Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to plamienie implantacyjne?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam 20lat..mam problem,bo 3,2 tyg temu współżyłam z swoim partnerem, kochaliśmy się parę razy bez zabezpieczenia..doszedl we mnie parę razy..tydzień potem nie dostałam okresu.. Wynik wyszedł negatywny..podkreślam miesiączki mam nieregularne. Teraz tydz później..dostalam (chyba) okres? Ale nie jestem pewna, bo to dziwne..nigdy tak nie miałam, krew jakby żywa potem brązowe..trwalo mi to 3dni,wiec czy to może być plamienie implantacyjne? Przy nieregularnych miesiaczkach? Mogę być w ciąży? :/ bardzo proszę o pomoc, podpowiedzi.. Nie wiem co robić.. Nie mam bólu brzucha ani nic.. Ale za to zgagi i jeść mi ciągle się chce i bardzo często oddaje mocz.. Pomocy.. :(

Gość gość
Nikt nie pomoże? :(

Gość gość
wiesz co to jest test ciazowy ? idz do apteki i zrob test , jak ktos na forum ma ci powiedziec czy zaszlas w ciaze czy nie ? czemu wspolzyjesz bez zabezpieczenia z wytryskiem w pochwie ?

Gość gość
Hmm, przepraszam bardzo :) ale napisałam wyżej, że wynik wyszedł negatywny.. Hmm? Kocham się ze swoim bez zabezpieczenia bo oboje stwierdziliśmy, że wolimy się kochać bez.. Nie rozmawialiśmy jeszcze o planowaniu bejbika;)

Gość gość
Czy przy nieregularnych miesiączkach mogę zajść w ciążę? :/

Gość gość
ty masz cos z glowa nie tak , bzykasz sie bez zabezpieczenia bo tak jak piszesz wolicie bez ...skoro tak to nie dziw sie jak bedziesz w ciazy