Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwilajedna

Żonaty odmawia mi romansu,wierny

Polecane posty

Gość Laura2777777
Jak czasami go odepchnełaś to akurat nic złego, niech to facet Cie zdobywa jak wyzej pisałam... Generalnie podumowujac to mysle, ze nic z tego nie bedzie, ale pociesz sie tym, ze to jakis dziwny typ z zachowania co lubi sie dowartosciowac, tak uwazam :) Spadam juz spac, powodzenia

Gość chwilajedna
2 razy go odepchnełam, jak czegos chciał potem on zrobil to samo Moze on tez czul sie podpuszczany przeze mnie? Video dostal po miesiacu....

Gość gość
Nie widziałaś że ma żonę? Za zonatych się zabierasz to karma wraca. Zrobił sobie jaja a ty się poniżasz i płaszczysz jak rasowy bluszcz. Miejże godność

Gość gość
Nie odpisujcie tej chorej na leb wariatce -najpierw zalozyla temat I pisala tu jako zona tego zboka ,ktory lapal za dope dziewczyne ,ktorej zalatwil prace ,potem wymusil nagie fotki ,a teraz wmawia tej durnej zonce ,ze to bylo dla kasy ! Ta debilka zalozyla teraz temat jako ta dziewczyna zeby potwierdzic swoja durna teze ,ze maz jest ok I to ona sie narzuca ! A prawda jest taka,ze maz ja wali po rogach od dluzszego czasu !Wez sie za wychowanie dzieciaka!

Gość gość
Kilka postów wcześniej, pisałam ze jestem w podobnej sytuacji. Ja tez zaproponowałam ( nie wprost) bliższe kontakty, chciałam być taka jak oni *faceci ,czyli podejść do tego bez uczuć. No i nie udało się..bo to on pierwszy się zakochał, ja go odtracilam bo wtedy chodziło mi tylko o tą bliskość. Następnie on się wycofał a ja zakochałam. I co Ci powiem, czuje ze źle zrobiłam, on nie co mógł tego przyjąć bo ma żonę i chyba zasady. Imponuje mi to jako kobiecie, jeszcze kilka razy robiłam mały krok w jego stronę ale nigdy nie ponizylabym się tak bardzo dla NIKOGO. Mam godność, trochę nadszarpnieta z powodu swojego zachowania ale on ma do mnie szacunek. Nie narzucam się, mamy kontakt tez w pracy i widzę jak na mnie patrzy ,ja to wiem ze oboje coś czujemy ale nic z tego nigdy nie będzie. Rada moja taka, zaakceptuj to i walcz o siebie, odbuduj swoją godność bo bez tego nie zbudujesz trwałej relacji damsko męskiej. Sięgłabym nieco dalej..czy Twój ojciec był w twoim życiu? Jeśli tak jaka pełnił rolę? Czy był przysłowiowym ojcem? Czy tatą? Odpowiedz sobie na te pytania i tam szukaj odpowiedzi. W Twoim przypadku to byłoby uzasadnienione. Szukasz akceptacji i chcesz się dowartościować. .i o ile dowartościowanie u płci przeciwnej jest normalne, to już Twoje postępowanie nie.

Gość gość
Czekaj spokojnie az zonka przestanie weszyc ,skoro wyslalas mu nagie fotki to znaczy ,ze on ma na Ciebie ochote ,jego stara sie o tym dowiedziala I musisz przeczekac ;)

Gość gość
Tez mi sie wydaje ,ze jego zona sie dowiedziala dlatego sie do Ciebie zdystansowal autorko ,ale spokojnie jak jego kokota sie uspokoi ,zaczniecie kontynuowac romansik ;)

Gość gość
Mode sam zakłada te tematy a pelikany odpisują i łykają :)

Gość chwilajedna
Dziekuje za wypowiedzi. Nie bylam osobą, ktora zarzucała sidła, a on sie bronił. On tez wiele rzeczy inicjował O ,zonie mowil, zawsze ciepło, nigdy nic zlego. A z 2 strony interesował sie mną

Gość chwilajedna
I ja tez nie powiem o jego żonie nic zlego, wiem to wszystko dziwnie brzmi Po prostu zakochalam sie i gdybym mogla, to zażyczylabym aby jego zona zakochala sie w innym...odeszla od niego, a ja byla znim/// Bardzo ale to bardzo chce sie odkochac

Gość Taki_jeden_964
To czemu mowił mi takie rzeczy,że chciałby mnie zobaczyc nago....dotykał moich pośladków....kładł rękę na talii.... xxxxx Może zapytaj jego żony. Ona go przecież najlepiej zna.

Gość gość
JAk tam debilko? MAz Cie w jajo wciaz robi gruba suko? :D

Gość gość
Ludzie, skąd w was tyle wulgaryzmu, zeby od s...sie wyzywac?

Gość gość
Mało go pociągasz.....i dlatego spławił cie tekstem "sorka,ale jestem wierny , mam żone.."itd Tak nie mowi facet,ktory chce romansu.

Gość litke
może wystraszył się fotek:), albo ten facet to tchórz, boi się iść dalej, a jak coś zrobi, to będzie potem pisał, ze żałuje, ze się boi, bo stara się dowie:)...to najgorszy typ faceta

Gość gość
haha dokladnie, zpbaczyl nieladnie dupsko na video i sie wycofał generalnie taka ladna i zgrabna jak Natalia siwiec to moze sobie podrywac bez wstydu,ze facet sie na nia wypnie Ale jak ty autorko postu jestes "tylko ladna" to on ma ryzykowac romans,ze sie wyda w imie czego? Moje zdanie:zobaczyl cie nago i ............zwiał:)

Gość gość
Byc moze facet ogolnie nie chce zdradzac zony i tyle. Co w tym dziwnego, ze chce byc wierny? I cale szczescie dla Ciebie autorko tez, kiedys mu za to byc moze podziekujesz za to ,ze dzieki niemu sie w to nie wplatalas bo bycie kochanka zwykle konczy sie zle, conajmniej zlamanym sercem, albo i gorzej

Gość gość
Zreszta przykladem jestem na to ja... Moj obiekt westchnien postanowil nie byc wierny żonie. Od dawna na mnie leciał, a ja potrzebowałam pracy. I zaproponowałam mu, ze w zamian za załatwienie mi jej pojde z nim do lozka, niejeden raz. Zgodzil sie od razu. Potem ja sie zakochałam w nim... Albo zauroczyłam. Nie wiem, ale to było silne uczucie. Niestety on pomimo wszystkich czulych slow do mnie na poczatku, nie chcial sie angazować. Ani zostawiać zony. Tez myslalam ,ze sie nie zakocham.... Ale to sie autorko dzieje mimowolnie , nie masz na to wplywu. I tak cierpialam, jak wieczorami wracał do rodziny, w te wszystkie weekendy kiedy sie nie odzywał, w świeta itd. Bycie kochanka to nie taki miod jak Ci sie wydaje, nigdy nie bedziesz miala faceta tylko dla siebie, na poczatku moze nie bedzie Ci to przeszkadzalo, ale uwierz ,ze z czasem zacznie

Gość gość
W sumie, to miło czytać,że są wierni faceci:-)

Gość gość
Jesli jest przystojny to moze miec kazdą. Zobaczył twoje video , jak w majtkach chodzic i mimo to cie nie chciał Sama mu sie pchałas w ręce i cie nie chcial?? Jakbys mu sie bardzo podobala to by skorzystal. Za brzydka na kochanke jestes Watpie,ze taki wierny. Wierny nie pyta obca babe,aby mu nago tylek dala na filmie. Ma tej miliony w necie......

Gość gość
Zreszta autorko ja nadal za nim tesknie... To wcale nie jest łatwe. uwierz, ze tez bys sie zakochała, po jakims czasie... Ja na poczatku traktowałam na na luzie, ale potem zaczelo mi na nim zalezec. Na poczatku to myslałam sobie-"a co ma byc to bedzie,jak sie nie odezwie po pierwszym seksie to trudno", ale potem zadużyłam się...A teraz w ogole zerwalam kontakt bo nie moge w tym tkwic jak on mnie traktuje jako zabawke do seksu, brakuje mi go, jego zapachu dotyku...Przez ten romans wylalałam z siebie duzo lez, chyba za duzo bo nie byl ich wart