Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem potwornie brzydki przegralem zycie jeszcze zanim sie urodzilem!

Polecane posty

Gość gość

Czuje sie jak inwalida ktory lezy sparalizowany i przykuty do lozka... Zawsze bede sam nigdy nie bede mogl miec wlasnej rodziny bo jestem chudy, mam asymetryczna twarz psuje cala estetyke. Dlaczego Bog mnie tak pokaral?! Inni szybko koncza jedne zwiazki i wchodza w drugie nie maja problemu ze znalezieniem sobie kogos... Ja od zawsze jestem sam a mam prawie 29 lat...

To skup się na wartościach wnętrza :), x albo wstąp do PiS-u :P. x Tam nikt urodą nie grzeszy :P :P :P.

Gość gość
Albo zapuść brodę.

Gość gość
Jak widzisz po komentarzach po wyżej, nikt ci tu nie pomoże.

Gość gość
Bóg to k***s, o ile istnieje ten pedał. Nie wiem po co dawać życie, i skazywać go na samotne bytowanie, już nie chodzi nawet o samotność, ale o uczucie, jak się człowiek czuje jak patrzy na innych, a samemu czuje się nieraz jak śmieć. Wiem to, bo sam byłem brzydalem, leci mi 25 rok życia, też zawsze sam, seksu zero, całowania zero, to trądzik i blizny po nim s**********y mi młodość.

>>>Jak widzisz po komentarzach po wyżej, nikt ci tu nie pomoże.<<< x Jak tępy jesteś, to żadnej porady tam nie widzisz :P. x Pecha mają ci, co ani urodą, ani inteligencją nie grzeszą :(. x Potem wmawiają sobie, ze to tylko wina ich wyglądu :(, a ludzi brzydzi ich pokraczne wnętrze :(.

Gość gość
Aled d***** za kase wam nie odmowia

Gość gość
Jak to jest zr jedni nie musza robic nic a dziewczyny sie o nich zabijaja a inni moga stawac na glowie i nic to nie daje...

Gość gość
Bo są brzydalami przez co mało pewniejsi siebie, albo zakompleksieni. Brzydal, który zawsze był traktowany jak g****o, zawsze będzie zakompleksiony, a to zniechęca kobiety. Ja zacznę może chodzić na d***** od 25 roku życia, czyli od następnego roku. Zrób to samo.

Gość gość
Za to w po grzesza. Vide schetyna

Gość gość
Musicie wybrac albo d***** z roksy albo reka

Gość gość
Ja wybieram d***** od następnego roku. Pierwszy pocałunek i seks będę miał z dziwką w wieku 25 lat ;)

Gość Scarecrane
Człowieku idź na imprezę i wypij kilka głębszych znajdź sobie najbardziej rozwrzeszczaną i pianą łaskę po czym powiedz do niej 'Część jestem Maniek i jestem z marsa. Jaki kolor kuli do kręgle lubisz najbardziej?' Ogromna część lasek lubi dziwaków nawet jeśli się do tego nie przyznaje A mówi Ci to koleś z identycznym poglądami na samego siebie. Powodzenia.

>>>Ja wybieram d***** od następnego roku. Pierwszy pocałunek i seks będę miał z dziwką w wieku 25 lat<<< x Za takie perwersje, jak całowanie kału, będziesz jej musiał, sporo dopłacić :P.

Gość gość
Kału ? Raczej spermy debilu.

Przecież wyraźnie napisał: >>>Pierwszy pocałunek i seks będę miał z dziwką<<< x Za to całowanie prostytutka skasuje go osobno. x Ty dziecko myślisz, ze porządna prostytutka, dotknie nawet Twojej spermy :P ? x Poczytaj: do czego służą prezerwatywy :P.

Gość gość
To przykre autorze, ty też czujesz w spojrzeniach kobiet, że życzą ci śmierci na raka z powodu twojego wyglądu i taką wręcz namacalną odrazę do ciebie żywią?

Gość gość
Milosc to nie jest zadna chemia dopamina fenyloetyloamina motyle i obsesyjne myslenie. MILOSC TO SWIADOME AKCEPTOWANIE DRUGIEGO CZLOWIEKA TAKIM JAKIM ON JEST! Chemia nie ma nic wspolnego z miloscia, to jest iluzja na ktora wszyscy sie nabieraja... Co do tych ktorzy maja takie powodzenie mi sie wydaje ze to sprawni manipulatorzy ktorzy swietnie potrafia wejsc w obca sobie role i udawac kogos kim nie sa na potrzeby innych ludzi.

Gość gość
Zauwazcie ze latwiej i szybciej przychodzi nam zaakceptowac (pokochac) kogos kto jest do nas podobny czy to fizycznie czy swiatpogladowo.

Gość gość
16:30 odraze moze nie ale traktuja mnie jak powietrze...

Gość gość
Bo nie jesteś dla nich niczym ciekawym i nieśmiałość powoduje, że dopóki sam ich nie zaczepisz i nie "zmusisz" do rozmowy to nic się nie zmieni. Masz dwie ręce, dwie nogi i głowę, więc masz wszystko co trzeba.