Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwilajedna

Żonaty odmawia mi romansu,wierny

Polecane posty

Gość gość
to co robi jest wredne, bo macanie kogoś innego nie jest ok. Powód? może chęć utarcia jej nosa? Może jakiś żart? Zakład? Różnie może być. Może chce nagranie zeby potem kasę wyciągnąć? Może jakieś zboczenie

Gość gość
18:41 Bo mu się nie podoba fizycznie, po co ma ryzykować zdradę żony dla kobiety, która nie wpadła mu w oko. Gdyby było inaczej dawno by zawiózł ją do hotelu i heja.

Gość chwilajedna
Witam Byc moze jest to mężczyzna bardzo kochający swoją żonę. Poniżyłam sie taK BARDZO,ze napisałam mu wprost...ze chciałabym to zakonczyc, pożegnac sie, przyjsc do niego, zeby mnie całą przytulił i pocałował. Dotykał... Zadzwonił do mnie, był bardzo podirytowany,zdenerwowany, zapewniał ,ze "bardzo mu sie podobam, ale ma żone i chce byc jej wierny, gdyby był singlem, na pewno by skorzystał z okazji" NIe chciał zrobic nawet tego:( Bardzo pragne sie odkochac, zapomniec o tym co mi powiedział

Gość gość
Ale zapewnia mnie,ze mu sie podobam mowił komplementy mierzył wzrokiem kłamał?

Gość gość
Facet się bawił. Przykro mi, następnym razem szukaj singla. Wysłałaś mu ten film?

Gość gość
O matko!

Gość gość
Strasznie się ponizylas .. wiesz, ja jestem w takiej sytuacji jak ty, ale ja się nie narzucam, nieupadlabym tak nisko.

Gość chwilajedna
Nie. Ale zrobilam pare zdjec, bez pokazywania twarzy. I wysłałam. Powiedział,ze mam wspaniałą figure. Wiecej nie chciał nic powiedziec. A ja dopytywałam..Wsciekły powiedział,ze nic o zdjęciach mowic nie bedzie bo "to co dla ciebie jest dobre, to dla mnie jest złe" Czyli nagle jestem złem...I zakonczył "to". Chciał tam jakos miec kontakt, ale juz go irytowałam.

Gość gość
facet coś sobie udowadniał, albo zakład. Jeśli taki wierny żonie, to nie dopuściłby do takiej sytuacji. Nie macałby cię ani nic

Gość gość
odmówił romansu to puść się z jakimś i się dowartościuj:D jak się zakochałaś to się odkochaj, ale nie żebrz o numerek i nie bądź żałosną tipsiarą, na pocieszenie napiszę ci, że skoro musi się dowartościowywać obmacywaniem cudzych pośladków to porządny z niego gość nie jest, raczej zakompleksiony mały fiutek

Gość gość
o sorry ty jesteś tipsiarą czyt. blacharą

Gość chwilajedna
Wczoraj widzialam siez nim. Jakby nigdy nic zaprosił mnie na kawe do swojego działu. Poszłam... Ale jak potem wszedł do biura inny facet, to on nagle zmienił stosunek do mnie, zaczał zartowac,ze "niewyżyta jestem " "i mam sobie "piórkiem"posmerać" Sam mnie wczesniej prowokował...zaprosił na kawe sam na sam. Czy rzeczywiscie chciał sie tylko dowartosciować :(

Gość chwilajedna
To czemu zapewnia, że jest wierny, że ją kocha....ciagle używał słowa wierny,że ma żone i pewnych rzeczy dla mnie nie zrobi.

Gość gość
Tak, Zapewne chciał sobie jeszcze 'udowodnić', że kobiety są nim zainteresowane i tyle. Do romansu się nie posunie.

Gość gość
Piórkiem posmyrać :-D :-D To jakiś idiota?

Gość gość
prowo ale i tak ciśnienie mi się podniosło:D

Gość chwilajedna
I dlatego go tak irytuje teraz prawda? :( Wczesniej jak pilam z nim kawe żartowal,ze mi arszeniku do niej dosypał i mam jej lepiej nie pić. Kompletnie nie wiedziała czy to żart....czy żałuje,ze mnie poznał.... Potem jak zobaczył moją mine powiedział"Zartowałem...tak na prawde to bym ci dosypał tam pigułkę gwałtu i ani bys nie wiedziała,kiedy bym cie zgwałcił" Nie umiałam odpowiedziec na to nawet żartem....

Gość lelo49
porozmawiaj z nim poważnie na osobności

Gość chwilajedna
Mowil,ze to nic złego,ze dałam mu zdjęcie siebie ,troche nagiej ale nie będzie o tych zdjęciach ze mna rozmawiał

Gość chwilajedna
nie będzie o nich ze mna rozmawiał bo to jest juz "złem" Dodał "ale ucieszyłabyś sie, bo to cos pozytywnego" Czyli obejrzenie mnie jest ok ale mowienie o tym jest zle. Nic wiecej nie wiem, nie wiem czy kłamie, ze mu sie podobam, moze nigdy go nie pociagałam..............a jedynie sie dowartosciowywał

Gość lelo49
powiedz mu,że też chcesz mieć jego nagie zdjęcie

Gość chwilajedna
Myslisz,ze na to liczył?>? Ze tez bede chciała miec jego nagą fotkę?

Gość chwilajedna
To z tym gwałtem to nie komplement ale żalosny żart.......ze niby tak bardzo mnie pragnie.....prawda?:(

Gość lelo49
Tak myślę

Gość gość
O gwałcie sie nie gada, gwałt sie robi, co za żalosny koleś

Gość lelo49
Jutro zobaczysz się z nim?

Gość chwilajedna
tak:( ale tak bardzo sie ośmieszyłam....

Gość lelo49
Udawaj,że nic się nie stało i powiedz ,że czekasz na jego nagą fotkę

Gość chwilajedna
Nawet mi to przez mysl nie przeszło,zeby kogokolwiek o to prosic Ale powiedz,czemu mam tak zrobic? On powie,nie i koniec. U niego jego slowo jest zawsze ostatnie.

Gość gość
Co Ty jej za bzdury doradzasz? Ma większą idiotke z siebie zrobić?! O nic nie pytaj, nic nie mów, zachowuj się profesjonalnie, trochę szacunku do siebie kobieto, jak mają szanować Cię inni skoro sama siebie nie szanujesz?! Jutro wchodzisz do pracy z podniesioną głową, mówisz 'dzień dobry' i tyle, koniec!