Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwilajedna

Żonaty odmawia mi romansu,wierny

Polecane posty

Gość chwilajedna

Tytuł chyba dość kontrowersyjny Ja po przejsciach, z kompleksami. Zainteresował sie mną żonaty mężczyzna. Zauroczyłam sie. Chemia. Z jego strony był tylko flirt, w tym, przytulenia,troche podniecenia...ja sie zauroczyłam. ON? Nie. Ale dotykał mnie...patrzył pożądliwie. POmagał w wielu sprawach. Nawet sie nie całowalismy. Wie,ze mogłby mnie miec...Mowil mi jak bardzo piekną kobietą jestem i gdyby nie obrączka na palcu...to poszedłby ze mną na kawe. Nie chciał isc na kawe. Powiedział mi stop. Tłumaczył,ze bardzo kocha żone i ja jemu podobam sie jako kobieta ale nic z tego nie będzie. Oddałabym wiele za 1 noc z nim. Bez rozbijania rodziny, krzywdzenia kogokolwiek. Chciałam,zeby chociaz 1 raz pożądał mnie chociaz tak samo jak ja jego. Nic wiecej. Ale nie zrobil tego. A ja ....tak na prawde nie pociągałam go tak bardzo by spędził ze mną tą 1 noc...Prawda?

Gość gość
ma zasady, mądry facet :)

Gość chwilajedna
On sie tłumaczy,ze za daleko to poszło i chce byc wierny żone. Zapewnia mnie,ze mu sie podobam i gdyby nie miał żony, wszystko bylo by inaczej. chciałam sie chociaz z nim tylko całowac...tak bardzo sie zaangazowalam. On tego nie chce ale nie chce tracic ze mną kontaktu.

Gość gość
Miło przeczytać, że jeszcze tacy faceci istnieją, z zasadami! :) JAk masz chcicę, to znajdź sobie wolnego, do seksu.

Gość gość
Mądry z niego facet Ale powinien całkowicie zamknąć z tobą znajomość

Gość chwilajedna
To czemu mowił mi takie rzeczy,że chciałby mnie zobaczyc nago....dotykał moich pośladków....kładł rękę na talii.... Mówił,ze mam piękne oczy, piękny usmiech....ja jemu tez mowilam kompleksy.... On mowi,ze nie chce zdradzic żony ,chciałby mnie tylko zobaczyc nago. chciał abym nagrała film, gdzie jestem nago...i przechadzam sie...kręcąc tyłkiem. Mowil,ze chce tego, ze to granica i tylko tego chce. Czułam sie pożądana...ale z 2 strony.....nie do konca pewna,ze mu sie podobam, bo chciał video...a nie mnie....

Gość gość
Nie wierze,ze chciał od ciebie taki film, smiechu warte:)

Gość gość
gość dziś Miło przeczytać, że jeszcze tacy faceci istnieją, z zasadami! JAk masz chcicę, to znajdź sobie wolnego, do seksu. X Wolni tez maja zasady i moga chciec zwiazku ale nie z kims takim jak autorka i jej podobne

Gość gość
"ja jemu tez mowilam kompleksy...." to jest najlepsze buahahah

Gość gość
Tak bardzo mu sie podobalas ,ze chcial video z tobą zamiast ciebie na żywo?? :)

Gość gość
gość dziś Dobrze wiedzieć, tylko szkoda, że ja na takich nie trafiam.

Gość gość
Zakpił z ciebie, dla mnie to żenujące aby żonaty facet chcial filmik ze mną w roli głownej:) Co to ma byc, kpina?

Gość gość
Dalas mu ten filmik?

Gość gość
Jakbys mu sie bardzo podobala, to dawno by cie przeleciał, jeszcze wiedzac,ze chcesz 1 noc, bez zobowiązań Zobacz....nawet żonaty pacan cie nie chciał:) hahaah

Gość gość
Az tak bardzo wierny nie jest. Chcial twoja dupce nago lub w gaciach,zeby zobaczyc czy warto cie pukać :) haah Nie warto widac:)

Gość gość
Ale wy głupie jesteście :D tak go chwalicie a on tylko podgrzewa atmosferę... autorka zacznę z nim grać w tą samą grę... przyciąga I odpycha, a zapowiada się gorący seks. Żony tylko szkoda... bo za świętego to ona nie wyszła :) facet wie co robi, miał być niezobowiązujące flirt a siedzisz i myślisz o nim bez przerwy aż cie roznosi, co? Stata szkoła flirt :D

Gość gość
Powiem krótko. Prowo 3/10 Ale pelikany łykają :D

Gość gość
I chciał najpierw zobaczyc ciało przed bzykaniem? Ale brzydkie pewnie miala.:) a wyslalas mu ten film?

Gość gość
A czemu prowokacja? Ja tez dostalam propozycje abym cos nagrala, pokazała nagie piersi. To normalne Ale nie od żonatego. Gość ma cos nie tak z penisem?

Gość gość
może nie, kto wie o ile się z kumplami założył, że dostanie ten filmik? :D

Gość gość
''Ja tez dostalam propozycje abym cos nagrala, pokazała nagie piersi. To normalne' nie, drogie panie, TO NIE JEST NORMALNE A jak sie pokłócićie, to facet wrzuci wasze gołe filmy do sieci. No super normalne i dla was zabawne. Jasne. Nie wiedziałam, ze tyle ekshibcjonistek siedzi na kafe

Gość gość
MOże gośc chciał tylko sobie pofantazjować, to nie zdrada jeszcze. Watpie,ze chciał sie z nia przespac. Tak sie nie zachowuje napalony facet. Nie odmawia kobiecie pojscia z nia na kawke. Więc, jest czysty moim zdaniem.

Gość gość
Bo autorka postu jest bluszczem, on to czuje. Chce filmik z tobą po aby cie potem szantazowac. Zebys sie odpie.....liła. :) Jestes żalosna

Gość gość
facet sie pobawił, jestes na tyle atracyjna ,zeby go dowartosciowac, ale za malo na super seks wyglądasz jak Natalia Siwiec i dał ci kosza?haha

Gość gość
tzn dał ci kosza pieprząc ,ze taki wierny nagle, bo chcialas seksu. Gdybys byla bardzo atrakcyjna ( a nie tylko ladna) juz dawno przespałby sie z toba. Takie jest moje zdanie.

Gość gość
Ty chcialas sie z nim przespac, a nawet sie nie całowaliscie?

Gość gość
A jak sie pokłócićie, to facet wrzuci wasze gołe filmy do sieci. No super normalne i dla was zabawne. Jasne. Nie wiedziałam, ze tyle ekshibcjonistek siedzi na kafe x nie widzę problemu dać komuś kogo kocham jakąś ostrzejszą fotę. x jeśli to nie prowo to facet się nią bawił, może założył z kimś, może chce sobie coś udowodnić. Zadna urabianie jej, bo ona pewnie od razu by mu do łóżka wskoczyła.

Gość olaff1
Ale dałas mu to video , na ktorym chodzisz i kręcisz tyłkiem? Odpisz serio serio tego chciał?

Gość gość
Jakie urabianie jej? przeciez to ona chciała sie z nim przespac, nie na owdrót

Gość gość
Uważam,ze ten facet nie jest wierny żone, przegina pał,ę. Natomiast, to czemu nie chce sie z nia przespac, a ona tego chce i jest chetna, to nie mam pojęcia.