słoneczko, odwiedzimy podglądaczkę nad morzem? Przecież też uwielbiasz morze, prawda?:)

Gość gośććśog
Prawie. :D

Gość Autorrrrr85
Zasnęła w moich ramionach, ale się przebudziła chwilowo... Śpij śpij dalej, cmok:)

Gość September09
Niestety nie jestem znad morza, a szkoda, mimo że nie potrafię pływać, to kocham wodę. Sierakowice na śląsku :)

Gość Autorrrrr85
Też fajnie. Trochę bardziej zanieczyszczone powietrze, ale i tam Cię możemy odwiedzić:) Słonko, idziemy pobiegać?

Gość Autorrrrr85
A może na basen pójdziemy? Dziś jest noc naturystów...:D

Gość September09
Najpierw ma leżeć pod kocem, a teraz chcesz biegać. Zdecyduj się. Możecie odwiedzać

Gość gośććśog
Zawsze chciałam biegać. Jakieś 10 lat temu dotarło do mnie, że nigdy się nie zmobilizuję :D Choć w tym roku miałam chwile, że nawet oglądałam buty do biegania i przeliczałam pieniądze, czy mnie stać. Ba, nawet dostałam ewentualną zgodę na bieganie ("skoro musisz") od tego tamtego. ;) Po co Ci naturyści? Chcesz sobie pooglądać inne? :P

Gość Autorrrrr85
Można najpierw poleżeć pod kocem, później pobiegać. Podglądaczka, co ja Ci zrobiłem? :P

Gość September09
Podkręcam atmosferę :D

Gość Autorrrrr85
Nie wolno Ci już myśleć o tego-tamtym. Jest tutaj ten!:) Mało jest rzeczy na tym świecie, które mi tak imponują, jak kobieta uprawiająca sport. A jak jeszcze regularnie i jest nią Słoneczko, to Tygrysek jest w 7 niebie:) A tam inne... Ze Słoneczkiem bez skrępowania tekstyliami chcę sobie popływać...:D

Gość gośććśog
Chyba stracę w Twoich oczach :D Poćwiczyć czasem lubię, ale jakieś fitnessy tylko. Pływać nie potrafię.

Gość Autorrrrr85
Tygrysek nauczy:D

Gość gośććśog
Taki cierpliwy? :P

Gość Autorrrrr85
A czy Słoneczko nie zauważyło, że ma do niego anielską wręcz cierpliwość?:D

Gość gośććśog
Ooo, Tygrysku, jak Ty już musisz być do mnie cierpliwy, to ja nie wiem, bo ja jeszcze nic nie zrobiłam takiego. :D

Gość Autorrrrr85
Za sprawą swojej obojętności:P

Gość gośććśog
Nie jestem obojętna, ale mi czasem trudno nawet tak sobie pisać na forum. ;) Wiesz? Czasem nawet żarty nie są proste. Zwłaszcza jak widzę na co zwracasz uwagę a wiem że nie jestem ideałem. I ogólnie, nie mam siły tego opisywać co chcę powiedzieć. ;) Po prostu tak myślę, że na przyszłość będę rozczarowywać kogoś, kogo kiedyś poznam...

Gość Autorrrrr85
i jeszcze jaka skromna...:)

Gość Autorrrrr85
Słonko, przecież to byłby cud, żebyśmy w takich okolicznościach poznali swoje ideały, ale pomarzyć przecież można. Poza tym łatwiej Ci znieść to całe Twoje rozstanie...

Gość Autorrrrr85
:D

Gość gośććśog
Chodzi o to, że o normalnych sprawach wspominasz. Nie potrafię pływać, ćwiczę cyklicznie co kilka miesięcy przez kilka miesięcy, a potem się nie potrafię zmobilizować. Nie można wyjść ze mną na obiad, bo zawsze będę dążyć do jakiejkolwiek innej formy spędzenia czasu, a przecież każdy normalny facet, spędzając ze mną cały dzień będzie chciał coś zjeść i teraz co? Albo on głodny, albo co? Bo mało kto potrafi jeść, kiedy druga osoba nie je, a ja nie będę jadła (z tamtym nie było problemu. Tak jakby oboje jesteśmy ludźmi, którzy nie jedzą cały dzień i nie mają z tym problemu, choć mnie zawsze kontrolował ile jadłam sam nie jedząc). Ja nawet nie potrafię gotować (bo nienawidzę) i normalnie wszyscy mi zawsze mówią, że będą gotować, ale jak to mnie dziadek ostatnio uświadomił: przez 1 miesiąc. Na dłuższą metę, kto chce kobietę, która nie gotuje? Tańczyć nie potrafię (o tym akurat tamten nie wiedział, to nie wiem jakby na to zareagował). W teatrze nie byłam od czasów szkolnych. O wyglądzie nie wspominam, bo nie ma sensu bez pokazywania się.

Gość September09
Kochana, dlaczego tak krytycznie się postrzegasz? :(

Gość gośććśog
Same fakty.